Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz norbert1998 #97108 üzenetére

Köszi az újabb info-kat mindenkinek! (A "Prince" motort el is felejtettem... jogos! Köszi! :R )

"Sajna ha erős motoros kombit, szedánt szeretnél, elég szűk a lista a 2010-es évek közepén, ami vehető."

Sajnos így van! Erre utaltam én is fentebb.

A Saab természetesen benzines; 2.3-as, turbós, erős, kényelmes, gyors, "full extrás" nagy szedán. Nem az én autóm, hanem a nővéremé. (Igaz, én is vezettem sokat.) Nehéz elengedni, de az autó kora miatt a fenntartása már nem rentábilis; amit most megint rá kellene költeni, azt inkább egy másik, újabb használt autóra fordítaná.

A Lexus vonalat valamelyest ismerem. (Nekem egyébként a japán vonalról egy 8. gen Honda Accord-om van.) A nővérem számára - mindent figyelembe véve - nem az a járható út.

Az 1.6-os motorral szerelt Grand Scenic pedig úgy jött képbe, hogy az itteni ajánlások, és az elvárt paraméterek alapján szűrtem a hirdetéseket. A megbízhatósága nagyon jól hangzik, és bár nyilván messze elmarad erőben, dinamizmusban a 9.5-ös Saab-tól, a többi tulajdonsága miatt akár még befutó is lehet.

Ha rákerestek a Használtautó.hu oldalán, láthatjátok, hogy sajnos nem nagy a választék Espace és Grand Scenic vonalon azon autókból, amelyek a várt paramétereknek (benzin motor, 2010 utáni gyártás, megbízhatóság, ár) megfelelnek.

Bár csak minden második hirdetésből 3.500 ccm-es, V6-os motorral szerelt példányok tekintenének vissza ránk...! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés