- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Nemrégen, az egyik hétfői napon lehetett ingyenes full verziót igényelni az Ashampoo WinOptimizer 8-hoz.
Fiam fel is tette és vagy Ő cseszett el valamit vagy ez a program, de szerintem az utóbbi mert az Ashampoo miután optimalizálta a rendszert, azóta sokkal lassabban töltődött be a FF, a Crome böngészőről már nem is beszélve. A Thunderbird mikorra bejött addig (kis túlzással) lefőztem egy kávét. Nem sorolom inkább..., de még lenne mit!
Azt meg már csak így halkan jegyzem meg, hogy a Start/Kikapcsolás után feljövő kis kék ablakból valamiért eltüntette a negyedik ikont, a Hibernálást.
Leszedtük ezt a sampont és feltettem az ASC-t. A WinFix, a Startup manager és a Disk Doktor meg a többi modulja szépen mindent helyre állított. Most minden újra f@szántosan, flottul és gyorsan megy megint az XP-n, úgy ahogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- DEll G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest