- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
burkus1993 #87323 üzenetére
Próbáld újra később, esetleg másik gépen. Nekem rohadt furcsa volt, mert írt mindent, "üdvözöljük Erika"-tól a fiók belépési hibáig. Mintha összeakadt volna valaki más munkájával.
Ugyanis az ügyintéző semmi extrát nem csinált azért hogy működjön. Én viszont hiába próbáltam akármiről itthon, pedig már 2 SIM-et megcsináltunk addigra. -
quailstorm
félisten
válasz
lugosi #86789 üzenetére
Már túl vagyok rajta, Árkádban megcsinálták pár perc alatt.
Tudom, hogy elveszik ha nincs megcsinálva, undorító féreg dolognak tartom az egész lebonyolítást, időseknek ez rémálom. Főleg vidéken.
Hogy lehessen érteni, családban mindenki dominos, két ilyen fost megcsináltam weben már, 2 csettintés.
Eljött nagymamám, csináljuk meg (lehetőleg 1 másodperc alatt, de inkább -2).
3 böngészőben plusz telefonon szar volt, én meg agyrákot kaptam. Ez a hiba max akkor érvényes ha 0 egyenlegre rátöltés után azonnal próbálod, legalábbis a Telekomos ügyfélszolgálatos szerint. -
quailstorm
félisten
Hello!
Adategyeztetésnél ha a telekom hülye, akkor mi a teendő?
"A megadott számhoz tartozó Domino előfizetés egyenlegének felhasználási ideje lejárt, így nem tudtunk rá SMS-t küldeni
Az egyenlegedet újra feltöltheted a weboldalon vagy bármely T-pontban. Feltöltés után tudod megkezdeni az adategyeztetést."
Ilyen marhasággal fogad, 2018-ig érvényes a feltöltés, 3400Ft van rajta.
Nekik fontos ez a szopatás oldják már meg, engem marhára nem érdekel én csak használni szeretném.
-
quailstorm
félisten
válasz
regvoltrossz #69094 üzenetére
Szerintem az egy különálló SIM amit csak készülékhez adhatnak és saját telefonszáma van. Mintha vennél egy új Domino előfizetést.
MyPhoneExplorer
Azon kívül W610 MemoryStickre is tud kimenteni VCF-be. SIM-ről oda vissza másolni, megjeleníteni melyik hol van. (alapértelmezettben SIM-et nem is használhatod tárolásra), Bluetoothon küldeni az egészet. Nehogy már ezen ne tudd megoldani, az egyik legjobb platform.Adaptert kell használnod a SIM-hez ha vissza akarod tenni, kb. egy ezres.
-
quailstorm
félisten
válasz
South Velen #68830 üzenetére
Nekem is függ mindkét Huaweim...
De trés vagyok tehát csak mormogás volt. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #63178 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni, nem szeretik ha csócsálod, de szerintem nem lesz gond, max szóbeli megjegyzést kapsz.
Például ha látszik, hogy Gevey-hez vágták és nem csak micro-ra, az baj.
Mondd azt, hogy merül tőle a telód, és akkor kapsz másikat biztos. Nekem is kellett anno győzködni őket, mert elküldtek vágni, azt hitték micro kell...
Közben csak 4x annyit fogyasztott a Nokia Symbianos HW figyelője szerint mint az új. -
quailstorm
félisten
Közületek vett-e valaki Huawei G620s használtat, és ha igen, valaki küldött-e vissza? Nokia 225-öt asszem küldött vissza kopás miatt egyikőtök, meg most Vangelis egy tényleg szar Samsungot.
-
quailstorm
félisten
válasz
lugosi #62415 üzenetére
Azt belátom, hogy nem fogalmaztam 100%-ig pontosan, és belekötésmentesen. De ott volt a válasz gomb. Hogy kinek milyen esetére ment.
Ahhoz a te gariztatásod nem jött sehogy se. Neked meg ezt kéne belátni a kivételkeresés helyett (ami az érintettet legkevésbé se izgatta).Úgyhogy valóban nem igaz a semmilyen használt telefonra nincs garancia kijelentésem, de Lumiából garanciális biztos nem volt, amelyikhez meg oda van írva, ott meg úgyse az én szavam az erősebb. Ahol nincs garancia írva, ott meg tapasztaltam mi van. Nem akarják a szavatosságot itt Szegeden.
Mellesleg nem feltétlen azt küldik ám, ami az URL-ben vagy a címben van. Mikor rendelsz megváltozhat. Erre a SWAP meg garanciális dologra gondolok.
(#62414) Vangelis: ezt jó tudni
elvileg a Samsung telefonokkal is így van ez, bár itt Szegeden tuti nem, a legsötétebb szervizesek vannak a márkaszervizben. A Nokia viszont kekeckukac. Acer szintén esélytelen.
-
quailstorm
félisten
válasz
lugosi #62410 üzenetére
az értetlenségedtől
természetesen nagyon fontos volt kiegészítened a mondandómat, én is csináltam már ilyet, bár lehet másképp
nyilvánvaló, hogy a vásárló tud olvasni, és ha ki van írva, hogy garanciális, akkor az azde akiknek szóltam, azok közül egy se garanciálisat vett, én meg a saját L625-ös ígyjárásom történetét írtam le
ha meg még Nokiád se volt, akkor meg végképp nem értem miért kell belevavau
használt, címsorban papíron garanciálisnak nem jelölt Nokia készülék esetén hiába dobja ki az IMEI checker hogy érvényes, se a Care, se a T nem fogja bevenni, kipróbáltam, pont
így jobban tetszik?egyébként nyugodt vagyok, csak nem szeretem, ha hülyének néznek, vagy kötekednek, fontoskodnak
amúgy most akkor te végig nem Nokiáról beszéltél, mikor mondtad, hogy nem kérték a papírt, meg satöbbi? aranyos
azért nézd néha mire válaszolsz
-
quailstorm
félisten
válasz
lugosi #62393 üzenetére
nekem viszont igen
vittem be a Nokia Care-be az L625-öt, aminek bevilágításhibás volt a kijelzőjeIMEI check, garancia volt, boltos azt mondta, köll a papír, beveheti, megpróbálhatjuk, de ha nem sikerül, se garancia, se 14 napos visszafizetés
inkább visszaadtam (persze előtte kivittem rajta a Mirror's Edget, ami csak iP-re volt, mert már AppStore-ból is törölték, meg WP7-re van.) -
quailstorm
félisten
Még nem. Alcatellel nincs tapasztalatom. A 997D-hez volt szerencsém mikor már döglött volt, de papír nélkül nem sikerült szakszerűen szétszedni.
Amúgy E1 sem fizikailag hulladék, kivéve a csavarmeneteket, amik nem fémbetétben vannak, hanem a műanyagban. Használni pocsék.
Lenovo Vibe Z volt még mostanság meg Cubot One, többi régmúlt. GT540, SE K550, W610, W705-G705, N900, N95 8GB, Samsung i9000, W910, Z520, Z310, Z530, W710, T280, Omnia 2, Nokia c3-01, 6303i, Xperia X10 minipro. Hirtelen ennyi.
(#62234) Gedeon31: kéne, hogy jöjjön.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
palee69 #62120 üzenetére
kipróbálod
amúgy a termék leírásában írják, hogy ha független
Mindenki figyelmét felhívom, hogy nem a jótündér árulja ezeket a készülékeket!!!
Jellemzően hibásak. Van példa arra is, hogy teljességgel használhatatlan, be se kapcsol rendesen. Aztán van a kishibás, elmegy a térerő, hasonló. Van esztétikai hibás, sárga, vagy foltos, bevilágítási hibás kijelzővel. Akkuhibásat is láttam már.
Notebookoknál meg a badsectoros fullKO HDD a jellemző, ami menthetetlen.
Szegedi volt szervizesnek (megszűnt) már a töke tele van a visszavitt cuccokkal.
Persze néha még kockázat mellett is megérheti, pl egy noti+HDD-t ha számolsz és nem drága. -
quailstorm
félisten
válasz
Onderon #58980 üzenetére
Pedig ezt már a ZTE Blade Q is megcsinálja nekem
(fél éves, leghosszabb uptime 2,5 hónap)
Titka mindössze az 1GB RAM, a kevés RAMot fogyasztó rendszer, meg nincs telerakva szeméttel, háttérszolgáltatással, és nincs rajta facebook.
Birom a sok hulladék appot is. Legutóbb egy telóról a clean master szedtem le, hogy legyen hely
Batterydoctor is hűdefontos, mégis bedőlnek neki.
Elégséges hardver és jó szoftver mellett korrekt a droid. A Galaxy S i9000 még ezt nem adta meg, az valóban olyan, amit írsz. Pár hét aztán vakarhatod a fejed. -
quailstorm
félisten
Valaki itt ezzel az elállással élt már?
Visszaadtam egy Lumia 625-öt, kijelző-háttérvilágítás hibával. Aztán még nem kaptam semmit, eddig tavaly volt még, mikor megkapták. Telefonon kellett volna hívniuk kérni a bankszámlaszámot. Azóta is csak csörög a telóm -
quailstorm
félisten
válasz
Nandivagyok #54774 üzenetére
elállási jogod akkor is van, ha nem tetszik neki
mondjuk egy kijelzőhiba feltűnőbb, az enyémet visszavette szó nélkül -
quailstorm
félisten
válasz
ForRedGlory #54232 üzenetére
Már a T-nél garanciában? Akkor még esetleg megkérdem szombat mit tudnak vele csinálni. Addig letudom vele a kötelezőt, kiviszem a Mirror's Edget. Felőlem utána visszavehetik
-
quailstorm
félisten
válasz
#38464487 #54224 üzenetére
Ami jobban zavaró, az a másik képen, hogy sötétebb a jobb alsó sarok mint kéne.
Egyébként voltam a Nokia Care-ben, és garanciapapír nélkül nem csinálnak semmit a telóval, legalábbis az utaztatáson kívül semmit jót nem tud ajánlani egy szál blokkal. Hiába lenne még garanciális.
Amúgy nem értem, hogy annak ellenére, hogy használt, a T miért nem adja át a garancialevelet. Hiszen használt telefonokhoz magánszemélyek is szoktak adni, x hónappal lejárat előtt... -
quailstorm
félisten
válasz
djculture #54193 üzenetére
Igen ez valóban nem tisztázott, de!
Használt és nem hibás! terméket hirdettek.
Beszéltem olyanokkal, akik vettek használt telót innen, és ekkora probléma egyikkel se volt. Pedig volt közte olyan, amit látványosan kipróbáltak a rajta talált adatok alapján.Egyébként a Nokia Magyarország oldalán lévő IMEI checker szerint a garancia él. Holnap bemegyek a Care-be.
Amúgy az enyém az látványosan nem volt még bekapcsolva sem. Vagy nagyon ügyesek. De a telefonon kívül tuti nem került ki más a dobozból.
Csak én mindig ilyen szerencsés vagyok, hogy kikapom a jót
Mondjuk nem panaszkodhatok, mert ezelőtt csak használt telóm volt, az első újról meg most írom a cikket.
-
quailstorm
félisten
válasz
djculture #54177 üzenetére
Jójó, de azért ez a hiba nehezen nevezhető user errornak.
Még csak cipőt vittem szavatosságban vissza, az ragasztási hibás volt...Még jó hogy pick-pack pontba küldték...
A kérdés a következő, azonnal rohanjak vele vissza, vagy van még nyitva a T-mobile Karácsony és Szilveszter közt?
-
quailstorm
félisten
Hello!
Valaki akart-e már garanciáztatni T-mobile "használt" készüléket?
Lumia 625-ről van szó, ez is újnak tűnik, csak van egy kis gond vele.
kissé foltos a kijelzőBlokk még megvan, mást nem kaptam. Tudtommal csak szavatosság van, de ezt nehéz rám fogni, mint károkozást. Mit tehetnék?
-
quailstorm
félisten
válasz
r3dsnake #52990 üzenetére
Jailbreak mellett van tweak ami átrakja az Apple javascript fordítóra és onnan már gyors
Egyébként iOS6-->7 upgrade-et is csak pár hónapig lehetett i5-ön halogatni, annyi minden kérte az új rendszert
persze megy még a régi is általában, meg nem kezdetektől van az se hogy elérhetőek a régi verziók a store-ban (szigorúan régi iOS-ről nézve), de akkor is frissítene az ember. -
quailstorm
félisten
válasz
Blue meth #52980 üzenetére
De azt ne várd meg a 4s-sel, hogy kijöjjön az iOS következő főverziója.
Új telefonról meg annyit hogy nekem eddig több tucat volt, de főágon is vagy 10, na és újat múlt hónapban vettem életemben először. Meg made in China telóm is az első főágban... (ZTE Blade Q)
Prímán el lehet lenni másnak a leejtett, horpadt sarkú, lesikált hátlapú Galaxy S-ével (irónikus de pont a védőtok tette vele), legalább nem sajnálom annyira pár újabb karc miatt. Működjön, az a lényeg. -
quailstorm
félisten
válasz
Blue meth #52975 üzenetére
Szerintem is gyönyörű, a legjobb anyaghasználat eddig nekem, de egyszerűen sajnálnék rá kidobni 40k-nál többet. Már az újért. Régi, elavulás határán, ráadásul teneked a 8GB-os kell. Nekem meg min 32-es... Az még több pénz.
i4-en meg a temple run 2 1mp-re akad be folyamatosan iOS7-tel, OTA frissítések után falhozvágáson kívül semmire nem használható. Animációk is 3FPS-sel szaggatnak, játékok szénné butítva vagy sehogy. Rossz példa. Azt a Galaxy S-em porrá alázza kitkattal.
5c-től én se voltam oda, főleg ára miatt, de tekintve hogy az 5-öt már kétszer majdnem eldobtam, 5c meg jó fogású, amúgy meg ugyanaz, simán vállalnám.
jahogy s3...
azt a szintet nem nehéz hozni, egy nagy 0, vagy -1 amit gyári rommal művel a hardver képességeihez mérten
bírtam mikor hozta ismi az újat UK-ből, és új korában szaggatott és nem volt ram
LTE legalább bírta egy évet, de csak mert 2gb ram, megoldjuk erőből amit ésszel nem tudunk -
quailstorm
félisten
válasz
Blue meth #52967 üzenetére
Az önigazolás koronázatlan királyát olvashattuk
iOS8-as iPhone 4s-től már én is húzom a szám, sőt, néha már az i5/5c is kevés, evvan, RAMéhes világban élünk. Az a poén, hogy a 4s-nél nem játékokban buknál nagyot az 5c-vel szemben, hiszen közel ugyanúgy viszi a legtöbb AAA címet, hanem a mindennapi használatban, folyton.
Szal ha most vennék nem áron alul, akkor 5s lenne, mert az az utolsó ami még kinéz valahogy és értelmes a mérete, de erős is, és nem HVGA-ban megy rajta a Bioshock. Amikor azt megláttam i5-ön, hááát másra számítottam no.
Az más kérdés hogy 6-8 év múlva veszek 5s-t mert addigra bírom megfizetni
De attól még unokatesó, haver, szomszéd kutyája a kezembe adta. Jailbreak előnyeit is láttam már sokat. -
quailstorm
félisten
amúgy szerintem Y300 lesz az
-
quailstorm
félisten
válasz
laceszgamer #50923 üzenetére
262 01 Telekom Telekom Deutschland GmbH
216 30 T-Mobile Magyar Telekom PlcA telefon nem a fantázianevekre bukik hanem a kódszámra. Tehát NEM.
-
quailstorm
félisten
válasz
rayoliviero #46462 üzenetére
ezerötnél én fél évre emlékszek, de lehet azóta változott...
Sajna eléggé levitték az időket. 3k-ért kapsz egy évet. Az tuti. -
quailstorm
félisten
SIM kártya okozhat-e indokolatlan mértékű merülést? Kb 10 éves, nagy chipes, Nokia 1600-zal vett dominos kártya. Csomag maradt. Érintkezője is elég kopott már. Lehet cserélni kéne.
Csak nem az én nevemen van, és szerintem olyan családtag tulajdona, aki időközben elhunyt. Ilyenkor mit lehet kezdeni a szolgáltatóval?
Haveromnak csak simán bekérték az apját mikor microSIM kellett volna, de ő körbevághatta, kicsi chipes volt már. Azóta meg vodás...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia