Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Korábban kérdeztem az occsó, 90-100-as utazót tartani bíró kompakt robogó után. Végül 250-ért találtam egy 82 éves bácsitól egy 250-es Kymco-t. Ez ni:
Teljesen korrekt, igazából karcmentes, 17.000km, rendszámos nyilván, 2003-as, nem mai, de amikor 50.000-et futott 10 éves 3-400-asokért milla fölött kérnek, úgy voltam vele h ez helybe szaladgálni tökéletes ennyiért. Menetdinamikájával sincs bajom, futómű mondjuk szar, bár most szerencsére a környékünkön sok utat felújítottak.
Viszont, vagy átqrt az öreg, vagy nálam jött elő a hiba, de: ma tűnt fel, h mint ha nem lenne töltés, vagy csak időnként lenne töltés. Rámértem, ha jár motor is csak 11,6V most már az akksi... és gázra sem emelkedik..
Fesz szabályzó, vagy álló rész? Mit gondoltok? Előbbi olcsóbb azért, utóbbi szopó, bár ha az állórész szar, akkor be indulna nem? Mert a motor jár szépen, ma is mentem vele 80km-t.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest