Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #26946 üzenetére
Ne mentegetőzz,ismerünk.
A Linkelt Motobees srác,nagytestű motornál,30eFt-ért tekercselte újra. Jobb lesz mint a gyári. Feszszabályzó meg 24eFt. De előtte mérj, nézd át. Bár,ezt nem kell mondani. -
csongi
Topikgazda
válasz
-Mosquito- #26947 üzenetére
LS2 Strobe
-
runner 125
nagyúr
válasz
-Mosquito- #26943 üzenetére
2010 óta megvan a 180-as 2 üteműm (amit már igazából nem használok, mert ebben az állapotban az értéke csak felfelé megy), szóval ha nem is voltam aktív, azért amiatt csak nagyrobogósnak is számítok folyamatosan, vagy mi, nem?
Jó, amúgy 250-ért normális telefont se kapni.Szóval, a döntés ezen része racionálisan átgondolt volt. Most ha 30-at rá kell költeni hát tköm, akkor ráköltöm. Fogyasztásban ha csak helyben gurluászok vele naponta és nem autóval megyek, 100-on spórolok 10 litert.
Ennyi hiba nem téma. Fogom aztán megveszem és kicserélem.
Jah, holnap lebontom és átnézem a kábelezést, de 17000km van benne, nem láttam kókány nyomokat..
Amúgy komolyan mondom olyan blokk hangja van, h totál odavagyok tőle.Bevallottan Honda-boozy vagyok, de ez olyan halkan, egyenletesen, selymesen jár, h totál le vagyok hidalva, h 20 éve ezt tudta a Kymco.
Na megnézem holnap, azért remélem, h nem állórész, mert az már zsebbenyúlósabb lenne...
Köszi!csongi
Okés, köszi, rámérek. -
csongi
Topikgazda
válasz
-Mosquito- #26943 üzenetére
Pinlock pöcköt lehet valamerre találni? Az egyik kiesett.
-
csongi
Topikgazda
válasz
runner 125 #26942 üzenetére
Mérni és utána költeni a pénzt.
Jók a Solvart fesszabályzók.
A kínaikhoz érdemes a generátort újra tekercselni, a fesszab védelme több áramot enged vissza a tekercsre, és kinyírják magukat. -
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #26942 üzenetére
Isten hozott.
Vadász vadász Te sz.. jársz ide.
Előbb a feszszab szokta megadni magát, majd a generátor tekercs,bár motorja válogatja. Bp.-i lennél mondanám,hogy gurulj el ide. MOTOBEES. [link] Full korrekt,normális a srác,ingyen megméri a töltést,motorzik is. Feszszabályzó nem tudom mennyi hozzá a gyári,de inkább ezt. Mecseki féle. [link]
Ezt Bp.-en is átvehetnéd.
Szerintem kábel,csatik,akkut nézd át. Ha mind okés,akkor vegyél egy feszszabályzót. -
runner 125
nagyúr
Hi,
Korábban kérdeztem az occsó, 90-100-as utazót tartani bíró kompakt robogó után. Végül 250-ért találtam egy 82 éves bácsitól egy 250-es Kymco-t. Ez ni:
Teljesen korrekt, igazából karcmentes, 17.000km, rendszámos nyilván, 2003-as, nem mai, de amikor 50.000-et futott 10 éves 3-400-asokért milla fölött kérnek, úgy voltam vele h ez helybe szaladgálni tökéletes ennyiért. Menetdinamikájával sincs bajom, futómű mondjuk szar, bár most szerencsére a környékünkön sok utat felújítottak.
Viszont, vagy átqrt az öreg, vagy nálam jött elő a hiba, de: ma tűnt fel, h mint ha nem lenne töltés, vagy csak időnként lenne töltés. Rámértem, ha jár motor is csak 11,6V most már az akksi... és gázra sem emelkedik..
Fesz szabályzó, vagy álló rész? Mit gondoltok? Előbbi olcsóbb azért, utóbbi szopó, bár ha az állórész szar, akkor be indulna nem? Mert a motor jár szépen, ma is mentem vele 80km-t.
Köszi! -
DigitXT
félisten
válasz
Burt1793 #26940 üzenetére
Örülök, hogy jó lett a gép, már a hangja is tetszetős volt az utcában.
Rollert is jó volt látni kívülről: tök csendesen suhant, eltekintve az elszökött
TPMS jeladó kopogásától. Kénytelen leszek újra gumizni, de ez ilyen bicikli.Szerk: ugyehogy már 2 éve volt az előző, igaz, nem kerek, de majdnem.
-
Burt1793
veterán
Ma délután megejtettük DigitXT-vel
a 72 ezres szervizt. Patika a hajtás, úgy érzem szereti a techpulley a tiszta házat és az új szíjat. A 17g-os is ilyen volt korábban és most tapasztalom, hogy a 18g-os is tudja. Kuplung is tökély, segít neki ez a csúszógörgő, ad neki fordulatot.
150et óra szerint megfutja a gép, még kicsit ment is volna, de szar volt a szél és kicsit kígyózott tőle.
Gyönyörűen beesik a fordulat fix tempónál, 100zal kellemesen utazik, lop a tempóból ez az alacsonyabb fordulat a 17g-oshoz képest (elég komoly a különbség).Utána pedig végigpróbáltam az üzemmódokat a friss rolleren, fel akarja csavarni az aszfaltot, két kerékkel.
-
Na nekem ma lehalt az xmax "mosogépkapcsolója". El kellett szállítani. Most ott áll a szerviznél, de nem voltak elérhetőek.
Van még 3 hét garanciám
De nem gondoltam volna hogy valaha így járok.
Szóval motorcsere-program folyamatban.... -
-Mosquito-
őstag
válasz
astrojoe12 #26935 üzenetére
-
astrojoe12
tag
válasz
bajnokpityu #26936 üzenetére
Persze, gyárilag 55/60-as égő kellett bele. Egy ideig 100/100-as is volt benne
az aksi viszont nem szerette, hamarabb lemerült, nem tudta tölteni a rendszer. Azt már lehet a kábelek se szerették, de amíg benne volt nem csinált bajt. A csatlakozó se égett meg.
Utána meg elég volt a sima 55/60w +100% emelt fénnyel. Na az nagyon jó világítás volt, nagyon hiányzik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
astrojoe12 #26935 üzenetére
Kábel is bírta?
-
astrojoe12
tag
válasz
-Mosquito- #26934 üzenetére
Igen, az előző motoromban nekem is egy drágább, emelt fényű H4 izzó volt, de a fonycsor fémből, a búra meg üvegből volt, simán elbírta az 55/60 wattos izzót.
A madison viszont műanyagból van mindenhol, sajnos. Megolvadhat, ezért nem rakhatok be akármilyen égőt.
Most egyébként emelt fényű izzó van benne, két darab +50% 35/35 wattos H4. A fonycsor újra lett krómozva, a búra políroztatva lett, mégse látok rendesen. A lámpa a vetítési képe nem valami jó... a dizájn fontosabb volt az olaszoknak.
Szóval sok a buktató, ezért nem lett eddig megoldva.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
astrojoe12 #26922 üzenetére
Jobb minőségű emelt fényű H4-izzó pár min 3,4-8eFt is lehet és nem tart/hat sokáig. Tartalék LED izzót? Minek? 1év gari van rá. Cimbinek több éve van meg,több 1000Km-t ment.
Külső lámpa: Valahol a gyárilag szereltre is mérgesek,máshol elnézik. Elvileg ha az ég,akkor a motor lámpának csak a helyzetjelző világíthat. Bmw-n megy a tompított és mehet a kieg. lámpa is, amit kb 2Km-ről lehet látni. -
JDMKid
tag
válasz
kaktusz2 #26925 üzenetére
Csak hogy jobb kedvre derítselek: tavaly júli. 4-én én is így jártam - igaz nem közlekedési balesetből kifolyólag - és szept. végén már robogóztam szép óvatosan. Neked több mint egy hónap előnyöd van, szóval simán benne van, hogy még a szezonban gurulni fogsz.
Teljes gyógyulást, és sok türelmet kívánok!
-
kaktusz2
tag
Nagyon szépen köszönöm ,mindenkinek és igyekszem mihamarabb átvészelni.
-
kaktusz2
tag
Üdv motoros kollégák,megint kaptam kis pihenőt.Szerda délután ,kihajtott elém 1 autó és el dobtam a burgit,de szerencsétlenül estem és jobb combnyak törésem lett.Idén megint kimarad a mocizás na meg a rutintalanságom sem gyarapodik.
-
csongi
Topikgazda
válasz
astrojoe12 #26922 üzenetére
Ahha a Madison.
Annak dupla lampaja van. A kerdes a ket foncsort egybe vagy kulon lehet allitani?
Ha kulon, akkor jo.
Az egyik a tompitott a masik az orazagutira kell atkotni.
Igy az erosebb leddel mar lehet kezdeni valamit.
De mehet bele a 35W xenon is.
Mert nem utkozik a ket uzemmod egymas korlataiba.
Ha egybe lehet alitani, akkor is eedemes lehet megosztani a ket izzot.
Erosebb egovel egy foncsorral jol beallitott tompitottal. A tavolsagit meg melle kapcsolni, akkor a ket izzo egyszerre vilagit.
A tavolsagi meg olyan lesz amilyen. Tobbet fog tolni meg igy is.
Legalabbis en ebbe az iranyba probalkoznek. -
astrojoe12
tag
NYPD: én a szlovák határnál lakok, a skoda boltos fickó szerel robogókat, megbeszéltük, hogy rendel öt darabot és majd meglátjuk. Nem mondta, hogy SK-ba nem hozzák ki, remélem oké lesz. Sok termékkel van így, az ebay és amazon Mo-ra nem szállít. Tiszta hülyeség. Az egyik magyarországi kolegám is rajtam keresztül vett házimozit.
csongi: a madisonnak nem osztott az első lámpája, egybe van a tompított és a refi. Pont ezért nehéz jó ledes égőt kapni bele, vagy nem is lehet. Csak az egyik vetítési képe lesz jó, vagy egyiké sem, vagy vakítani fog... Kipróbáltam sajnos párat és pénzkidobás volt. Amelyik lednek nagyjából jó volt a vetítési képe, az meg hiába fogyasztott kevesebbet, mint 35W, ugyanannyi fényt produkált, mint a sima H4 35W égő.
-Mosquito- : ilyen drága ledet még nem mertem rendelni, 5000 forint/db, egyből kell kettő előre, meg egy-két darab tartalék, már 20ezer forint. Az alap probléma tényleg az, amit Digitx modott, hogy a foncsor kialakítása nem az igazi a madisonnál. Az olaszoknak fontosabb volt a dizájn, mint a használhatóság. Lehet tényleg egy külső lámpa lesz a megoldás, amit lehet külön kapcsolni. Az olyanokhoz mit szólnak a rendőrök, mégis feltűnőbb, mert kívülre van szerelve. Műszakin vajon szólnak érte?
Én is unom már, hogy minden évben felhozom ezt a témát, de télen nem motorozok, nyár elején meg mindíg belefutok a problémába, hogy este nem látok kukkot se két falu között. Aztán valahogy megszokom és elsikkad a dolog, de most tényleg meg akarom oldani.
-
csongi
Topikgazda
válasz
Micsurin #26918 üzenetére
Az ujabb blokk rendben van.
A sprint varosi modra lett konfiguralva.
Az elodhoz kepest egyes pontokba vissza lepes. Fektarcsa, pakolhatosag.Vizpumpa tengely, fesszabalyzo, ECU, injektorfej, uzemanyag szivattyu.
Kellemes ara van a termosztatnak.
Ha olajat is csipegeti akkor a szokasos szopas sora.
Ugyan az a blokk tobb csomagolasban.
Beverly nagy kerek elonyokkel bir. nulla pakolassal.Mivel nem turazas a cel, en beverlyt valasztanam, talan az a legkonnyebb a csoportbol.
Robogonal sokkal fontosabb a teljes futomu rendbe tetele. Egy motor utan egy rosszabb robesz futomu, egybol fanyaru izt ad a szajnak. De ezt meg mar tapasztaltatok, a soha el nem romlo Japannal. :D
-
Micsurin
nagyúr
Beverly 500-nak van valami ismert nyűgje?
X9 500-asnak az újabb blokkosnak?
Amit még nagyon nézegettünk apámnak az az újabb Atlantic 500 Sprint és a Scarabeo 500.
Valami pro-kontra melyi kerülendő melyik beteges ha tudtok jól jönne!
A szokásos kopófogyó / tekert témán felül gondolok valami extrább hiba lehetőség odafigyelős témára. -
csongi
Topikgazda
válasz
astrojoe12 #26913 üzenetére
Egyáltalán milyen foglalatod van? A lámpa milyen? Osztott vagy egy foncsoros?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
astrojoe12 #26911 üzenetére
-
NYPD
aktív tag
válasz
astrojoe12 #26913 üzenetére
Szia, ezt honnan tudtad beszerezni? Itthon sehol nem találok ilyet, az a azonos link amit találtam, ott meg azt írják, nem szállít Magyarországra. Nekem is kellene valami a 35/35 helyett, ami nem 60/55, mert azt már nem bírná a rendszer, de azért látok vele.
-
astrojoe12
tag
válasz
DigitXT #26912 üzenetére
Tényleg rossz gyárilag, ezért kéne megoldani. Előre nem lehet normális ledet kapni, ami nem vakít, sőt a legtöbb még xarabb, mint a sima H4 egő. Én vidéken lakok, itt nincs közvilágítás több tíz kilométeren keresztül, csak a falu határáig. Ha kimegyek a faluból vak sötét van. Mozognak a vadállatok is az út szélén, kell egy rendes lámpa, gondolom nem vagyok egyedül.
Ha előre erősebbet rakok, akkor kell némi plusz teljesítmény. Nem jó a rendszert túlterhelni hossszú távon. Vagy újra tekercseltetem a generátort, ami hatalmas munka, tekintve hogy szét kell szedni a blokkot, vagy ledesítem amit lehet.Első lépésként hátul ledesítem a helyzetjelzőket és a féklámpákat, ügyesen, hogy ne vakítson, és az indexet is ledesítem megfelelő relével. Ezzel nyerek némi plusz teljesítményt a generátornál. Most elől két darab Osram 35/35W +50% égő van. Tényleg jobb a sima 35/35w-nál, de nem az igazi.
Most találtam ezt:
hátha jobb lesz vele...
-
DigitXT
félisten
válasz
astrojoe12 #26911 üzenetére
Szerintem ezt már párszor átbeszéltük, szar a gyári kialakítás, projektorért kiált.
(Más kérdés, hogy mennyire harapnak a rendőrök, az átalakítás miatt, elvégre a
LED-esítés is már illegál, hát még a tompított. De ha látsz, miközben NEM vakít,
nem nagyon fognak érte baszogatni szerintem. Ha vakít, biztos kivesznek vele.)Ui: utálom azokat a motorosokat, akik éjjel-nappal mókus vadász üzemmódban
mennek. Nem érdekel, hogy úgy feltűnő, vakít, zavar: igen, nappal is. Bunkóság.) -
astrojoe12
tag
válasz
DigitXT #26910 üzenetére
Led égőket rakok be hátra és az indexet is ledesitem, mint az előző motoromnal. Előre nem kapok megfelelő kialakítású led égőt, így marag a h4 35 watt emelt fényerővel, bár ez is semmi világítás egy ilyen géphez, ami könnyen megy 110 utazót és autópályára is felmehet.
Este kell a világítás, mert ahogy most van, csak 60-nal nem merek l menni, mert nem látok eleget. Valamit ki kéne talalni ideMűanyag foncsor és műanyag búra... az előző motoromon fém és üveg volt, barmilyen izzót berakhattam, ez a mostani meg elolvad az 55 wattos h4-tol. Nem gondoltam, hogy ekkora vissza lepes lesz egy sokkal fiatalabb motor, legalábbis a világítás téren.
-
DigitXT
félisten
válasz
astrojoe12 #26909 üzenetére
Ellentmondásos infók vannak róla a manuálban...
-
astrojoe12
tag
A madison 400 generátora hány wattos lehet, tudja valaki? A manualban nem találom.
Mióta jó idő van, nagyon jókat motorozok vele, szuper ez a motor! Persze az ülés átalakítása sokat segített rajta és az új angel scooter gumik is. Hiába kicsi a 13 colos kérek, nagyon jó vele menni, imádja a kanyarokat.
-
Berta49
újonc
Sziasztok!
Burgmann 400 k7-es 130 km helyett 1670-et mért a km-óra ha valaknek volt már ilyen hibája vagy tudja,
a megoldást / óra vagy meghajtó a hibás / kérem segítsen Üdv. -
csongi
Topikgazda
válasz
Vismajor01 #26905 üzenetére
Két alap irány van.
Egyik az érzelem, ha valamelyik elragad, akkor menni kell vele. A szerelemre nincs orvosság
A másig a racionális infógyűjtés.
Nah ez rögös, és sok infó kell hozzá.
Az egyik előnye a másik hátránya.
Első és legfontosabb, mekkora súllyal bírsz el. Ebbe a kategória már a 200kg-os.
Ehhez jöttök ti. A kettőtök súlyaránya. Ehhez mérten a kerék átmérő, de a futómű állapota ennél is fontosabb.
Illetve érdemes neked is körbe nézni, a környező szerelők, milyen szinten tudnak boldogulni az injektoros rendszerekkel.
A kód olvasás nem a tudás magas iskolája. Ez nem magas szerelési szint.
Élő adat olvasása annak értése, és ismerése, minimum legyen meg.
Ha nincs akkor szívás. 10év + éves motorról beszélünk. Bármikor felléphet egy elektronikai hiba. És ez szokott problémát okozni.A klasszikus találgatás és alkatrész cserélések sora, sokba fáj, mindegy milyen keleti vagy nyugati.
Fajlagosan egy robogó használata egyszerűbb, de költségesebb is, mint egy ccm-ben illeszkedő motornak. Emellett nagyobb időjárási védelmet ad, sok hasznos kiegészítővel. Valamit valamiért.Az európai robogók sem rosszabbak, mint a keletiek. Ez egy rossz beidegződés.
A Csak a japánt, egy vakság. Sokszor leírtam. Az Apriliámat soha nem cseréltem volna el egy Burgmanért.. Hiába volt az olasz, meg minden egyéb nyűgje, mikor mentem vele, élvezetet adott. ( Előtte Burgi volt)Xciting 500-al hasonlítottuk össze. A Kymco tulaj véleménye volt. "A kymco egy masszív érzetű robosztus tank. Az Atlantic, egy élvezeti műszer. "
De a legfontosabb a műszaki állapot. Egy Burgi is tud konfortos lenni, he rendben van a futómű, meg a motor felfogatás.
Sajnos ezek mostoha módon vannak kezelve. Itt nem azok az értékek vannak mint az autóknál. 20% al, gyengébb teló már érezhetően szar. És kb ugyan ez vonatkozik a többi felfüggesztési pontra is.A gumit cserélni kell, ha három éves, mert ha nem mind meghalunk.
A motor tartó szilent gumi, meg 10 éves teljesen jó. Nagyon nehéz ezt szemléltetni. De ha egyszer valaki megérzi a különbséget, kb beég az érzékszerveibe.
Ezek használt robogók, nagyon kevesen tudják, milyen az adott típus, ha igazán jó a műszaki állapota. Ezért sok esetben tévesek a megítélések, mert az adott műszaki állapotból építenek fel egy egy egész típusra jellemzőt. Miközben, csak ugyan azok az öregedő elemek, okozzák az azonos pillanatnyi tulajdonságot. Ezek nem keverendők a típushibákkal.
-
palfitom
félisten
válasz
Vismajor01 #26905 üzenetére
Pl. Burgman 400. Mindenre is jó. Kellően keskeny, hogy elférj vele az autók között, kellően nagy a csomagtere (2 sisakot is fogad), és elég erős egy M0-ázáshoz.
-
kcsa
veterán
válasz
Vismajor01 #26894 üzenetére
Korábban már írtam sokat Xciting 500R-ről, nekem is ilyen volt. Városba egyáltalán nem ajánlom, végsebessége sem túl nagy (autópálya/autóút...), sokat is fogyaszt, de legalább van drága típushibája.
De szerethető, normális minőségű burkolatok, kapcsolók, kényelmes ülés, jó csomagtartó.Racionálisan nem sok érv szól mellette, a robogózás pedig (szerintem/nekem) racionális műfaj, így nem ajánlanám.
-
csongi
Topikgazda
válasz
Vismajor01 #26902 üzenetére
Háát, lehet európait érdemes nézni.
Fajlagosan ,teljesítmény, súly, arányában jobbak.
-
csongi
Topikgazda
válasz
Vismajor01 #26900 üzenetére
Ha még utas is van a dologba, akkor kellene a 3x Le környéke.
de ez saccolva, meg lesz egy szezonba, közel a 8-10ezer km. Így két évente egy szíj csere.
Nem lesz valami gazdaságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest