Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz Donki Hóte #20819 üzenetére

Ha valóban komolyan/komolyabban foglalkozol/dolgozol az Office-l (tehát nem hébe-hóba csinálsz egy plakátot, vagy jelenléti ívet stb stb), akkor az MS rákényszerít az O365 használatára, ugyanis az O2021 (meg a megjelenő O2024) nem kap funkciófrissítést a támogatási idő alatt sem. Ez azt jelenti, hogy pl. jelenleg is vannak olyan függvények az Excel 365-ben, amik nem léteznek a naprakészre frissített O2021-ben...

Sajnos Én is vettem másnak (égett is a pofám miatta) retail kulcsot. Elsőre be is lehetett aktiválni az Office-t vele, aztán pár év múlva kicserélődött a gép, újra lett húzva minden, és akkor már nem fogadta el, mert hogy túl sokszor aktiváltak ezzel a kulccsal.
    Nyilván lehet erre azt mondani, hogy akkor vegyek megint pár ezerért egy másik kulcsot, de Én ezt nem teszem, mert az ilyen alakok ezen keresik hülyére magukat (tisztelet a kivételnek), hogy 1 kulcsot 50 embernek is eladnak...

Az általad említett EU bírósági precedens meg el lett baxva egyszerűen, ugyanis a mennyiségi licences termékeket nem szabadott volna belevenni a használt szoftver értékesítési ítéletbe, mert annak használatát és feltételeit az MS belső üzletszabályzata szabályozta és szabályozza most is (nem pedig az EULA, mint az OS-nél, ami alapot adott az ítéletnek), azaz
    # 5 vagy több gépes lehet a licenc
    # magánszemély nem veheti
    # csak egyben értékesíthető tovább, nem lehet feldarabolni

Na most ezek az "árusok" (pont az elbaxott EU-s ítélet miatt) mindenkinek árulják, darabokban is (és etikátlanul, többször is).
    Ha az MS úgy ítéli meg -teszi ezt teljesen jogosan-, akkor fekete listára teszik a VL kulcsokat, akik ilyet vettek, azoknak szivacs.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés