Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhaszattee
csendes tag
Rönyó szaki csak Szolnokon van legközelebb ( az is márkakereskedés és szerviz, sok jót nem hallottam róluk). Ha lesz egy kis szabadság, akkor keresek valami szakit, akinek van ilyen diagja, és akár be tudja mérni rendesen a csúcsokat.
g.gergo: átolvastam, hát nem lesz egyszerű meló, mindenképp elviszem valakihez aki ért hozzá, esetleg ha tudsz ajánlani valakit azt megköszönném...
biker: inkább nem kockáztatok ezzel a féktisztítós dologgal, nem akarom szétbarmoni a hengerfejet. üzemanyag terén lehet megpróbálok másik kúthoz menni, környező városokban MOL van, arról is hallani mindenfélét...
Szűrő áprilisban volt cserélve Delphi HDF913-as szűrőre, június eleje óta csinálja ezt a "nem indulok elsőre" szopatást, amikor nagy melegek voltak. Arra is figyelmes lettem, hogy ha sűrűn kapcsolgatom a gyújtáselosztót (ablakot töröltem esőben, amíg parkoltam) utána nem akart indulni. Ez még utalhat gyújtáskapcsolóra is nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- DUNE médialejátszók topicja
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest