-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Nekünk fiestánk volt előtte. Katasztrófa volt kényelem szempontjából. Mindig fájt a derekam.
Most a franciából kiszállva még több száz km után se fáj a derekam.
Hozzá kell tenni, hogy mire megtaláltam a normális beállítást, jó sokáig tartott. Pl punto meg fiesa után az sem esett le, hogy a kormány kihúzható. Meg elég balfaszul is lehet beállítva az ülés, ha más beleülne, de legalább egyenesen ülök derékfájás nélkül. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mert köztérre kell és biztos, hogy ellopják/nák, ezt meg felszerelem a házfalra. Saját udvarba talán beraknám, de amióta megtudtam, hogy ez a kis genyó nem is védett, már nem is tudom ki terjesztette, mert nem az, hát nálam megásták a sírjukat. Elég volt...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
eTrade
tag
Ez tényleg nagyon elszomorító, hogy ennyire nem egyenletes a minőség itthon.
Nekem az utóbbi időben (kb.1 év) az OMV benzin volt kiábrándítóan silány a többihez képest. Shell benzin eddig jól szerepelt nálam, már a sima 95-ös benzin tankolása után is szebben jár a motor és kevesebbet is eszik. MOL benzin kapcsán meg semleges a véleményem/tapasztalatom, eddig nem volt rá panasz, de lehet hogy az utóbbi időben ott is spórolnak az adalékkal.
Igaz nem reprezentatív, de itt egy érdekes amatőr video: [OMV vs. MOL vs. Shell]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia!
Köszi az infót, azért egy benzines még akkor is másképp jár, ha nem tetszik neki valami, mint ezek a hülye háklis dízelek. Mondjuk az már elég gáz, ha valóban az üzemanyag olyan rossz minőség, hogy le is fullad tőle.
Volvo-ba összevissza tankolok, de ez komoly és nagyon nem is érdekel ez a része. Tehát ami éppen útba esik, ez a leggyakrabban inkább Shell és sima. Próbálok fülelni, de úgy le van szigetleve az utastér, hogy semmit nem hallani.
--------(#63217) rsf
Mos először hallottam erről a márkáról, meglátszik mennyi EGR-t cseréltem, tisztítottam, hogy nem futottam bele még. Hát semennyit.
-
törölt tag
Zala megye, itt eddig is friss volt, az önkéntesek ahol többen vannak ott minden évben nyomják, ahol kevesebben ott ritkábban. Folyamatosan megy a fotózás amúgy, a Google azért csinálta most a nagyobb összefoglaló update-t, hogy kicsit egyensúlyban legyen országosan, mert van ahol 7 éve nem jártak máshol meg évente volt már. De most sem fog mindenhol frissülni, főleg kis települések mellékutcái kimaradnak. Mikor először járták be az országot az volt a legnagyobb (2009-2013), olyan szintű fotózás nem mostanában lesz ismét, nincs rá kapacitás meg igazából értelme sincs. Egy ismerősöm csinálja a háton hordható verziót turista utakon, ő szokott szólni, hogy mikor hol járnak, hogy ki tudjak öltözni szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
Szerintem automatikusan megkapod, az autóhoz jár, nem a vevőhöz van csatolva. Én nem emlékszem, hogy kaptam volna róla külön papírt. Amúgy hasznos cucc, télen mikor megállt az ablaktörlő a 2 hónapos autóban rögtön javították és kaptam csere autót is arra a pár napra ingyen.
-
eTrade
tag
Érdekes nekem sem jött be annyira a 100-as OMV MaxxMotion de esetemben a MOL 100-as premium sem hozott semmi érezhetô változást, de a Shell VPower 95 benyával mintha jobban harapna a verda.
Az a vicces hogy a régi 1.4-es benzines Megane jobban szerette a MaxxMotion OMV benzint, lehet hogy az új adalékcsomaguk annyira nem tetszik a benzines Renault-oknak... vagy x@r helyen tankolok.
Jelenlegi autóm: Megane 3-as 1.6 benzin 110LE
-
konyi79
addikt
Nem szeret a dízel lelevegősödni, az újak sem, az a fontos. Véletlenül a nagynyomásúba buborék kerül, a kavitációt nagyon rosszul tűrik.
Bár vannak extrém típusok, hogy ontopik legyen megint a scenicII. Volt az 1,5dci-ből egy sorozat, ami hajlamos volt a nagynyomású szivattyú visszatermelése miatt erősen melegíteni az üzemanyagot. Azt ajánlott volt fél tank alá nem nagyon engedni nyáron. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha nem pályán vagyok, én már fél alatt telibe lököm ha épp útba esik a kút, vagy van időm, de negyednél mindenképp és ekkor 20-20 liter shell és mol premiumot tankolok rá, tehát 50-50%-ban keverem, meg hozzáborítok egy mannol dízel cetan szám növelőt is, nekem elég jól bejött ez a lötty [link]. Autópályán, ha kigyullad a lámpa, akkor az első kútnál már ki is szoktam állni, mert olyankor zabál rendesen, a következőig nem biztos, hogy eljutnék, vagy nagyon lájtosra kellene vennem a haladást.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor ezek szerint nálad is az az első, pl a HAHU-n böngészéskor, hogy mit mutat a 10-8 visszatekert km számláló? Én meg mindegyik autómat 0 km-rel vettem, na akkor most mi van? Igaz a Talisman lényegében csak városban, meg néha-néha vidék, de kb olyan szar állapotban is van. De már így is van benne 88 ezer.
-
törölt tag
Ezen mi nagy? Melós autóikba 300-400 ezrek vannak és még röhögve mennek. Pedig nem pályáznak országokat, megyén belül belekerül. Nem a Km mondja meg egy autó állapotát vagy öregségét. Átlag ember nem megy töredékét sem, főleg nem a sajátjával, de ettől még nem lesz öreg egy ennyit futott autó. Karbantartási szinttől is függ, simán megvennék egy 600 ezret futott Meganet is ha látom, hogy a tulaj dédelgette és mindene működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Akvarisztika
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...