Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Köszi az újabb info-kat mindenkinek! (A "Prince" motort el is felejtettem... jogos! Köszi!
)
"Sajna ha erős motoros kombit, szedánt szeretnél, elég szűk a lista a 2010-es évek közepén, ami vehető."
Sajnos így van! Erre utaltam én is fentebb.
A Saab természetesen benzines; 2.3-as, turbós, erős, kényelmes, gyors, "full extrás" nagy szedán. Nem az én autóm, hanem a nővéremé. (Igaz, én is vezettem sokat.) Nehéz elengedni, de az autó kora miatt a fenntartása már nem rentábilis; amit most megint rá kellene költeni, azt inkább egy másik, újabb használt autóra fordítaná.
A Lexus vonalat valamelyest ismerem. (Nekem egyébként a japán vonalról egy 8. gen Honda Accord-om van.) A nővérem számára - mindent figyelembe véve - nem az a járható út.
Az 1.6-os motorral szerelt Grand Scenic pedig úgy jött képbe, hogy az itteni ajánlások, és az elvárt paraméterek alapján szűrtem a hirdetéseket. A megbízhatósága nagyon jól hangzik, és bár nyilván messze elmarad erőben, dinamizmusban a 9.5-ös Saab-tól, a többi tulajdonsága miatt akár még befutó is lehet.
Ha rákerestek a Használtautó.hu oldalán, láthatjátok, hogy sajnos nem nagy a választék Espace és Grand Scenic vonalon azon autókból, amelyek a várt paramétereknek (benzin motor, 2010 utáni gyártás, megbízhatóság, ár) megfelelnek.
Bár csak minden második hirdetésből 3.500 ccm-es, V6-os motorral szerelt példányok tekintenének vissza ránk...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
mycso
rob210