- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Ha egy dominos számot elfelejtettem feltölteni, és inaktív állapotba került, de még bőven a 90 napos lekötési időn belül vagyok, másik szolgáltatónál indíthatok számhordozást ezzel a számmal? (Vagy feltöltöm a kártyát, hogy újra aktív legyen, majd csak utána indíthatok hordozást a másik szolgáltatónál?)
((nem titok, egy másodlagos számot viszek át a vodához feltöltőkártyásként az eSim miatt, ha itt is lenne a dominohoz, maradnék, mert nincs szolgáltató preferenciám) -
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Édesapám kb. 11 óra óta nem tudok sem hívást indítani, sem hívást fogadni. A készülékén nem változott semmit, viszont a hiba megjelenése óta többször újraindította. A térerő sem változott, ugyanott ül, ahol eddig, minden kollégájának mellette van térerő, és tud hívást indítani/fogadni (telekomosak szintén).
A száma eSIM megoldással MultiSIM szolgáltatással egy okosórán is aktív, ahonnan szintén nem tud hívást indítani és fogadni (az óra itthon maradt, leellenőriztem), így biztos vagyok benne, hogy nem készülék, vagy térerőhiba.A jelenség, hogy ha hívást indít, akkor egy-három másodperc után pittyeg egyet, és kilép a hívásból. Ha megpróbálom tárcsázni a számát a saját készülékemről, nálam is ugyanaz történik (csak pittyen egyet, és kilép a tárcsázó). Céges szám, a cég többi kollégájának nincs ilyen panasza.
Telekomnál van valami gond?
-
malnabokor
senior tag
Nem, sajnos nem erre, egy másik előfizetéses számra szerettem volna. Azért köszönöm szépen a segítséget
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
A Telekom honlapján nem találtam, ezért megkérdezném, hátha itt többet tudtok
Lehetséges olyan, hogy "ajándékba" vásároljak valakinek extra eseti adatot? Tehát én a saját költségemre vegyek másnak adatot?Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
malnabokor
senior tag
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha feltöltőkártya esetén kimenő hívás közben elfogy az egyenlegem, mi történik? Bármilyen triviális kérdés (szerintem), egyszerűen nem találtam választ rá a neten (más szolgáltató esetén sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest