Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
moonguru
üzenetére
A tartalékosod megfér ezzel együtt vagy egyszerre csak az egyik lehet telepítve? Eléggé új vagyok a témában, ezen kívül én csak a Steganos Online Shield VPN promót próbál(gat)tam, de ahhoz le kellett törölnöm a Cyberghostot. Biztos az sem volna rossz, de az a 2 GB, amit 1 hónapra kell beosztani, nekem pár nap alatt elfogyott.

"A support is válaszolt a hibajegyemre"
Korrekt cégnek tűnik. Volt egy kis technikai zűrjük, de megoldották, nem akartak becsapni minket. Ha nem lesz újabb promó, én is hajlok a vásárlás felé. Ügyes reklámkampány, a bő 1,5 év alatt függővé váltam.
Más téma: CloudBerry Drive
Döcögősen indul, de remélhetőleg még fejleszteni fogják, és jobban kihasználhatóvá válik. Akkor meg majd milyen jól fog jönni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő