Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jessus81
tag
up
-
Jessus81
tag
voltam boltba, vittem a kis pipát,ogy találjunk hozzá kis üveget. Daham keresett is de aztán nem talált olyat amibe az én tömítésem jó lett volna, de azt mondta tekerjem körbe és akkor jó lesz. amúgy egy 36cmeshez az üveg 1000Ft, vettem még egy 50g pisztáciás dohányt (ami nagyon üt), de siettembe otthagytam :S
hazajöttem,és próbáltam légmentesen összehozni a pipát. addig ügyeskedtem míg a kapott tömtésem szétszakadt:S
de volt még 1 azzal is próbálkoztam, és Istennek sem jött úgy össze, hogy ne szelelljen...
felbasztam az agyam,és mondtam, akkor veszek egy nagyobb pipát...
telefon fel, tárcsázás a sultancenterbe, kérdem meddig vannak nyitva, 19:00
mondom akkor megyek, meg a dohányt is otthagytam, ekkor már emlékezett rám Daham, és még mondta is hogy kiabált utánunk
na, odaértünk,mondom mi a helyzet, és hogy vennék nagyobbat...
mutatja az egyiptomiakat (azok azok, amiket Gondosch kollega tól,meg ami a s.center friss árui között vannak) de utána mutatott egy Szíriait
(65cm-es)

![[kép] [kép]](http://jessus.uw.hu/S2010035a.jpg)
nekünk 8000-ért.
hát rögtön igent mondtam, és este ki is próbáltuk a pisztáciával....
forgott a szoba rendesen....
ja, a 250es szén 1000, nem 900 -
Sipi16
őstag
Hali nem bírtam magammal elmentem és vettem egy kis csomag almás dohányt!
Szerintem déután ki is próbálom
-
Jessus81
tag
válasz
Gondosch
üzenetére
Ma megyek, azt jól rád fogok hivatkozni, ugyanis kell vennem a pipához, egy másik edényt, mert az enyémnek olyan kicsi az alja, mármint amin áll, hogy a csőtől elborul, mert elhúzza...
Tegnap is, haver átjött pipázni, azt leraktam a pipát a földre, hogy ne düljön fel, erre még szép hogy feldült, és lett egy szép luk a szönyegemen... 
de re,élem találok egy szép nagy talpú edényt
-
Gondosch
csendes tag
-
Jessus81
tag
válasz
Gondosch
üzenetére
Na ennek örülök
)
Voltam a boltban. Nagyon szép, hangulatos bolt, ahogy a honlapon is látszik!!!
a 250 g-os dohány 900 Ft
az oldalon található leghosszabb pipatisztító 300Ft
a 10 db-os szén 500Ft
hőtartó 500Ft
nagyon sok kellék van: tömítések (3féle), oltári sok cső, széncsipeszek, szipkák, sok edény, és nagyon nagyon sok pipa. de ahogy elnéztem Gondosch kollegánál még mindig olcsóbb
az eladó (nem tom, hogy ő Daham volt e, mindenesetre kopasz volt
tök rendes volt,és nem is vettük sok mindent mégis olcsóbban adta!!!
tehát megér egy próbát körülnézni
-
Sipi16
őstag
Nah megvolt a próba barackos dohánnyal nagyon finom cigarettázással össze se lehet hasonlítani nem mértem az időt hogy meddig bírta a szenem de olyan 30-45perc között volt

-
Sipi16
őstag
Hali
Gondosch bocsi a keletinél vettem pipát barackos dohánnyal nagyon jó!! -
Gondosch
csendes tag
válasz
Jessus81
üzenetére
Jessus---> Jessusom, BINGÓ!!!!!
Megtaláltad a Szíriai főelosztót, ''Daham''-ot!!! Beceneve''Festék'', de ne szólítsd így, mert csak a barátainak engedi meg, nómeg nekem, aki hosszú évek óta az üzleti partnere!
Ha jó árat akartok kicsikarni, hivatkozzatok Gondosch Jánosra( rám), a ''Filléres nagyker'' tulajdonosára, tudni fogja kiről van szó és legalább 10 %-al olcsóbban adja majd a termékeket!!!
Mint előzőleg írtam, nem ebből élek és tudtam, hogy egyszer ő ''Daham''(Arabok DEHEM-nek nevezik ,...... ő a fő a fők között) )is netközelbe jút, (ami az ő érdeme, ezért tisztelem és sok sikert kívánok neki) elárulom, hogy ez az ember ossza szét a vizípipák több mint 90%-át Magyarországon.
Attól függetlenül, nálam még mindig kapható az előző hozzászólásokban említett három méretű pipa, persze a készlet erejéig(ami raktáron van). Ha az úriember(Daham) betartja a szavát, később is ebben az árban tudom a pipákat értékesíteni, hisz nagyobb menyiségű vásárlásról van szó !
Ha nem tartja be a szavát, az sem gond, többé nem árulom a termékeit!!!
A fő termékem a ''Solingen''-i kések.
Ha bárki kimegy Solingenbe (az egyik gyárba az 5 közül) és azt mondja, hogy késeket akar forgalmazni, a német megkérdezi, hogy hol?
Magyarországon (mondja a leendő vevő), erre a gyártó átad egy névjegykártyát, amin az ő Magyarországi közvetlen partnere címe és tel.száma látható, ezennel befejezve a tárgyalást, távozik!!! Ez a példa nem ellenetek irányul, hanem az egézséges kereskedelem demokratikus alapelveire támaszkodik! -
Jessus81
tag
Találtam egy számomra új boltot
)
[link] Sultancenter
Thököly út 26 - 1076 Budapest - Magyarország
Ma lehet hogy elmegyek megnézni milyen
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
www.vizipipa.com
-
Róka - Koma
csendes tag
Mert Most Azon Dillemmázom, Hogy Nekem Van Egy Nagy Vizipipa, Csak Hogy A Kissebb Kevesebb Helyet Foglal...Meg Könnyebb Vinni Jobbra - Balra, Hogy Szerintek Vegyek Egy Kissebbt Az Jobb, Mint A Nagy?

-
Jessus81
tag
válasz
Róka - Koma
üzenetére
próbáld meg Gondosch kollegánál http://gportal.hu/portal/filleres/
nálla 3900ért 36cm-eset kapsz, nekem is olyan van, a célra megfelel
-
Róka - Koma
csendes tag
És Árba...Szal Lehet Kapni 3.000 Ft - Ért Vizipipát?
-
lorcsi
veterán
válasz
Róka - Koma
üzenetére
szerintem a köztes: 54-56cm-es
-
Róka - Koma
csendes tag
Hehe...Ok Köszi...Yha Még Egy Kérdés...Szal Hogy Meik A Jobb A Sima Vizipipában Pölö Az Ien 60 - 70 Cm - Es, Vagy Pedig A 30 - 35 Cm - Es???
-
Sipi16
őstag
válasz
Róka - Koma
üzenetére
dzsangához tökéletes de másra nem jó...
-
Jessus81
tag
válasz
Róka - Koma
üzenetére
hát az ilyen kis pipákba vizipipadohányt nem fogsz belerakni.... csak esetleg füvet, az meg nem ez a topic

-
Róka - Koma
csendes tag
http://www.hemp.hu/chills.php?language=hun&page=2pipavizi
Pölö Az Első...Szal Az Ienek?? -
Róka - Koma
csendes tag
Szal Nekem Az Lenne A Kérdésem, Hogy Az Ien Kis 20 - 25 Cm Es Vizipipák Károsabbak???Mint Egy Normál?
-
Gondosch
csendes tag
Thyb----> Ma, felbuzdúlva a Jessus 81 remek hozzászólásán(360), miszerint a mágikus 2500 ft.-os árat láttam(most már látom, hogy melléolvastam, mert Jessus a szívócsövekre értette a 2500 ft.-os árat), elmentem az én elosztómhoz( a Szíriai importőr), ahol rákérdeztem, hogy hogyan lehet az, hogy 2500 Ft.-tól vannak pipák Bp.-en, ha ő a föelosztó?
Felháborodott és mondta, hogy ilyen nem lehet, mert mindenki(az arabok is) tőle veszi a pipákat. Autóba ültünk és elmentünk a Corvin mozi melletti zöldségeshez, aki meredt szemekkel hallgatta a történetet és röhögve mondta, hogy nála a legkissebb,( azt hiszem 28-30 cm.-s) pipa is 8000 (azaz nyolcezer) ft.-ba kerül!!!
A köv. árak 12.000 ft.-tól folytatódtak.
Mondjuk ez a fent említett félreolvasás jól jött, mert legalább megbizonyosódtam pár tényt illetően
Nálam a 34-36 cm-sek 3500(nagyker) és 3900ft.-os kisker árban kaphatók, a nagy(56 cm.-s) is mindőssze 5500.-(nagyker) ill.6500 ft.-os kisker áron vihető el, ugyanaz a Szíriai gyártmány, mint a zőldséges 28 cm.-se, ami 8000 ft.-ba kerül!!!
Hétfőn elmegyek a Karinthy Frigyes u.-i hentesboltba is , árakat nézni, mert egyre nagyobb a gyanúm, hogy az egyesek által írt árak nem fedik a valóságot, ez nem azt jelenti, hogy bárki is hazudna, de nem érdeklődtek, vagy emlékeztek kellőképpen az árakra.
Azért is indulok árvadászatra, mert megigértem neked is(és még pár vevőnek), hogy körbenézek.
Nos, 56 cm.-s magasság fölött nagyon megugranak az árak.
Azt a 90 cm.-s pipát amit nekem hónapokkal ezelőtt az importőr kínált, 6500.-ért(8900 volt a kisker ár) tettem fel a netre. Most kellet volna valakinek, volt egy raktáron, de hiányos volt és az üvegedény meg volt repedve. Visszavittem, hogy cseréljék ki, mire megtudtam, hogy felment az ára és már csak 14.000 ft.-ért tudnám árulni.
Pontosan ezért, ezentúl nem foglalkozom mással, csak a nálunk jól bevállt 34-36, 44-46 és a 54-56 cm.-s pipákkal.
Azért írtam pl. 34-36 cm.-t, mert a 36 cm.-sként hozott termék sokszor 34 cm.-snek bizonyul, amikor megmérjük és nem szeretném, ha valaki ezért reklemálna, mert nem tudok minden egyes pipát megmérni
Volt olyan vevőm, aki máshol vett pipát, de tőlem is akart venni, oszt, az 56 cm.-sre azt kérdezte, hogy ''-Ez a 70 cm.-s mennyibe kerül? ,én 10000-ért vettem'', erre rávágtam, hogy az 56 cm.-s és 6500 ft. , ha egy kell, 5500, ha 2.
Hazament ,megmérte a 70 cm.-sként vett pipáját,...55 cm. volt a magassága. Elmondása szerint eszébe sem jútott, hogy megmérje a magasságot. Mellesleg az arabok az üvegtartály magasságát tekintik fontosnak.
A fent említett pipák még mindig a honlapunkon található árakon kaphatók.
3500.-, 4500.-, 5500.-(nagyker ár) és 3900.--től 6500-ig( az 56 cm.-s) kiskereskedelmi áron lehet hozzájútni ezen termékekhez.
Az 56 cm. fölötti árakon nem, hogy TE lepődnél meg, én is nagyon meglepődtem, inkább nem is részletezem.
Azt javaslom, hogy vedd meg a hentestől, a zőldségestől, a fűszerestől vagy mit tudom én honnan, mert őszíntén, én drágállom őket és nem éri meg nekem, hogy vadászgassak, mert a sok viszonteladó között olyan harc van, hogy nem szeretném azt, hogy én is részese legyek.
Az én általam forgalmazott pipákat illetően, nincs ellenfelem, legalábbis eddig úgy tapasztaltam, hisz már nagyon sokat eladtam.
Végülis, az én hálózatom egy ''100 Ft.-os bolt'', jellegű vállalkozás(''Filléres bolt A-tól...Z-ig), nem a vízipipákon alapszik, de ha már ''A-tól ...Z-ig, akkor legyen Vízipipa is az A--rckrém és Z--okni között
)
Hogy mégis írjak v-mit az árakról, 90 cm.-től felfelé 14.000-től kezdődnek az árak, és 15000.-, 20.000.- -en át, a 30.000 ft.-os csapágyast belevéve, egészen 70-80.000 ft.-ig terjednek.Na, ezeket az árakat én elszállt áraknak nevezném.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam és, hogy neked címeztem, valóban ez minden potenciális vevőmnek szól.
Köszi a megértést, de én maradok a földi áraknál és az általam forgalmazott három méretű pipánál.
Nekem otthon egy 34 cm.-s pipa van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Szívtam nagyobb pipából is, ahhoz elefánt tüdő kell, ha a füstöt és illatot is érezni akarom, de az is lehet, hogy az én tüdőm gyenge
Sztem a nagy pipák esztétikusak, szépek, de a kicsik szívhatóbbak, ez persze egy nem profi pipázó véleménye, nem szeretnék vitába szállni senkivel e téren
)
Üdv. mindenkinek:
Gondosch -
Jessus81
tag
Hát emberek, a nakhla kétalmástól nagyon be lehet szédülni...

-
Jessus81
tag
Ma voltam a Corvin mozi mellett.nagyon szép pipák vannak, és szép csöveket is lehet kapni (bőr, kívűlről drótozott, faragott, festett véggel) 2500 Ft-ért,ja és jó sok dohány van, és a kiszolgálás is szuper!!!!

[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
Hali a Chills-nél néztem pipákat a legtöbb füvesnek néz ki és egy sima dohányosat szeretnék nagyon megtetszett

valami olcsó kéne nem tudtok nekem ilyet? -
Gondosch
csendes tag
Lorcsi---> A fotón látható pipák méretei: 35, 45, 55 cm., az áruk a www.filleres.gportal.hu -n , a bal oldali, ''Termékeink''---> Vizípipák alatt található.
Van 90cm.-s pipa is, ami 8900Ft., de ha kettőt kérsz, azt nagyker áron kaphatod meg, 6500 Ft.-ért.
Debrecenben nincs boltunk, vevőnk, viszont utánvéttel is megrendelheted, melynek darabonkénti postakőltsége: 1190 Ft. Ha Bp.-re jönnél vásárolni és többet vennél, a IX ker.-i Gubacsi u.6 szám alatti nagykerben teheted meg személyesen. Ha pedig 1 db.-ot vennél, akkor a 1083, Bp. Práter u. 59 alatti ''Filléres bolt''-ban várunk.
Üdv.: Gondosch -
Jessus81
tag
hi
olyan problémám van, hogy nagyon fémízze van a cuccnak ha szívom. lehet ezt vhogy csökkenteni???? -
kittix0x
újonc
oké, köszi

-
Thyb
senior tag
válasz
kittix0x
üzenetére
Hát az uuuugy van, hogy van akinek bejön, van akinek nem. Kinek a pap kinek a papné sem.
A cigitől nagyon eltérő, sokkal kevésbé mar a füstje, persze ne akkora slukkot szivj elsőre, hogy leszakadjon a tüdőd, hanem először csak kicsiket, s ha bejött akkor utánna jöhet a nagyobb füst is. Tudod, mint amikor azt nézed, hogy a vasalló megfelelően meleg-e (bár itt nyállal nehéz tesztelni), csak szép óvatosan.
-
kittix0x
újonc
Sziasztok!
Én még nem vizipipáztam, és még nem is cigiztem, de szeretném kipróbálni.
első alkalommal ugyanolyan rossz , mint a rendes cigi?
-
Gondosch
csendes tag
Herczi, mint említettem nézz körül, de az általad feltett linkre kattintva, nem találtam olcsóbbat, kivéve a dohányt, amit 1200 ft.-ért kínálnak. Nálam egy 250 g.-os dohány 1590 ft., de ha kettőnél többet veszel, már 1200 ft.-ba kerül. A szén drága az általad említett oldalon, hiszen nálunk a 12 darabos 450 ft.(kisker 590), az 1400 ft.-os, 10 db.-os szénhez viszonyítva, nagy a különbség.
Ott a 80-85 cm.-s pipa 14.000 ft. , míg nálunk a 90 cm.-s mindössze 6.500 -ba kerül nagyker áron és 8.900 ft. a kisker ára( ha egy db. kell).
Szerintem a dohányt vedd meg az említett oldalon, ahol 400 ft.-ot spórolsz, (abban az esetben ha csak egyet veszel) és a pipát nálam, vagy bárhol, ahol nem 14000 -ért adják azt, hanem olcsóbban, de szerintem kutakódj még.De ha nálam vennéd meg a pipát, kisker áron, máris 5000 ft.-ot spórolsz. Azért nem mindegy, hogy 400 ft. vagy 5000 ft. marad a zsebedben
)
Árainkat a www.filleres.gportal.hu ---> bal oldalon a ''Termékeink'' menűre klikkelve találod meg a ''Vizipipák'' menűpont alatt.
Tisztelettel: Gondosch
[Szerkesztve] -
Herczi
senior tag
Hello
Innen [link] rendelt már valaki ? Van valamilyen tapasztalatotok erről a helyről ? Én egy 6.500 Ft-os pipára gondoltam, azok már azért használhatók valamire ?
Vagy esetleg tudtok még valakit aki elküldi postá? Én néztem a vizipipa.atw.hu-t de az elég felületes, nekem nem jött be de a fene se tudja.
-
Gondosch
csendes tag
Szia Herczi, jobbról balra az árak: 3900.- -tól 6500.-ig, fejből nem tudon a közepes pipa árát
, rendelésre, nagyobbat is tudunk küldeni. Írd le az igényeid(gondosch@dominet.hu -ra) és e-mail-ben megírom az árakat. Ha megfelel, elküldöm postán az árut. Nagy a konkurencia, ezért máshol is nézzél szét, mert nem akarom, hogy csalódj, ha netán drágább lennék mint más.Szerencsére nem ebből élek, de én is szeretem a vizipipákat.
Az előttük lévő cuccokat külön lehet megvásárolni. Nézd meg a www.filleres.gportal.hu -n az árakat.
Üdv.: Gondosch -
Hiet
újonc
Hali!
Én is most vettem egy vízipipát. Nagyon jó, télleg nagy tudomány.
Bolt ügyben pedig végigjártam ezeket a helyeket, de messzemenően a legjobbnak egy másikat találtam. Ugyan pipákból kicsi a választék, de dohányból és szénből kifogyhatatlanok. A Kálvin tértől nem messze, a Kecskeméti utcában van. 2 fajta szenet tartanak, van kicsi is. Dohányból rengeteg féle. Pipák 7ezertől fölfelé, annyira nem is drága hely. 10darabos szén 800 forint, de ugyanennyi a 250g-os dohány is (azthiszem
)
[Szerkesztve] -
Herczi
senior tag
Bocs de a kép ahogy nézem nem jön be úgyhogy itt a [link]
-
Herczi
senior tag
Hello Gondosch, megmondanád hogy ezen a képen:
melyik pipa mennyibe kerűl, vagy esetleg milyen lenne még. És a pipákhoz hozzátartoznak az előttük lévő cuccok is? Mert én lehet hogy rendelnék egyet postán.
-
kvantum09
csendes tag
Hello!
megneztem a 'hentes' uzlet kinalatat,es vettem is egy pipat 10 000Ft-ert
hogy konnyebb legyen megtalalni,a bolt cime Karinthy Frigyes u. 27 -
Gondosch
csendes tag
Szia Tas, a Bp. 1083. Práter u. 59 alatti ''Filléres bolt''-ban vásárolhatsz indiai cuccokat, de sajnos már nem importálunk, mert nem volt kereslet ezen termékekre. Ezért nem biztos, hogy minden, a honlapon található termék kapható a boltban. Viszont, ha nagyon kell egy adott termék, behozhatjuk számodra. Írd meg, mire lenne szükséged a gondosch@dominet.hu -ra.
Köszi:
Gondosch János -
zsuzsmuzs
újonc
nekunk van itthon egy vizipipank, meg anno Torokorszagbol hoztuk, de egyszersem hasznaltuk. Viszont en most nagyon kedvet kaptam hozza, visszaolvasgattam, ugyhogy azt is megtudtam hol lehet szenet meg dohanyt venni
de a szenet hogy izzitjatok fel? mert Londonban voltunk egy ilyen torok kavezo feleben, es ott egy emberke folyamatosan rohangalt egy vas edenyszeruseggel, ami tele volt szennel.. de nekunk se ilyen vasedenyunk, se olyan allvanyunk amire rarakhatjuk, nincs.. gondolom valahogy egyszerubben is meg lehet oldani akkor, de hogyan? koszi elore is -
Tas
tag
Gondosch, melyik boltban vasarolhatok indiai cuccokat? A honlapodon azok a rezszinu dolgok nagyon tetszenek. -
Boglya
senior tag
Csináld érzéssel
. Én próbálgattam sok módon, fólia nélkül gáz, mert az anyag nedvessége nem tesz jót a szénnek, de egyébként minél több levegő tud átjutni, annál jobb. Tehát sok lyuk kell, mondjuk középre 1 meg körbe 5-6
, mert ha kevés van, akkor szívhatod egy darabig...
Ha nem sajnálsz 2 szenet felhasználni, akkor még fólia sem kell, az elsővel szárazra sütöd a dohány felszínét
, a másikkal pedig már vígan pöfékelhetsz. -
Tas
tag
Udv! Az ulofoliara hany es mekkora lyukat szoktatok tenni? Jo ha sok van rajta vagy eleg 1-2?
-
boczy
csendes tag
Köszi a tippeket! Próbálgatom, és egyre jobban élvezem...
-
Thyb
senior tag
Ne nagyon tömd meg dohánnyal, vagyis kicsit lazán rakd bele, és ne egyszerre, mert a dobozban össze van állva, hanem csipgess a dohányból. Ha össze van állva akkor kevésbé tudja átjárni a füst, na meg a kerámia lyukai is eltömődnek ha tul megnyomkodod. Ha beletetted a dohányt, akkor azt javaslom, hogy alufóliát tegyél a tetejére, és szépen ujjal akkor csinálj 1 kis bemályedést a szénnek. Ezzel kicsit (de tényleg csak kicsit) tömitesz a dohányon. Ha keverni akarod a dohányt ahogy itt már irtuk akkor érdemes a csipgetést hol innen, hol onnan megejteni, mert sokkal hamarabb érezhető a több iz egyvelege.
-
boczy
csendes tag
Hali!
Gyakorlott felhasználók segítségét kérném! Most sikerült vennem egy kb 60 centiset, sikerült is begyújtani, működik rendesen, de a dohányból kb mennyit kell beletömni? Egy kis dobozos kb hány pöfékelésre elég? Amúgy a pipa 4 dohánnyal és 2 csg szénnel került kb 4000 ft-ba. -
Amonka
csendes tag
Segitesetek! Deberecenben hol lehet venni vizipipat? legalabb 90 cm magas erdekel.
-
N03L
csendes tag
Hello
van egy bolt, a Thököly és a stefánia sarkán(asszem, holnap megyek oda, majd megnézem)
ott vannak kurva sok és kurva szép pipák, tobb személyesek is, viszonlyag jo áron.
az eladó is jó arc, arab csávó,vettünk nála pár dologt, olyan 4000ft értékben és adott kedvezményt, pedig most voltunk nála először. -
Tozy
újonc

-
Nicky Nygaro
tag
Sziasztok!
Mostanában rákaptam a pipálásra, de nem vízipipára, hanem ''rendes'' briar pipából szívom a dohányt. Viszont most szeretnék beszerezni egy tömbtajték pipát. Ilyesmit árulnak azok az arabok, ahol a vízipipákat veszitek? (hentes, meg a többi) Jó lenne, ha nem kellene Gallwitz-nál megvenni drága pénzért.
KÖSZI!! -
Shaphy
újonc
Sziasztok emberek!
Lenne egy kérdésem. Nem mintha azt az 1000 forintot sajnálnám, csak érdekelne, hogy hogyan lehet otthon jó minőségű vízipipa dohányt (molasses tobacco) készíteni.
Ha bárkinek van valami tippje, trükkre, linkje, vagy valami, azt megköszönném.
-
Műanyag szipkát lehet kapni, a Zöldségesnél vettem (Corvin).
A csőben viszont valóban van fém szál. Legalábbis nekem olyan van, onnan tudom, hogy ahol véletlenül ráléptem, ott egy kicsit kilapult.
December óta van meg a pipa, de nincs zavaró fém íze, vagy ilyesmi, szerintem a cső belseje is ugyanolyan anyagból van, mint a külseje, s a fém spirál csak belül van, elzárva, hogyha szívod ne a cső essen össze a vákuumtól. -
Baali
újonc
Jah...
És nem azt mondtátok hogy a westended ár miatt felejtsem el?
Szal akkor meglesem a westended a corvint meg a karinthyt. -
Baali
újonc
Hehe. Spéci??? : D Még jó hogy rákérdeztem. Csak mert akkor nekem kell bele tenni egyet. Ugye hogy ne kelljen a másiknak befogni a végét közben...
A bőr meg a fémszál. Ugye a bőr nagyon vastag cső ami meg nem bőr abba kell vmi merevítő. Vagy ti erről még nem is hallottatok?
Pl bőrre (elvileg, de nyilván nem ettől bőr vagy nembőr
nem tudsz csomót kötni pl pl pl... Akkor hamu fejemre ha nem így van a többség szerint de sajnos még nem láttam miket lehet itt kapni.
Szóval felejtsem el a rendes kétcsövűt?
-
Thyb
senior tag
a Westend aljában amikor utoljára arra jártam elég jól fel voltak szerelkezve. Milyen bőr cső?? Milyen fémszál? Ezt nem egésszen értem? Golyó nincs benne. A golyósoknak az ára baromi drága. Azok spéci cuccok, bár lehet, hogy kellene nyitni rá egy vállalkozást, és olyan csöveket gyártani, ahol a csőben van a golyó. Ehez lenne valakinek szerszáma? Dobjuk fel az Ecopolyba.

-
Baali
újonc
Sziasztok!
Bennem egy éve érik a pipa amikor a német haverom hozta magával és nagyon jól elvoltunk vele.
Két csöveset keresnék és legalább 70 centiset vagy nagyobbat. Szerintetek 20-ból kijön egy szép darab? A corvin mellett és a karinthyn megnézem pénteken de hátha nem lesz ilyen, akkor mit tehetek?
Hallottam okosságot sokat hogy a csövet csak bőrből mert a nem bőrben a fémszál rozsdásodik és az nem finom
erről vélemény? Kérdésem lenne még hogy a kis golyó többcsöveseknél ma már benne van alapból vagy nekem kell megmahinálnom? Ilyen kis műanyag szipkákat lehet rá kapni abban a két boltban? Nekem egy bizonyos three kings vagy swiflight szén kéne ezekről tudtok valamit?
Tyű most jól elárasztottalak titeket
Kösze a válaszokat előre is! -
A Zöldségest Bp-n Ferenc körút - Práter utca sarkán már nézted? Decemberben vettem ott a sajátomat pájpomat, akkor olcsóbb volt, mint a Húsbolt, s voltak több személyesek is. Árra már nem emlékszem, de amikor jobban bevásároltam, mindig kaptam valami bónuszt, pl arab süteményt.

-
Zaihan
csendes tag
Találtam egy 4főst 21.500-ért, 80cm-es réz kígyofromás nyak, vörös üveg réz és ón bevonattal. Nagyon jól néz ki, csak a pipacső vége fém, és azt utálom, de állítólag megoldható a fa is. Lehet, hogy rászánom, de jobban örülnék 1nek 20 alatt, vagy legalább kapjak szenet, dohányt pluszba mellé, ha már megveszem ennyiért. Még úgy is lenne kb 5-7.000 Ft haszna az eladónak.
[Szerkesztve] -
Zaihan
csendes tag
Ja, nekem is van egy 1 fős és szintén Törökó-ból.
Akkor nem csak engem b***tak át a szénnel. Amit itthon lehet kapni, az alighogy láng éri, már begyullad, míg a törökre rámegy egy fél öngyújtó.... de legalább ocsó volt... (300 db 1800 Ft-nak megfelelő összeg) A teljes szett volt 12.000 Ft (' 70cm-es pipa, fogó, 2 cserép égető, 300 szénkorong és 2 doboz kétalmás dohány). Nekem is rézből van, mintás, és az üvegje ónozott. Tényleg szép.
Ugyanez itthon legalább a duplája....
Már sajnálom, hogy nem vettem egyből többszemélyest, most rohadtul keresem.
Azért kössz a tanácsot ;-) -
Boglya
senior tag
Hol vehetsz? Hát Törökben
. Én a magamét ott vettem, bár csak 1 szelepes, de gyönyörű. Nem az a hagyományos üveg, ami szerintem nem valami jó, hanem az egész rézből(?) van és szépen meg van munkálva. Elég nehéz állat
. Viszont a török szén, jesszus, majdnem 1 óra begyújtani vele a dohányt, persze 2 szén kell minden alkalomhoz: első begyújtani, második használni, mert addigra az első már szétment
. -
Zaihan
csendes tag
VÍZIPIPÁT VENNÉK!
Normális (hagyományos, nem füves...) vízipipát vásárolnék.
Elsősorban 3 vagy 4 személyes érdekelne. Ha van elég nagy 2 személyes az is érdekel.
Lényeg, hogy szép, nagy (70-80 cm) és 3 v. több szelepes legyen.
KOMOLYAN ÉRDEKEL!
Akinek ilyen van, vagy tudja, hogy hol vehetek az írjon az emailemre
Kösziheló!
[Szerkesztve] -
boczy
csendes tag
A mostani tescos újságban láttam szilárd grillgyújtót natúrfából. 72 db kerül 350-be. Ezzel működhet rendesen vajon?
-
Motion_Blur
félisten
Leszögezem, hogy aktív dohányos vagyok, tehát szokva vagyok a füsthöz.
Havernak van vízipiája és ha felmegyek hozzá, szoktuk nyomni. Teszek fel róla egy képet: [link]
Megiszunk pár üveg bort és közben pipázgatunk
Asszem sárgadinnyés ízesítésű van neki, meg talán narancs
. Gondolom itt is fontos a mértékletesség, mert volt, hogy annyira rosszul lettem, hogy rókáztam (1x fordult elő). -
Hunterevil
tag
Az eddig említett boltok közül van olyan ahol lehet pipát rendelni?(neten keresztül)
amugy UP!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akövetkezőnél almadarabokat rakok a vízbe arra leszek kíváncsi 
(65cm-es)
Tegnap is, haver átjött pipázni, azt leraktam a pipát a földre, hogy ne düljön fel, erre még szép hogy feldült, és lett egy szép luk a szönyegemen... 

, a másikkal pedig már vígan pöfékelhetsz.