- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhaszattee
csendes tag
Rönyó szaki csak Szolnokon van legközelebb ( az is márkakereskedés és szerviz, sok jót nem hallottam róluk). Ha lesz egy kis szabadság, akkor keresek valami szakit, akinek van ilyen diagja, és akár be tudja mérni rendesen a csúcsokat.
g.gergo: átolvastam, hát nem lesz egyszerű meló, mindenképp elviszem valakihez aki ért hozzá, esetleg ha tudsz ajánlani valakit azt megköszönném...
biker: inkább nem kockáztatok ezzel a féktisztítós dologgal, nem akarom szétbarmoni a hengerfejet. üzemanyag terén lehet megpróbálok másik kúthoz menni, környező városokban MOL van, arról is hallani mindenfélét...
Szűrő áprilisban volt cserélve Delphi HDF913-as szűrőre, június eleje óta csinálja ezt a "nem indulok elsőre" szopatást, amikor nagy melegek voltak. Arra is figyelmes lettem, hogy ha sűrűn kapcsolgatom a gyújtáselosztót (ablakot töröltem esőben, amíg parkoltam) utána nem akart indulni. Ez még utalhat gyújtáskapcsolóra is nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest