- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #9627 üzenetére
"Ennyi erővel ne olvass facebook hírfolyamot, megosztást"
Nem szoktam Facebookozni.
"Továbbá gondolod az oldalt a PH fórumának ezen topikját olvasó és oda nem látogató fórumozok oda nem látogatása fogja bedönteni?"
Eszembe sem jutott. Azt hittem, a becsületes hozzáállás a téma. Azt gondoltam, ezért jött létre ez a topik.
(Egyébként pedig minél inkább elterjed ez a "laza" hozzáállás, annál kevesebb lesz a bevételük. Először csak 1-2 oldalon csinálnak ilyet, aztán 1000, végül olyan sok lesz, hogy nem éri meg az üzemeltetőknek és akkor mi is hoppon maradunk. Én ez ellen a tendencia ellen emeltem szót.)(#9635) AzEgyetlen1:
Más téma: Az miért baj, hogy nem Steames? Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.
looser:
"A másik oldalra feltöltött eredeti telepítő sem warez, szerintem"
Az eredeti telepítőre én sem azt mondtam, hogy warez, csak azt, hogy nem fair.
"...és jelenleg te védesz, olyan tartalmat osztanak meg, amelynél kapsz egy textfilet az eredeti promó oldalára. "
Én nem védek senkit, az általad említett oldalakról egészen mostanáig szó sem volt, Te említetted meg. Miből gondolod, hogy velük szimpatizálok? Nem utaltam erre soha sehol, mert azt én sem szeretem. Ez a vita egészen másról szól.
×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷
Tudom, hogy nem dönthetek mások helyett, az enyém is csak egy vélemény, amit talán érdemes elolvasni a többi mellett.
Ezen nem érdemes hajbakapni! Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest