- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Pár napja írtam a pedálsor problémámról. Na körülbelül annyi volt a gond, hogy az asszony bebeszélte magának, hogy minden fura + másfajta cipőbe vezetett. Ettől függetlenül elmentem egy szerelőhöz aki ránézett a gázpedálomra. Az érdekesség, hogy elektromos gázpedál van benne, de a tűzfal mögé bowden megy ki és ott lehet állítani, zégergyűrűt arrébb rakta egy fokkal. Nagy változás nem érezhető,de szerintem ezelött is ilyen volt a gázpedál, csak eddig nem figyeltem fel rá, amíg az asszony be nem paráztatott.
Viszont másnap reggel az autó nem indult. Izzítást megvárva kulcs elforgat és semmi hang. Ekkor jött az az ötletem, hogy fél métert hátrébb tolom. Ezután pöccre indult és azóta is. Na, ha jól tudom, akkor ez önindító hiba.? Viszont az önindító 2 éve (40e km-rel ezelött) fel lett újítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest