- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- gerner1
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
looser #10823 üzenetére
Szívesen! Nem ismerem a videós progikat, bocsi.
Arról az oldalról csak a "letöltöfájlt" lehet letölteni sajnos, az viszont igaz, hogy még sosem ugrott rá az Avast. Ha ésszel telepíti az ember, lehet, hogy nem rak föl minden szemetet, de figyelni kell, hova kattintasz. A Sandboxie kordában tartja akkor is, ha rosszalkodni akar.
Én eddig nem tapasztaltam ilyet, de Te is láttad a sok piros véleményt a Wot honlapján, szóval jobb az óvatosság. Miután egyszer letöltötted, elspájzolhatod későbbre az újbóli telepítéshez, ha gondolod. A telepítéskori letöltés a C:\Users\
NÉV
\AppData\Local\Temp\ mappába történik a játék nevének megfelelő alkönyvtárba. Én a kétes dolgokat jelszóval tömörítem még a homokozóban, és akkor biztosan nem tud kimászni belőle semmi, bátran tárolhatod a gépen a homokozón kívül is! A Sandboxie-nak (tudtommal) van ingyenes és fizetős változata is, a legfontosabb különbség, hogy a fizetőssel egyszerre több aktív box is lehet, míg az ingyenessel csak 1, de ki lehet bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Akciófigyelő: Zajlik a Xiaomi Fan Festival
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest