Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • User_2

    tag

    válasz szekera #47896 üzenetére

    nos én csak megpróbáltam utánanézni, miért ír valaki szakmázós szövegben mértékről (penetráció nulla) mértékegység nélkül ( a teljes fogyasztói sokaságban nulla vagy csak a lakossági fogyasztók egy részénél nulla az okosmérők aránya).
    miközben tudjuk hogy nem nulla a penetráció. fura

    eközben olyat találtam, amit nem akartam:
    évi 23-130 eur mérési díjat számlázhatnak a szolgáltatók a fogyasztóknak, miközben az okosmérő nem kerül 350 eur-nál többe. tárgyi eszközként marad a szolgáltató tulajdonában, értékcsökkenést számol rá 7-20 éven keresztül, azaz az okosmérőt a fogyasztóknak összességében átlag 4-szeres áron számlázza ki.
    értem én hogy a transzparencia jó , meghogy az áramszolgáltatók részvényeseinek kell adni valami "motivációt", nade ekkorát. én gondolok félre valamit megint?

    a dinamikus árazás jogszabályi feltételeit már tavaly ősszel megteremtették (eu vállalás ez is egyébként, mint minden tagállamban) , emiatt az áramszolgáltatók már ezt figyelembevéve kell, hogy fejlesztessék az új számlázó rendszerüket, amit majd 24 januártól fognak alkalmazni. onnantól meg csak egy közlöny távolságra van, hogy másnap délben mennyit fizetünk az áramért.

    egy víz gáz távfűtés monstrum szolgáltató szépnek tűnő szókapcsolat, de csak akkor fogják megcsinálni a politikusok, ha tényleg sokat akarnak lopni a politikusok.
    erre szép példa :
    https://www.ft.com/content/1cdd1b69-3fa5-4561-9e1f-c7100739097b

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés