Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adika4444

addikt

válasz xy.zsolt #141337 üzenetére

Mivel a mobilfrekvencia állami tulajdon, az oszlopok nagy része amin megy a vezetékes hálózat közvetve szintén és a piaci alapú szolgáltatók is kötelesek betartani a törvényeket, így ez az utalgatás a szólásszabadság korlátozására teljesen irreleváns ebben a kontextusban. Ha korlátozni akarnak bármit, azt most is meg tudják tenni, de ez nem történt meg a 4iG-felvásárlások óta, noha van egy réteg, aki megjósolta és azóta is ezt fújja. :DDD
    Az áremelés egy másik kérdés, bár a DIGI felvásárlásánál nem az történt, hogy egy stabil anyagi hátterű céget vettek meg, minőségi hardverekkel, sokkal inkább ennek ellenkezője...

Ráadásul én most inkább technikai-gazdasági részről közelítettem, nem politikai irányból. Nincs az a piaci szolgáltató, aki olyan szintű lefedettséget biztosítana, mint a víz és az elektromos szolgáltatás, márpedig erre igény előbb-utóbb biztos lesz, ha ennyire tolódik minden az online irányba...
    #1413384Grider
    Konkrétan nem a magyar államra gondoltam (bár valóban erre lehet következtetni a válaszomból), sokkal inkább egy jövőbeli tendenciára, ami valószínű ide is el fog érni és ehhez jó alap lehet a Vodafone-os és a DIGI-s infrastruktúra. Azt pedig kizártnak tartom, hogy a közeli jövőben ha meg akar jelenni egy új szolgáltató, majd elkezdi kábelezni a saját hálózatát, egyrészt a sűrűn lakott területeket leuralták a jelenlegiek, másrészt már csak a gazdasági környezet sem igazán kedvez ilyesminek.

üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés