- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
tömítést csinálj a kerámia aljára, egyelőre megteszi papír is
cső a foglalatban témát is papírral hidald át egyelőre, úgy jó ha üres a pipa, megszivod a szipkát miközben rajta van a kezed a kerámián (tenyered) és érzed a vákuumot. nekem is kellett tömíteni a csőnél.
szenet rendesen be kell gyújtani, több percig gyújtsd gyújtóval, utána fújkáld meinden oldalról. -
NoLF
veterán
ha más nem, akkor neten nézz utána hogy merre van ez, én nemtom.
amikor mi ottvoltunk akkor 1000 ft volt a tömet amit 3an 1 órán át szívtunk, de akkor még a pultoscsaj nem is tudott róla semmit mondani, elképzelhetőnek tartom hogy most nem megfelelő összeget mondott, vagy fejenként értette. -
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
na mi van pipások, elsatnyult a lelkesedés? én már megint tolom a mangóst, nagy fíling
-
NoLF
veterán
fincsi mangós
Bővebben: link
Bővebben: link -
NoLF
veterán
na elhoztam bratyótól a cumóját, kicsit rá voiltam kattanva
jelenleg így néz ki, lassan meg is tömöm
Bővebben: link -
NoLF
veterán
na voltam a boltban, ez ilyen mindent árusítok bolt, ismerem az ottani csajszit innenonnan, meg a srácot is aki bennvolt, de ezt hagyjuk.
a boltban ezer meg ezerféle keleti, távolkeleti és ázsiai cuccok találhatók, képek ruhák dísztárgyak, bongok (na ez ugye füvezésre való, mint az öröbölő és társai) és sajnos csak egyetlen vízipipa volt, olyan 40 cm körüli, 12300 forintért, nekem nem igazán tetszett. azt mondta az eladó, hogy még karácsony előtt, lehet hogy kb 1 hónap múlva érkeznek vízipipák, úgyhogy én addig várok, és most átballagok bratyóhoz és elkéremn az övét amit egyiptomban vett -
NoLF
veterán
azt mondja hogy vacsi köz, csaplár vendéglővel szemben a sarkon. pontos neve és címe: Whiskey és Kávéház Kecskemét, Vacsi köz, Lajtha u. 2.
Nem tudom hétköznap mit viselnek a felszolgálók, de szombaton igencsak meglepődtem a ruházatukon (fiúk (egyik a tulaj!) ingén elöl hátul hímzett hatalmas nagy cannabis-levélke).
Azt mondta tulaj bá, hogy hétköznap a lenti részen (ahol szombaton buli volt) pamlagok és fotelek állnak rendelkezésre a nyugodt pipázáshoz. Hétköznap is elmegyek! -
NoLF
veterán
na végre sikerült kecskeméten találnom egy helyet ahol lehet vízipiázni, hihetetlen élmény volt
1000ftot kértek el egy hatalmas, rendesen megtömött és hihetetlenül jól működő pipáért, amit 3an kb 1 órán át szívtunk (sárgadinnyés dohányt)
hát visszatérő vendég leszek az biztos
talán majd később magamnak is veszek egy pipát, de nem hiszem hogy kecskeméten be lehet szerezni... utazni meg nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest