- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Én anno még XP-s win alatt (~3 évvel ezelőtt) szívtam ezzel a viprével, és akkor még volt hazai supportja is!
Megvettem a lifetime liszencet - ha jól emlékszem akkor 22 ezer körül volt - és használtam. Majd úgy adódott, hogy leszedtem a viprét majd újra felraktam. Na ettől kezdve nem akarta elfogadni a megvásárolt lifetime liszencemet, mondván, hogy már lejárt...
Hazai supporttal ( magyarországi forgalmazója akkor a Yellow Cube 2000 Kft. volt) tucatnyi email és több órás telefonálgatással sem jutottunk megoldásra. Próbáltuk már azt is, hogy az angol nyelvűt használjam, ezt el is fogadta de a következő frissítéskor megint csak a képembe tolta, hogy lejárt a liszencem. Ha leszedtem és újra felraktam (az angol változatot) akkor elsőre mindig elfogadta a lifetime kulcsomat de mindig csak az első frissítésig. A lifetime - örökélet liszenc!
Még pár hónapon át a fiam újságos kódjával használtam (azt érdekes módon mindig elfogadta) de aztán ez a lehetőség is megszűnt, így ment a kukába a vipre meg az elbukott összeg amiért megvettem.Ez csak az én saját véleményem, nem akarok ezzel senkit sem elijeszteni ettől a védelmi programtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest