Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz fudi2002 #67646 üzenetére

Próbáltam kevesebb feszültséget adni a procinak, de minimális változtatás után sem volt hajlandó bootolni.

Ram "tuning" közben volt egy nap amíg nem volt hajlandó bootolni pedig csak xmp profillal próbáltam a ram gyári órajelét beállítani ami persze magasabb mint amin a lap hajtaná alapból, végül biosban állítva sokmindent itteni segítségnek és googlenek köszönhetően sikerült, de messze nem volt kezesbárány... hol vannak már a régi p4 northwood vagy amd 2500xp bartonos idők, esetleg 9800SE amit softmoddolva 9800 pro/xt szintre tudtam softmoddolni és tuningolni, ennek az is feladat ha elérem a gyári órajelet :D

zebra_hun:
    Simán vennék is Z-s lapot, csak az tart vissza, hogy jelenleg ezzel is működik 100%-osan minden, proci is jól érzi magát, ram is magára talált pedig a 4 modulos felállás eleve bukó a net szerint, de valahogy összeállt mégis :) Illetve ha már másik lap akkor annyiért van ujabb széria is, de... a 13700KF-hez képest olyan óriásit ugrani is nehéz lenne. (i7 2600K volt az előző gépem, az i5 12400F csak pár órát futott ebben a gépben, nem tudom az milyen :) )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés