- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondosch
csendes tag
-
Gondosch
csendes tag
válasz
Jessus81 #381 üzenetére
Jessus---> Jessusom, BINGÓ!!!!!
Megtaláltad a Szíriai főelosztót, ''Daham''-ot!!! Beceneve''Festék'', de ne szólítsd így, mert csak a barátainak engedi meg, nómeg nekem, aki hosszú évek óta az üzleti partnere!
Ha jó árat akartok kicsikarni, hivatkozzatok Gondosch Jánosra( rám), a ''Filléres nagyker'' tulajdonosára, tudni fogja kiről van szó és legalább 10 %-al olcsóbban adja majd a termékeket!!!
Mint előzőleg írtam, nem ebből élek és tudtam, hogy egyszer ő ''Daham''(Arabok DEHEM-nek nevezik ,...... ő a fő a fők között) )is netközelbe jút, (ami az ő érdeme, ezért tisztelem és sok sikert kívánok neki) elárulom, hogy ez az ember ossza szét a vizípipák több mint 90%-át Magyarországon.
Attól függetlenül, nálam még mindig kapható az előző hozzászólásokban említett három méretű pipa, persze a készlet erejéig(ami raktáron van). Ha az úriember(Daham) betartja a szavát, később is ebben az árban tudom a pipákat értékesíteni, hisz nagyobb menyiségű vásárlásról van szó !
Ha nem tartja be a szavát, az sem gond, többé nem árulom a termékeit!!!
A fő termékem a ''Solingen''-i kések.
Ha bárki kimegy Solingenbe (az egyik gyárba az 5 közül) és azt mondja, hogy késeket akar forgalmazni, a német megkérdezi, hogy hol?
Magyarországon (mondja a leendő vevő), erre a gyártó átad egy névjegykártyát, amin az ő Magyarországi közvetlen partnere címe és tel.száma látható, ezennel befejezve a tárgyalást, távozik!!! Ez a példa nem ellenetek irányul, hanem az egézséges kereskedelem demokratikus alapelveire támaszkodik! -
Gondosch
csendes tag
Thyb----> Ma, felbuzdúlva a Jessus 81 remek hozzászólásán(360), miszerint a mágikus 2500 ft.-os árat láttam(most már látom, hogy melléolvastam, mert Jessus a szívócsövekre értette a 2500 ft.-os árat), elmentem az én elosztómhoz( a Szíriai importőr), ahol rákérdeztem, hogy hogyan lehet az, hogy 2500 Ft.-tól vannak pipák Bp.-en, ha ő a föelosztó?
Felháborodott és mondta, hogy ilyen nem lehet, mert mindenki(az arabok is) tőle veszi a pipákat. Autóba ültünk és elmentünk a Corvin mozi melletti zöldségeshez, aki meredt szemekkel hallgatta a történetet és röhögve mondta, hogy nála a legkissebb,( azt hiszem 28-30 cm.-s) pipa is 8000 (azaz nyolcezer) ft.-ba kerül!!!
A köv. árak 12.000 ft.-tól folytatódtak.
Mondjuk ez a fent említett félreolvasás jól jött, mert legalább megbizonyosódtam pár tényt illetően
Nálam a 34-36 cm-sek 3500(nagyker) és 3900ft.-os kisker árban kaphatók, a nagy(56 cm.-s) is mindőssze 5500.-(nagyker) ill.6500 ft.-os kisker áron vihető el, ugyanaz a Szíriai gyártmány, mint a zőldséges 28 cm.-se, ami 8000 ft.-ba kerül!!!
Hétfőn elmegyek a Karinthy Frigyes u.-i hentesboltba is , árakat nézni, mert egyre nagyobb a gyanúm, hogy az egyesek által írt árak nem fedik a valóságot, ez nem azt jelenti, hogy bárki is hazudna, de nem érdeklődtek, vagy emlékeztek kellőképpen az árakra.
Azért is indulok árvadászatra, mert megigértem neked is(és még pár vevőnek), hogy körbenézek.
Nos, 56 cm.-s magasság fölött nagyon megugranak az árak.
Azt a 90 cm.-s pipát amit nekem hónapokkal ezelőtt az importőr kínált, 6500.-ért(8900 volt a kisker ár) tettem fel a netre. Most kellet volna valakinek, volt egy raktáron, de hiányos volt és az üvegedény meg volt repedve. Visszavittem, hogy cseréljék ki, mire megtudtam, hogy felment az ára és már csak 14.000 ft.-ért tudnám árulni.
Pontosan ezért, ezentúl nem foglalkozom mással, csak a nálunk jól bevállt 34-36, 44-46 és a 54-56 cm.-s pipákkal.
Azért írtam pl. 34-36 cm.-t, mert a 36 cm.-sként hozott termék sokszor 34 cm.-snek bizonyul, amikor megmérjük és nem szeretném, ha valaki ezért reklemálna, mert nem tudok minden egyes pipát megmérni
Volt olyan vevőm, aki máshol vett pipát, de tőlem is akart venni, oszt, az 56 cm.-sre azt kérdezte, hogy ''-Ez a 70 cm.-s mennyibe kerül? ,én 10000-ért vettem'', erre rávágtam, hogy az 56 cm.-s és 6500 ft. , ha egy kell, 5500, ha 2.
Hazament ,megmérte a 70 cm.-sként vett pipáját,...55 cm. volt a magassága. Elmondása szerint eszébe sem jútott, hogy megmérje a magasságot. Mellesleg az arabok az üvegtartály magasságát tekintik fontosnak.
A fent említett pipák még mindig a honlapunkon található árakon kaphatók.
3500.-, 4500.-, 5500.-(nagyker ár) és 3900.--től 6500-ig( az 56 cm.-s) kiskereskedelmi áron lehet hozzájútni ezen termékekhez.
Az 56 cm. fölötti árakon nem, hogy TE lepődnél meg, én is nagyon meglepődtem, inkább nem is részletezem.
Azt javaslom, hogy vedd meg a hentestől, a zőldségestől, a fűszerestől vagy mit tudom én honnan, mert őszíntén, én drágállom őket és nem éri meg nekem, hogy vadászgassak, mert a sok viszonteladó között olyan harc van, hogy nem szeretném azt, hogy én is részese legyek.
Az én általam forgalmazott pipákat illetően, nincs ellenfelem, legalábbis eddig úgy tapasztaltam, hisz már nagyon sokat eladtam.
Végülis, az én hálózatom egy ''100 Ft.-os bolt'', jellegű vállalkozás(''Filléres bolt A-tól...Z-ig), nem a vízipipákon alapszik, de ha már ''A-tól ...Z-ig, akkor legyen Vízipipa is az A--rckrém és Z--okni között)
Hogy mégis írjak v-mit az árakról, 90 cm.-től felfelé 14.000-től kezdődnek az árak, és 15000.-, 20.000.- -en át, a 30.000 ft.-os csapágyast belevéve, egészen 70-80.000 ft.-ig terjednek.Na, ezeket az árakat én elszállt áraknak nevezném.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam és, hogy neked címeztem, valóban ez minden potenciális vevőmnek szól.
Köszi a megértést, de én maradok a földi áraknál és az általam forgalmazott három méretű pipánál.
Nekem otthon egy 34 cm.-s pipa van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Szívtam nagyobb pipából is, ahhoz elefánt tüdő kell, ha a füstöt és illatot is érezni akarom, de az is lehet, hogy az én tüdőm gyenge
Sztem a nagy pipák esztétikusak, szépek, de a kicsik szívhatóbbak, ez persze egy nem profi pipázó véleménye, nem szeretnék vitába szállni senkivel e téren)
Üdv. mindenkinek:
Gondosch -
Gondosch
csendes tag
Lorcsi---> A fotón látható pipák méretei: 35, 45, 55 cm., az áruk a www.filleres.gportal.hu -n , a bal oldali, ''Termékeink''---> Vizípipák alatt található.
Van 90cm.-s pipa is, ami 8900Ft., de ha kettőt kérsz, azt nagyker áron kaphatod meg, 6500 Ft.-ért.
Debrecenben nincs boltunk, vevőnk, viszont utánvéttel is megrendelheted, melynek darabonkénti postakőltsége: 1190 Ft. Ha Bp.-re jönnél vásárolni és többet vennél, a IX ker.-i Gubacsi u.6 szám alatti nagykerben teheted meg személyesen. Ha pedig 1 db.-ot vennél, akkor a 1083, Bp. Práter u. 59 alatti ''Filléres bolt''-ban várunk.
Üdv.: Gondosch -
Gondosch
csendes tag
Herczi, mint említettem nézz körül, de az általad feltett linkre kattintva, nem találtam olcsóbbat, kivéve a dohányt, amit 1200 ft.-ért kínálnak. Nálam egy 250 g.-os dohány 1590 ft., de ha kettőnél többet veszel, már 1200 ft.-ba kerül. A szén drága az általad említett oldalon, hiszen nálunk a 12 darabos 450 ft.(kisker 590), az 1400 ft.-os, 10 db.-os szénhez viszonyítva, nagy a különbség.
Ott a 80-85 cm.-s pipa 14.000 ft. , míg nálunk a 90 cm.-s mindössze 6.500 -ba kerül nagyker áron és 8.900 ft. a kisker ára( ha egy db. kell).
Szerintem a dohányt vedd meg az említett oldalon, ahol 400 ft.-ot spórolsz, (abban az esetben ha csak egyet veszel) és a pipát nálam, vagy bárhol, ahol nem 14000 -ért adják azt, hanem olcsóbban, de szerintem kutakódj még.De ha nálam vennéd meg a pipát, kisker áron, máris 5000 ft.-ot spórolsz. Azért nem mindegy, hogy 400 ft. vagy 5000 ft. marad a zsebedben)
Árainkat a www.filleres.gportal.hu ---> bal oldalon a ''Termékeink'' menűre klikkelve találod meg a ''Vizipipák'' menűpont alatt.
Tisztelettel: Gondosch
[Szerkesztve] -
Gondosch
csendes tag
Szia Herczi, jobbról balra az árak: 3900.- -tól 6500.-ig, fejből nem tudon a közepes pipa árát
, rendelésre, nagyobbat is tudunk küldeni. Írd le az igényeid(gondosch@dominet.hu -ra) és e-mail-ben megírom az árakat. Ha megfelel, elküldöm postán az árut. Nagy a konkurencia, ezért máshol is nézzél szét, mert nem akarom, hogy csalódj, ha netán drágább lennék mint más.Szerencsére nem ebből élek, de én is szeretem a vizipipákat.
Az előttük lévő cuccokat külön lehet megvásárolni. Nézd meg a www.filleres.gportal.hu -n az árakat.
Üdv.: Gondosch -
Gondosch
csendes tag
Szia Tas, a Bp. 1083. Práter u. 59 alatti ''Filléres bolt''-ban vásárolhatsz indiai cuccokat, de sajnos már nem importálunk, mert nem volt kereslet ezen termékekre. Ezért nem biztos, hogy minden, a honlapon található termék kapható a boltban. Viszont, ha nagyon kell egy adott termék, behozhatjuk számodra. Írd meg, mire lenne szükséged a gondosch@dominet.hu -ra.
Köszi:
Gondosch János -
Gondosch
csendes tag
Szia Amonka,
Csak annyit tudok mondani az import-al kapcsolatban, hogy jó dolog, én is importálok pipákat Sziriából Mo-ra, viszont ne fektess túl sokat az üzletbe, mert nagyok az igények és ahhoz, hogy mindenkinek megfelelj, többezer Euró értékben kellene importálnod! Vigyázz, mert nem olyan nagy a felvásárlóerő! Ezt saját tapasztalatból mondom! Tehát csak óvatosanÉn az első szállítmányt(kb.50 db.különböző méretű vízipipák) pár nap alatt eladtam, oszt a második szállitmányt(100 db.) csak pár hét alatt tudtam eladni.Most is importálok, de csak 50-ével hozom a pipákat, mert csökkent az eladás, nem a minőség miatt, hanem azért, mert sok ember inkább kintről hozza be, ajándékként kapják, vagy ott nyaralnak, üdülnek stb.és ezért ott veszik meg, ami nem roszz, hiszen mindenki ott költi el a pénzét ahol akarja, mégha többszörösét is fizeti ki.Én is háromszor annyit fizettem Los Angeles-ben(Santa Monica beach) egy strandpapucsért mint itthon , mert lusta voltam itthon megvenni azt
Mondjuk, az itthoni (kínai) papucson nem írja: ''Santa Monica love'', de ugyanolyan az a kínai papucs, mint amit itthon vehettem volna harmad áron
)
-
Gondosch
csendes tag
Dat: Miután hozzászóltam, végignyálaztam az összes hozzászólást.Láttam a Wilsonét is, csak már nem akartam, meg nem volt időm szőrszálhasogatásra, sőt LajCSi is hozatott 4 K-ért, nem kell a link,kösz.
Én bárhol kerestem, hidd el, hogy idén (mert a fent említettek egy évvel ezelőtti hozzászólások voltak, a benzin is olcsóbb volt) nem találtam az általad említett árakon pipát .
De azért köszi a konstruktív infót, talán ezért is kérek 4K-ért 100 cm-s pipát (mindenestől) nagykereskedelmi mennyiségben.Ha meg van az üzlet, az én Szíriai üzletpartnerem orra elé tudnám dőrgölni ezeket a szuper árakat. -
Gondosch
csendes tag
Kedves Dat!
Akkor én kérnék szépen 100 db.100 cm.-s pipát 4K-ért dohánnyal és szénnel együtt!!!
Amint olvastam, a fórumozók hozattak pipát és nem vásároltak.Árakat nem közöltek, de ha volt ilyen, akkor valószínű, hogy elkerülte a figyelmemet és ezúton elnézésedet kérem a figyelmetlenségemért
Ugyanakkor úgy érzem, hogy nem sértettem meg senkit a hozzásólásommal, legalábbis remélem, mert ha így jött le, akkor sűrű elnézést kérek mindenkitől.
Én csak tapasztalatból írtam amit írtam, mert valóban van egy adott bizalmatlanság a magyar fogyasztók részéről (JOGOSAN!) a kereskedők irányába, sajnos pontosan a gerinctelen haszonlesők miatt!(ezért említettem egy példát).
Pont emiatt akartam hangsúlyozni, hogy vannak ma, Magyarországon normális árréssel dolgozó kereskedők is és ez nem csak rám vonatkozik.
Mosquito, ezen hozzászólás neked is szól. Tőled is elnézést kérek, ha kissé erőszakosnak tűnt a hozzászólásom, Bocs
Még annyi, hogy a vízipipa üzlet nekem olyan volumenű, hogy a 6000 termék között semmit sem nyom a latban, ha eladok belőlük, vagy akár leveszem a terméklistáról, nem ebből élek
Én inkább háztartási termékeket gyártatok és forgalmazok hosszú évek óta, az már valóban érvágás lenne, ha nem tudnám eladni őket !
Nos, részemről szent a béke, ígérem, hogy nem szólok többé, ha árakról van szó, hacsak nem kérdez v-ki,OK?Üdv. mindenkinek: Gondosch
-
Gondosch
csendes tag
válasz
Mosqu!to #239 üzenetére
Kedves Mosquito, odakint drágább a pipa is meg a dohány +szén is, hacsak nem importálod
De ahol a 6500 Ft.-os 60 cm.-s v.pipát láttad, pár sorral lejebb a dohány és szén árait is megtekinthetted volna
Tőlem hozhattok kintről, de hidd el nekem , hogy azok sem jobbak mint a miéink( annál drágábbak).Mivelhogy Sziriából hozzuk és nem egy Magyarországi vagy kínai műhelyben pakoljuk össze őket,eredetinek minősítem termékeinket.
Nem értem, hogy a magyar ember miért akar mindig , mindent kűlföldröl hozni(1 darabos tételre értem), az itthon vásárolt termékek, pláné az exotikusak, mind onnan származnak!!! Nem akarom erőltetni, de picit nevetségesnek tartom, hogy egyes emberek nem hisznek a Magyarországon kapható termékekben.Kivételesen, a vízipipák csak arab országokban gyártódnak, de nem kizárt, hogy nemsokára már a kínaiak is ráállnak.Na és, hisz manapság ,midem termék Kínában gyártódik, még a legmárkásabbak is!!!
Fel kellene vinnem a pipák árát 10-15 ezer Ft.-ra( 3-5000 helyett), talán akkor el lehetne hinni, hogy eredeti???? Viszont én a ''Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint'' híve vagyok, tehát maradok a kis haszonnál!!!! Csak az esik sokszor rosszul, hogy még így is inkább drágábban vásárolnak az emberek, mert azt hiszik, hogy az jobb és nem tudják, hogy nagyobb haszonnal árúsítanak a kűlföldiek, vagy a hazai úgymondott ''butokosok''.
Pl.:Egy fazonnal együtt importáltam ''Casio'' óraszíjat, az import ára 60 Ft. volt, én 80 Ft.-ért árultam, ő 990.--ért és érdekes módon majdnem annyit adott el mint én.Tőle senki nem kérdezett semmit, éntőlem, meg mindenki azt kérdezte, hogy nem-e kínai a termék?,......hát persze, hogy az, mert az eredeti is Kínában készűl, de az ő terméke, az ár miatt hitelesebbnek bizonyult))) No comment
)
-
Gondosch
csendes tag
Szia Alvaz, www.filleres.gportal.hu -n nézelődj. Az oldalon nincs kétszemélyes vízipipa, de ha konkrét elképzelésed van, irj egy e-mailt a gondosch@dominet.hu -ra és pár napon belül a rendelkezésedre áll a termék.Akár postán is elküldhetjük neked.A központi raktárunkban mindenféle pipa van, kicsi, közepes, nagy vagy oriás és még kétszemélyes is, tokostul vonostul.Üdv.:Gondosch
[Szerkesztve] -
Gondosch
csendes tag
Baky, bocs, a srác még nem tudta, hogy külön is adhat dohányt és szenet
Keddtől már biztos, hogy külön is lehet vásárolni ezeket, a Práter u.-i boltban, meg a többiben is.
Csak egy cső( réz) van az elosztó test alján, én sem tudok arról, hogy kettőnek kellene lennie.Attól függetlenül, ha valamelyik ismerősöd venni szeretne egy vízipipát, nyugodtan írjatok nekem és akkorát is hozok mint egy ház, ha kell,persze az ár is arányosan nő.
-
Gondosch
csendes tag
-
Gondosch
csendes tag
Szia Rebel 56! Küld el a rendelésedet( a www.filleres.gportal.hu -n nézheted meg a pipákat) a gondosch@dominet.hu -ra, várd meg a visszaigazolást(kb.1 nap) és már repül feléd a kiválasztott vízipipa+ dohány meg szén, persze ha kell. Postai költséget illetően nem tudok infót, mert eddig így még nem küldtünk senkinek, de a lényeg, hogy utánvéttel fogjuk küldeni.Sztem nem lehet több 500 Ft.-nál.
Köszi a megkeresést. -
Gondosch
csendes tag
Hali Baky
Basszus, én is újonc vagyok itt és nem tudtam, hogy ha a kedvenceknél ráklikkelek a Nargile-ra, mindig arra a lapra ugrik, ahol a kedvencek közé mentettem
Tehát, amikor (mindennap) beléptem bejelentkezés nélkül, mindig a te 210-es hozzászólásod volt az utolsóMég mérgelődtem is, hogy miért nem ír senki?
Nos, most már késő, látom, vásároltál vízipipát, remélem, jól szuperál, de azért válaszolok.
Én három méretet tartok, 35, 45, 60 cm. Az árak: 3000.-, 4000.-, 5000.-(kisker,1 db.= +30%), de igény szerint, akár 120-150 centissel is tudok szolgálni, mivelhogy most már van raktáron, de csak kísérleti jelleggel, pár darab. Nincsenek még belistázva, mert nem volt igény nagyobbakra.
Nem győzöm írni, hogy nézzétek meg a honlapomat( www.filleres.gportal.hu ), ott az árak is meg vannak adva, összeszerelési útmutató is van.A vendégkönyvben vagy e-mailben az igényeket is be(meg) lehet írni!
Ami a dohányt illeti, nem kell 1000-1200 f t.-ért vásárolni 250 g.-osat, amikor nálunk ugyanaz majdnem félárban van, 690.--ért. De ha egy csomag dohányt is veszel, kisker árban, az is csak 890.-, 310 ft.-al olcsóbb. Ha a weboldalon megnézitek a boltjaink címeit, rájöhettek, hogy nem csak Bp.-en, hanem az ország több pontján is meg tudjátok venni e termékeket.
Na, mindegy, ha dohány vagy szén kell, látogasd meg valamelyik boltunkat, és biztos lehetsz abban, hogy a legjobb árban juthatsz hozzá!
Ígérem, hogy most már odafigyelek, hogy a legutóbbi hozzászóláshoz klikkeljek, még egyszer elnézést a zöldfülűségemért)
Még egyszer: www.filleres.gportal.hu
Üdv.:Gondosch -
Gondosch
csendes tag
Kedves szerkesztők!
Mint láttátok, hozzászólásaimban beírtam a honlapom címét, remélem nem gond, ennek fejében, az én honlapomon, a vizipipáknál, a ti weboldalatokat is feltüntettem, remélem sokan látogatnak majd ide
Tisztelettel: Gondosch -
Gondosch
csendes tag
válasz
MyKonzerv #204 üzenetére
MyKonzerv---> a 186 számú hozzászólásomban találhatod a dohány árakat. Most már van 250 g-os is. Az arab árusoknál 1000-1200 ft., nálunk, nagyker: 690.- , kisker(egy doboz):890.-.
Nálunk azért olcsóbb, mert sokat hozunk Sziriából.
Nagykerünk címét és a kisker boltjainkét a honlapomon találhatod: www.filleres.gportal.hu -n. -
Gondosch
csendes tag
válasz
Gergello #191 üzenetére
Sajnos, de mégis szerencsére, a bejött vizipipákat eladtuk, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elfogynak.A weboldalra sem volt időm feltenni, mert egy db. sem maradt, hogy lefotózzam
De sebaj, mert most dupla mennyiséget rendeltem és szerdán már Magyarországon lessz a következő szállítmány, ami azt jelenti, hogy legkésőbb pénteken a nagykerben lessz az áru.Remélem, lessz annyi időm, hogy lefotózzam és feltegyem őket az oldalamra.
Makóra is küldök párat, érdeklődj a ''Filléres bolt''-ban, Széchenyi tér 8.
[Szerkesztve] -
Gondosch
csendes tag
Sziasztok, nemrég Szíriából hoztunk vizipipákat. A nagykereskedésemben(''Filléres'', 1097,Bp.Gubacsi u. 6)) és a boltjainkban is lehet majd kapni e termékeket. Nagykereskedelmi ár 3000 Ft.-tól(ha több db.-ot veszel). Boltokban, kiskereskedelmi ár: 3900.- -tól
Dohány: 450.-(nagyker) , 590.- (Boltban)
Szén: 450.-(nagyker), 590.- (Boltban)
Nagyker és boltok címei itt: www.filleres.gportal.hu (a vizipipák még nincsenek feltéve a termékek közé, mert még nem frissítettem a weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)