- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
andrisbandi #8723 üzenetére
Egy kulcsot kapsz, amit három gépen tudsz beaktiválni egyszerre. (akár Android telefon is lehet közöttük)
Onnantól ketyeg az egy év, hogy az elsőt beaktiválod, tehát az nem megoldás, hogy három év alatt használod fel.
Ugyanakkor a kulcs használható a magyar változathoz is, nem csak az angolhoz. A Total Security-ből még nem készült el a 2016-os magyar változat, október közepére volt beharangozva, úgy tűnik csúszik pár hetet. Viszont a 2015-ös magyar változat elérhető innen. -
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi #8364 üzenetére
Sejtettem miutan beirtam, hogy ezek lesznek. En nagyon regota hasznalom a Comodot, rosszat nem tudok mondani rola, false problemam se volt vele. Szerintem a legjobb komplett ingyenes megoldas.
-
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi #8362 üzenetére
Esküszöm én nem találok ilyen opciót a beállítások rész alatt, vagy nem tudom mire gondolsz.
-
Fandango
veterán
válasz
andrisbandi #8360 üzenetére
Az ingyenes Comodoban nincs semmi ajanlgatas a Pro megvetelere, ezt honnan veszed?
-
kaszaf
aktív tag
válasz
andrisbandi #8268 üzenetére
Jó kérdés. Nem vettem még ilyen "családi csomagot".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest