- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
A képeken az látszik, hogy rárakja a meglévőre. Majd oszd meg tapasztalataid!
Ha már itt vagyok, hátsó kamerát vett már valaki aliról? Nagy wasistdas beszerelni?[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
köszi a választ, biztos ami biztos hoztam egy videót is meghallgatni
videóérdekes pedig hogy alig 1000km-t tettem a kocsiba és jelentkezett ez a hiba, nem tudom hogy most én vezetek annyira szarul hogy eltosztam valamit eh.. nem tudom. Neten próbáltam utánajárni ennek a kinyomócsapágynak, és ott irják hogy a legrosszabbat az teszi neki ha pirosnál kinyomott kuplungal várjuk a zöldet, hát én sose csináltam ilyet még. vagy a hideg tett be neki?
-
gooool
őstag
Ha egy kevésbé kedvelt és szeretett Renault márkakereskedés és szerviz árából indulunk ki, akkor egy sima 1,5dCi Clio 3 (68LE) szervize (olaj és összes szűrő) laza 43 ezer forint, amiből az olaj teszi ki a jelentős részét, mivel mint minden márkakereskedésben azon van a legdurvább haszonkulcs (közben 200 lityis hordókban kapják diszkontáron a franctudjamit...). Szóval egy nagyobb motor esetében, aminek nem csak meg kell mutatni a kannát, ott simán benne van 70-be egy olajcsere.
Persze tudok olyat is, ahol ez nem ennyire szörnyű és szintén márkaszerviz.Üdv, Balázs
-
Lacy6
senior tag
Jól számolom, hogy havi 2 ezer km esetén éves szinten ~230 ezer Ft-ot lehet megspórolni egy hasonló teljesítményű dízeles autóval mint benzinessel?
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
nünüke1975
aktív tag
Köszönöm az infot így már nyugodtabb lettem.De azt vettem észre hogy nem egy tömegautó mint pl a 2.es.Meg a másik sajna nem nagyon van eladó itt a Déldunántúlon lenne opció csak az 350 km innen.2 milliót nem szánnék rá én olyan 1.6-1.8 körül keresgélek de még nem találtam meg a nagy Ő-t.Gondolkodom dizelbe is de nem biztos hogy jó ötlet a napi 85 km havi 2000 km vegyes közlekedéshez. Meghát ugye részecskeszűrő kettőstömegü problémák miatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szia
Mit szeretnél hallani?
Tuti kibír még egy telet? Szerintem ilyet senki nem fog mondani. Én most cseréltem egy 2011-es gyári akkut. Egyszer lemerült, egyszer nehezen indított be. Nem akartam úgy járni, mint a Laguna II-vel, amivel húztam-halasztottam, aztán egyszer hétvégén olyan helyen adta meg magát, ahol még a madárfütty is 3 nap késéssel ért oda.
Ha jól értelmezem, az indítóáram sem a gyári érték közelében lévő már.De majd ha van profi itt, elmondja.
Én itt kérdezősködtem:
[link] -
eTrade
tag
Megnézni megnéztem már párat, de még nem ültem benne.
Viccet félretéve, majd amikor eljön az ideje, akkor biztosan majd beülök egy-két kocsiba és alaposan mérlegelem a dolgot.Nem mondom azt, hogy KIA rossz autókat gyárt, de én nem részesítem előnyben a koreai termékeket.
-
eTrade
tag
Köszönöm szépen a választ.
Jelenleg úgy fest, hogy egy ideig marad az 1-es Megane a családban, utána meg mégsem Ford Focus-ra váltok, hanem inkább maradok a márkánál és Megane 3-as lesz az utód.
A kombi 3-as Megane eddig is nagyon tetszett, így meg főleg nyert nálam, mivel elég magasra nőttem. Nagyon remélem, hogy 1-2 év múlva még lejjebb megy az ára és nem kell olyan sokat perkálni majd érte.
-
salieri.
őstag
Megnézegettem megane 3 irányába hajlok,csak kettő példányt látok belőle,ami bele is fér még anyagilag. egyik 220ezer km
Másik 182 ezer km.
A tolatást az csak megoldom valahogy ,nem fog ilyen zavarni -
speedydb23
senior tag
Szia!
Gyorsan rákerestem a HAHU-n, 400-800 között vannak ezek a Lagunak, állapottól és felszereltségtől függően... Viszont egy beszámításnál a közelébe se kerülsz a valós piaci értékének az autódnak, de cserébe "egyből pénzt" kapsz a kocsidért. Míg ha hirdeted, jó eséllyel a huszadik agyzsibbasztó vevő után lesz egy értelmes vevő, aki el is viszi az autót, és ez nem feltétlenül 1-2 hét alatt zajlik le...
-
diablo1984
veterán
gondolom beszámolnák vagy 400ezerbe, eladni 5-600ért talán el lehet, bár ez a pár kép sokat nem mutat belőle, csak azt, hogy az orra meg van húzva, belül a váltószoknya cafatokban, gondolom az állapota minden másfelé is ilyesmi lehet, így talán az általam írt összeg reális!
van belőlük rengeteg eladó, lent is van az ára a béka segge alatt.... -
ADAM1337
nagyúr
Sokat járok városba, most kisebb kell mint a kombi az az igazság 80%-ban egyedül vagy ketten utazunk benne.
A jelenlegi autómat túl méretezve vettem, egy E39 kombit, és hát városba feleslegesen nagy, és erős.
Az 1,5dci motorral ismerősöktől is csak jót hallok viszont nekik 100e környékén van a km számláló, de mindenképp a 110LE és 6 sebesség tetszik tempomattal. -
diablo1984
veterán
kombin kicsit gnómnak tűnik ez a kis fesztáv, de egy tetőboxot felvágni rá pont jó lehet!
csavarozni nem kellett ugye, csak a karommal kapaszkodik a tetőbe, nem?a tetővel érintkező része az gumis? a hátsó ajtónál a víz és levegő záró gumi az majd alkalmazkodik hozzá, az nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
-
pècsimunkás
addikt
Sok hitel kellet volna , 8-10000 euró , nem az autótol féltem volna . Most is Renaultom van . A munkám az biztos , de hülyére nem keresem magam . A lakásunknál főbérlő fél év után árat akar emelni . Miután berendezkedtünk öcsémmel ... De , ez már a második albérlet ahol szórakoznak velünk .
Ha túl sokat emel , nem fogja megérni ,hogy kint maradjak . Annyira jól meg nem lehet itt keresni (Thüringia ) , hogy nagyon ugráljak a munkahelyek között .Szóval összetett a problémám ...
Mindegy , még gyűjtögetek , aztán hátha lesz még akció ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Doki16
addikt
Teljesen jó az oda. Olyat kell ami a legnagyobb méretű és még befér a kocsiba. A gyári 55-ös helyett 72-es bannert vettem, mert még simán befért az M3-ba. Jó nagy legyen az indítóáram az fontos, főleg nekem a diesel miatt.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
tresh
veterán
Semmi extra hamarabb kell kettőst+kuplungot cserélni. Más nem lesz vele
diablo1984: ez megint egy másik dolog ha van idő és türelem hozzá plusz tisztába vagy avval hogy mit vettél. A többség nem ért hozzá és nem érdekli őket csak egy dolog hogy olcsón vette és az olyan legyen mint az új autó.
-
rob210
Topikgazda
Ez tök ugyan olyan mint az enyém úgy látom ezen nem változtattak 15- év alatt.
A pótkerék alá megy be. Van egy leszorító csavar azzal fogatod le a kereket.
Annak a menetes "szára" a padlólemezből felfelé áll.
Arra illeszd rá a "hungarocell" emelőtartót van benne egy luk.Renault power
-
Doki16
addikt
Mi az evjarata a kocsidnak? Nappali feny szempontbol en harok fele fenyszoroval talalkoztam idaig. Az alapfeszerltseg amibe egyaltalan nincs, a masodik ami nekem is van sima p21-el megoldva, a harmadik pedig mar ledes vilagitassal mukodik. Neked fizikailag ott vannak az izzok bent a fenyszoroban?
A menuben nalam nem lehet ilyet allitani.
-
Doki16
addikt
Automatikusan mukodik ha jar a motor. Ha viszont a fenyszoro is automatara van allitva csak akkor vilagit, ha nappal van a fenyerzekelo szerint. Kapcsolt off-ra a vilagitast, inditsd be a motort es mukodnie kell. Ha megse akkor lehet szimplan kiegett.
-
Doki16
addikt
Szerintem meg egy kicsit tobbet is mer mint ami a valosag. Direkt leszoktam nullazni tankolaskor, pl a multkor akkor tankoltam ra 20 litert amikor felgyuladt a sarga benzinkut ikon. Kivancsi voltam ra, hogy mennyi lesz akkor az a bizonyos 20 liter az auto szerint. Elhasznaltam a tankolt mennyiseget es a fedelzeti 21 liter mutatott de meg mindig nem vilagitott a lampa. Lenyegeb nalam egy kicsivel meg tobbet is mer mint ami a valosag lehet. 20 literekkel megyek el 450-500 kilomtereket. Nyaron nyari gumival a legjobb az auto szerint idaig 4,1 volt. Imadom ezt az 1.5 dci-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hogwarts Legacy teszt
- Star Trek
- Opel topik
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés