Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #59849 üzenetére
Milyen iphone az?
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #59853 üzenetére
Roamingban vissza szoktam venni 360p -re az adatforgalom miatt és úgy tolom ki a képet egy 16" -os (720p) TV -re. Sajnos, így is ugyanazt láttam: nem a kis piros autók nyertek. Minden másra ott a Mastercard.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Sify
senior tag
Ipad (2018) 720p a max felbontás.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Somatom
veterán
N85 -ös Nokia -n (Symbian S60) egyáltalán nem fut, pedig azon a telón még TV out is van.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #59834 üzenetére
Köszi! Hol van ez a tudásbázis?
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59833 üzenetére
👍köszönöm!
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59823 üzenetére
Egy fórumtárs, és egy elv mellett foglaltam állást. Nem én voltam a vitaindító értelmi szerzője...
Amúgy pedig nem érdekel a dolog, kár volt ide beírnom ...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59821 üzenetére
Rossz hozzáállás: azért sz*r a telenornál az ingyenesen hívható számok listázása ( vagy azért nincs kibővítve egy hálózaton belüli számmal), mert a másuk kettőnél is sz*r.
Miért nem úgy álltok a dolgokhoz, hogy:
- azért jobb, mint a voda/telekom, mert a jó példát (bluemobile) követitek
- azért jó, mert mindenkinél jobbak akartok lenniMikor vetkőzzük már le a "merjük kishitűek lenni, ne akarjuk semmit jobbá tenni, minden úgy jó ahogy van" mentalitást....?
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #59814 üzenetére
+1
Engem is zavart, amikor külföldről, emelt tarifáért kellett hívogatnom a Telenor -t, mert előre nem lehetett megrendelni a második heti adatjegyet. De, ezek az idők szerencsére elmúltak. Normál percdíjért nem dőlnék a kardomba, ha fel kellene hívnom az ÜFSZ -t.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
grey209
tag
válasz Viktor0610 #59809 üzenetére
Az APN-t manuálisan adtam meg, más opciót nem látok. Ami még érdekes, hogy IP számot is meg kell adni, de nem fogad el ip cím formátumot. Ha 0-t adok meg, akkor működik.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #59808 üzenetére
Sőt még saját hálózatról is, egyem kedvességüket, csak erről semmi iromány nem utal erre.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #59804 üzenetére
+36202000000 hozzá tenném, hogy ez normál hívásdíjas szám.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
xplood
csendes tag
válasz Viktor0610 #59802 üzenetére
SMS-ből ne mtudom aktiválni, mert azt a Huawei appal talán tudok írni, de hívni nem tudom hogy tudnék arról a kártyáról
-
SkyS1gn
félisten
válasz Viktor0610 #59798 üzenetére
Volt már minden, de csak "gyere vissza késöbb, most nem tudunk beengedni" fogad. Akkor lehet az Android P, de ilyet nem láttam csak azt hogy el sem indul vagy kifagy egy app... de nem hogy egy belsős hibaüzenettel jelzi hogy "nem kompatibilis".
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #59779 üzenetére
Pedig van olyan előfizetésem amin nem korlátlan a mobilnet. Sőt, az a fő előfizetésem. De pont a whatsapp, imessage és még pár szolgáltatás miatt állandóan aktív. El se tudom képzelni a mindennapjaimat nélküle.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #59767 üzenetére
Én elégedett vagyok a Whatsappal és az van mindkét platformra.
-
devil-k
nagyúr
válasz Viktor0610 #59718 üzenetére
és lugosi!
Köszönöm az infókat, a mai nap kötöttem egy Hello Data Start-ot. Dual SIM-ként használom, max. visszamegy a feladónak, ha nem tetszika dolog.
- mozi bolondéria -
-
pguy
csendes tag
válasz Viktor0610 #59747 üzenetére
Pont az a fura, hogy az elküldöttek között sem volt semmi. Sőt, megerősítő SMS sem jött. Főleg ez a Fortumo nevű piactér a nagyon gyanús. Mik egyáltalán a telefonszámaik? Sehol semmi róluk. Az pedig szerintem 2018-ban külön nevetséges lenne, hogy hetente új linkekről töltsön le a felhasználó alkalmazásokat.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59754 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Megpróbálom a vásárlást, ha meg rossz számról vonta le, akkor úgy is vissza lehet kérni az árát, ha jól tudom.
Szerk.: Sikeres volt a vásárlás, arról a kártyáról vonta le a pénzt, ami az adott készülékben volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59744 üzenetére
Köszi a gyors megerősítést, sejtettem mert nem találtam semmit erről keresőben.
-
Sify
senior tag
válasz Viktor0610 #59737 üzenetére
Sajnos tényleg igazad van. Aláírtam és továbbra már nem is érdekelt. Közben a barátság is megszakadt, így valóban nem figyeltem erre oda. Ez elkurt@m, de nagyon! :-)) Azóta már tudom, hogy kezességet NEM vállalok senkinek!
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #59738 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59693 üzenetére
Ez most komoly? Nem elég a személyi + lakcím?!
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #59689 üzenetére
Köszönöm szépen hogy megnézted.
Nekem egy ismeretlen számra dob hibát (ugye azt akartam megnézni) meg a sajátomra is, az viszont előfizetéses.
Idővel csak jó lesz. -
urgoz
aktív tag
válasz Viktor0610 #59617 üzenetére
Ott van még a 3500 Ft kedvezményeket. Bár mióta a MyTV-re nem használható, nem sok értelme van.
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #59614 üzenetére
Akkor a kérdés továbbra is adott: mi értelme lesz a 2 év hűségnek? (Ha nem kell eszköz hozzá)
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #59602 üzenetére
Hát ezt szépen kivezették, eleinte még 2 évig járt a kedvezmény, aztán már csak 1 évig (hűség szerződésről beszélünk) , most meg már nem is jár.
A nap kérdése: ha lejár a hűség, miért is érné meg újat aláírni? Készülék nem kell... /illetve bevezethetnék,hogy telefont is lehessen kihozni Hipernet előfizura, az némileg kompenzálná/ Súgó tipp volt, az illetékeseknek
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
szaboi6512
őstag
válasz Viktor0610 #59602 üzenetére
Ha lejárt akkor sem lesz kedvezmény ha szerződést hosszabbítok?
[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59596 üzenetére
Az összefoglaló a gyengéknek való
Köszi a választ!
Más: Hello Data Starttal kapcsolatban vélemények? Továbbra is megbízható a legolcsóbb korlátlan netet biztosító csomag?
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59591 üzenetére
Ez a régi tarifa csomagokra is érvényes? Nekem valami SmartTarifa Extra vagy mi van, már nem is emlékszem a nevére.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #59553 üzenetére
Ez a Xiaomi redmi 5 plus tudja a B20-at?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
ebegab92
senior tag
válasz Viktor0610 #59575 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy Telekomos kártyám a mobilban automatikusan átállt a helyi hálózatra (Cosmote), a másik SIM (Vitamax-os Vodafone) viszont nem akarja az igazat.
Ez a Telenoros kártya is felmegy a Wind GR-re,de nem csatlakozik tovább.ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ebegab92
senior tag
válasz Viktor0610 #59571 üzenetére
Igen, aktív a roaming.
Azt most sajnos nem tudom kideríteni, hogy tiltva van e az előfizun a roaming.Profil neve: WIND
APN: net
Beállításokkal sincs változás.ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #59566 üzenetére
Ja nem kis füzetecske szerűt kell keresni?
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #59564 üzenetére
Neten rendeltem, akkor az lesz.
Ilyennek kellene lennie elektronikus változatban is? -
madmike
őstag
válasz Viktor0610 #59558 üzenetére
biztos vagy benne?
Most találtam egy dpi romaing tájékoztatót és abban ez áll:
" A tarifa táblázatokban foglalt roaming adatkeretek felhasználását követően a Telenor Magyarország Zrt. többletdíjat számol fel, amelynek összege: 2.75 Ft/Mb (az 1. roaming díjzónában felhasználható adatkeret felhasználása után, a belföldi adatkeretből még hátralévő adatmennyiség felhasználásáig)"
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz Viktor0610 #59554 üzenetére
DPI flotta
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #59546 üzenetére
Ok..köszi..csak a listaáras telefonok drágábbak,mintha függetlenül vennéd meg..
Xiaomi redmi 5 plus az dualsimes,de ha függö,akkor nincs értelme megvenni mondjuk hüségre részlettel..telekom ebben elörébb jár,ott függetlenek a telcsik..
GO Gunners!!!
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #59536 üzenetére
De. Gondolkodtam is, hogy írok a story -ról egy hsz. -t. Múlt héten néztem körül a MyTelenoron. Egész jól lefedték a lehetőségeket az adatjegyekkel. Aztán fel akartam tölteni az egyenlegemet. Beléptem a Wallet -be, ami a flottásomhoz van regelve. Egyenlegfeltöltés. Megadtam a saját feltöltősöm számát, katt, katt, ment minden, mint a karikacsapás. Komolyan mondom, örültem, hogy Telenoros vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #59536 üzenetére
A Heti meg napi dolgokat szerintem ne vegyük kiegészitő csomagnak.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59532 üzenetére
Már csak az árazást kellene újragondolniuk....: ~3500 Ft-ért 5GB (voda), vagy ugyanennyiért 3GB (tnor)....egyszerű a választás.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nekem. Azért, mert kiegészítő adatjegyekkel jól lehetett pótolni az elfogyó netet hófordulóig és csak tört havi díjat számoltak rá. De, én már korábban is írtam, hogy semmi bajom sincs a hófordulós számolással.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Én már annyira megszoktam a 14.-e napot minden hónapban, hogy ha váltanék már hiányozna
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59522 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #59428 üzenetére
Leginkább azért, mert saját hálózaton miért számol fel díjat, másik átvert kedves Üsz, hogy itt hívjam vissza, hogy gyorsan érjem el, a 15 perces várakoztarásom az Én zsebemre ment, de erről egy szót sem szólt.
Szóval ment spam bejelentés és tiltás, majd lejátszák mással szopatást.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bass
addikt
válasz Viktor0610 #59396 üzenetére
Köszi felhivtam oket es megoldodott. Tiltas volt a szamomon(asszonye ment ,egy flottaba vagyunk de az o szerzodese fiatal es nem volt alapbol tiltas) feloldottak es mar megy is. Azt sem tudtam h 1-s zonaba mar ugyan olyan feltetelek vannak mint itthon 😀
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #59400 üzenetére
Nem EU tagállamban használta. Köszi!
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #59392 üzenetére
Biztos,hogy a " limitből" vagy minek hívják ,nem használ ( alapból azt hiszem 16 ezer Ft )? A vejem külföldön volt és sms értesítést kapott, hogy elfogyott a több tízezer forintos kerete ( ha jól emlékszem neki 60 ezer Ft volt a keret). A Telenor elfelejtette bekapcsolni a pluszban megvásárolt net keretet.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #59396 üzenetére
vagy szimplán andrid alatt is engedélyezni kell a roamingot a sim kártya beállításoknál
-
Bass
addikt
Most mar csak be kéne tudni kapcsolni,hiaba kapcsolom at a telot roamingra nem csatlakozik a netre. Kell valami kód?
-
enginev3.0
félisten
Mikor lesz új telefon árlista?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bass
addikt
válasz Viktor0610 #59390 üzenetére
Azt írja hogy roaming adatkeretem 2,67gb. Akkor elvileg ha valahogy tudok csatlakozni akkor nincs plusz költségem?
-
Bailey
senior tag
válasz Viktor0610 #59363 üzenetére
Köszi.
-
whbear
senior tag
válasz Viktor0610 #59352 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
válasz Viktor0610 #59350 üzenetére
Csak a megjelölt MyMusic opciók és a 100Gb éjszakai adatra? De igényelhető adatmegosztó és MyTv külön díj ellenében? A többi így van, azaz hordozható és a MyTv forgalma nem számít bele a 100Gb-ba? Mert ha igen akkor így is megéri és megkötöm a hétvégén mert legfeljebb zenére lesz költve. Tehát Hipernet Home L + Deezer kedvezménnyel, MyTv és adatmegosztó fizetősben. Így menni fog?
Szerk: Írnak 1000 Ft extra kedvezményt, ez 2 évre szól és levonható a MyTv-ből?
[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #59315 üzenetére
Ha van valakinek kapcsolata velük, az legyen kedves és jelezze azt is, hogy igény lenne a fekvő nézetre! Számomra érthetetlen, hogy alapból miért nem alkalmazkodik a fekvő nézethez. Ha automatizálóval rákényszerítem, akkor meg tud úgy jelenni, tehát létezik a fekvő nézetű felület. Csak azt kéne definiálni, hogy az alkalmazás magától is lekezelje a teló orientációját.
[ Szerkesztve ]
-
Ksix
tag
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #59205 üzenetére
Kösz.
Új kártyánál jelszót lehet beállítani automata ügyfélszolgálaton?
A rendeléskor ugyan meg kellett adni kötelezően a jelszót, de most mégsem tudok regisztrálni a mytelenorba, mert folyamatosan visszadobja, h ehhez a számhoz nincs jelszó
Üzletbe menni meg nem nagyon van kedvem, és nem is jutok hozzá egyhamar...
(Jó, tudom, miért x hét után jut eszembe egyáltalán regisztrálni, dehát nem volt sürgős, és most sem az, de akkor sem egy boltban tölteném az időmet, ha lehet.)[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #59183 üzenetére
Elnézést ha már így van, az én régebbi tapasztalatom még nem ez volt. Nem igazán örültem, mikor közel ~1k-val lehúzott csak az sms-ekre, de mivel hirtelen felindulásból vettem egy puttót is amivel öt percen belül visszanyertem az sms-ek árát így nem jöttem panaszkodni
HR24.hu
-
taki01
őstag
válasz Viktor0610 #59165 üzenetére
Engem már 1 éve szolgál ki az IQPro flottás korlátlan net és eddig nem volt vele probléma. A terheltebb időszakban 40-50 Mbps, a terheletlen időszakban 60-70 Mbps letöltés (800 MHz-en). Egy probléma van a szokolyai torronnyal hogy ha elmegy ott az áram akkor csak 2G érhető el. A 10 Mbps DSL helyett áldás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #59165 üzenetére
Akkor billentek a mérlegen, nálunk a Balatonon a múltkor 1 laptopot és 3 telefont szolgált ki folyamatosan egy HD start előfizetés. Igaz se torrent se semmi letöltés nem volt, csak a szokásos streamelt zene, YouTube, Digi online, böngészés, e-mail, online játék. Gond nélkül ment. Nagyon ritka volt hogy egy oldal nem jött be és rá kellett frissíteni, gondolom akkor a natolás miatt volt valami. Már majdnem lemondtam amúgy az előfizetést, aztán még ezután is lett 1-2 alkalom amikor élesben szükség volt a sok adatra napokig, úgyhogy marad!
-
8
senior tag
válasz Viktor0610 #59156 üzenetére
5000Ft jóváírást kapott a következő havi számlából.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #59142 üzenetére
Engem megnyugtattál a válaszoddal. Gondolkodtam, hogy merjem, vagy sem, de nem bújhattam ki a bőrömből és az a labda olyan gyönyörű íven jőtt, hogy nem lehetett kihagyni.
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #59138 üzenetére
Ja, most a héten jött ki a stabil, publikus oreo. Én még nem tudtam kipróbálni, de már sokan elkezdték használni. A régi bétákról nem biztos, hogy alapból felkínálja a frissítést. Amúgy érdemes előtte kicsit utánakeresni mibox tobipban és redditen is, mert vannak panaszok is rá.
Vannak problémák, amiket lehet egy gyári visszaállítás megold, más problémák meg az új kernelből kimaradt támogatások miatt is lehetnek. -
válasz Viktor0610 #59142 üzenetére
>Én is csak ember vagyok...
Ja, gazember
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Blackmirror
őstag
-
totopad
senior tag
válasz Viktor0610 #59119 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak a külföldi ip-seket szivatják, este kipróbálom vpn-nel, de direkt kapcsolgattam a meccs unalamasabb szakaszaiban, a többi HD csati érdekes mód tökéletesen ment.
De mondom, két éve az EB-n csont ugyanez volt és akkoris csak az M4-el!(amúgy az miért van, hogy az m4 halkabb let a többihez képest?)
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #59106 üzenetére
Ez a stílus méltatlan a fórumhoz szerintem, légyszi normális hangnemben fórumozz.
-
dkovizoli
addikt
válasz Viktor0610 #59069 üzenetére
Helyi telenor vezetője jó ismerős. Ő is ezt javasolja első körben. Érdekes, hogy nem hallott róla, pedig egy nap alatt, minimum egy tucat ember jelezte két fórumon is.
-
Ice&Lime
veterán
válasz Viktor0610 #59065 üzenetére
A megreformálásból akkor ez kimaradt úgy tűnik, mert kb. legalább 5 éves a díjszabása.
-
Ice&Lime
veterán
válasz Viktor0610 #59063 üzenetére
Mobil net feltöltőkártyásban csak ez a lehetőség van, hipernet praktikum?
Ez eléggé, sőt nagyon drága, "7 Ft/MB-os forgalmi díj belföldön". (mennyi??)Aztán, így folytatja:
"Kedvezőbb? áron szeretnél netezni?"
Válassz a külön megrendelhető, 45 napig felhasználható (mennyi??) adatcsomagjaink közül":
Aztán, a "kedvezmények":
1 GB = 2 786 Ft, 5 GB = 5 574 FtMost komolyan?.... 1GB-ot majdnem 3000-ért és csak 45napig használható fel, most ezt így 2018-ban?...
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz Viktor0610 #59061 üzenetére
Az nem szimpi, és nem tudod, lesz ilyen, vagy legalább tervben van itt is ilyesmi?
-
válasz Viktor0610 #59058 üzenetére
-
válasz Viktor0610 #59056 üzenetére
Köszi, remélem nem lesz gond.
-
Lall
veterán
válasz Viktor0610 #59010 üzenetére
Köszi
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #59014 üzenetére
Mostanában gyanusan nagyon sok a technikai hiba..nem?vagy csak a hozzá nem értés is van a háttérben,és a technikára fogják?
GO Gunners!!!
-
viktorhu
veterán
válasz Viktor0610 #59004 üzenetére
Nekem az az érdekes, hogy miközben ez a magyarázat érthető, a másik T-nél már 2000 körül is magától értetődő volt, hogy ha bekapcsoltak egy szolgáltatást, az abban a pillanatban élt is, akár önkiszolgáló ügyfélszolgálaton, akár telefonon, akár személyesen. Például nem értem, hogy miért kell néha órákat várni egy új sim kártya aktiválására, amikor a másiknál alap, hogy úgy jössz el az üzletből, hogy működik a szolgáltatás (annak idején ott helyben egy próbahívást is szokás volt csináltatni új előfizetéseknél). A pirosaknál sem értettem, amikor az ügyfélszolgálatos átrakott másik díjcsomagba, akkor egy nap kellett ahhoz, hogy ténylegesen megtörténjen a dolog, miután láttam egy világosabb színárnyalat esetében, hogy ugyanez működhet simán gombnyomásra is.
-
Lall
veterán
válasz Viktor0610 #58983 üzenetére
Köszi. Akkor ezek szerint, ha a 4G-s iPad Minibe teszek egy Hipernet Praktikumot alap feltöltéssel (3.000 Ft?), akkor a gyerek egy évig vígan tévézhet az én HD Medium -hoz kapott MyTV előfizetésemmel a kocsiban?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #59004 üzenetére
SMS -ben? Az eleve felejtős. Próbáltam, de nem mertem használni, mert nem kaptam visszaigazolást az aktiválásról. Felhívtam az ÜFSZ -t, ahol közölték, hogy sajnos, a külföldről történő SMS rendelés kimenetele bizonytalan.
azbeszt:
Olvastad a példát? Egy roaming adatjegynél a 72 óra elfogadhatatlan késés, mert nagyon komoly kárt okozhat az ügyfélnek. Azt is leírtam, hogy ha technikailag másképp nem megy, akkor hogyan tudna a Telenor ezen változtatni. Szted ehhez prémium szolgáltatás kéne? Lóf..t! Csak egy kis tenniakarás.[ Szerkesztve ]
-
gyalu 1
aktív tag
válasz Viktor0610 #58996 üzenetére
Köszönöm
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #58987 üzenetére
Ez a példa a jóváírással nem kompenzálás, csak kártalanítás. És ez a minimum, amit egy kicsit is normális cégnek illik megtenni, a jó cég majd ezen túl kezdődik, amikor vban kompenzál is...
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
Kiváncsi leszek a mytv-baki kompenzálására..azt hogy fogja?
GO Gunners!!!
-
Somatom
veterán
Szokott kompenzálni? Lássuk ezt az adott példára vonatkoztatva! Az ügyfélnek leketyeg az ideje. Utána EU -n kívüli tarifával felhívja a Telenort, hogy megrendelje a csomagot. Aztán használja a "keretet" 72 órán át, mielőtt a Telenor aktiválná neki, és szerinted a különbözetet bevállalná a Telenor? Hány éves vagy, királyfi? Ez akár többszázezres tétel is lehet. Úgy elhajtanák az ÁSZF -re hivatkozva, mint a huzat.
Az, hogy hány emberen kell keresztülmenjen attól függ, hogy honnan indul a változtatás. Mibe fogadjunk, hogy ha én lennék a Telenor vezér, akkor egy hónapon belül nagy mértékű javulást tapasztalnának az ügyfelek? Az más kérdés, hogy mit szólnának a részvényesek a kitalicskázott osztalék drasztikus csökkenéséhez.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #58985 üzenetére
A Telenor ne csinálja már! Gondold végig! Ha az ügyfélnek hátránya (kára) származik abból, hogy a Telenor rendszerébe hiba csúszott, akkor nem úgy a korrekt, hogy ezt a Telenor kompenzálja? Nem a levegőbe beszélek, az általam említett példa nem is egyszer történt meg velem. Elfogadom, hogy minden rendszerbe becsúszhatnak hibák. De, az ügyfél érdekében nem lehetne ilyen lehetséges hibákra is előre gondolni? Jelen esetben miért kell megvárni, amíg megszűnik a netem, mielőtt újrarendelném? Mellékesen, net nélkül, nem EU -s országból mennyibe is kerül egy ilyen újrarendelés? Csak annyit kéne tennie a Telenornak, hogy élő szolgáltatást is lehessen időpontra újrarendelni. Ez a lehetőség vajon kin múlik?
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #58974 üzenetére
Tudod a másik az,hogy a boltba háromszor kellett visszamennie,mert állitolag nem müködött a rendszer csütörtök reggel,de csak neki,mert elötte is,utána is voltak..de amilyen peches volt,eddig amikor bement,sohasem volt jo,vagy csak az ottani alkalmazott nem tudott mit kezdeni a dologgal..eléggé nincsen képbe egyes alkalmazott a dolgokkal,de a telefonos üfsz-n sem!
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #58971 üzenetére
72óra miota 3munkanap???az sehol sincs leirva!vagy igen?
Aprokaroka87:jo neked,te kiválasztott és szerencsés vagy!
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #58964 üzenetére
1220-on?hümmögés,mint mindig..Hát ez nem sikerült még most sem,letelt már a 72óra is!hmm..bezzeg ha te nem fizetsz be valamit határidöre jön a dádá..igaz a szolgáltatoknak mindent lehet,még a multkori sem jött nekem semmi kompenzácio..biztos emlékszel rá..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #58966 üzenetére
Mondjuk nekem sose volt olyan hogy eltelt 72 óra.
Általában 5 percen belűl aktiválodik a szolgáltatás.
-
törölt tag
Miért nem bíztatod soha sem kötbér igénylésre a fórumtársakat?
Most is jogos lenne... -
aprokaroka87
nagyúr
Ami kb egyenlő azzal hogy 72 órán belűl reklamációnak helye nincs?
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #58935 üzenetére
2. Rosszul írtad, pedig tán pont tőled tudom, h 1 Ft van rajta
Amit azóta sem értek pontosan, h mit is és miért okoz különbséget a 0 Ft-hoz képest, mit nem lehet 0 egyenleggel.@Ice&Lime:
Ha ezt a linket használod, akkor látod, milyen csomagokat választhatsz, sima kártyás, ill. 2in1, ha pedig ezt a linket használod, rögtön a választható telefonszámot látod, és lehet rulettezni, nekem 2 jó számot sikerült összeszedni, az egyik aabcdcd, a másik abc0abc, aztán félév múlva majd gondolkodhatom, melyiket tartsam meg[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #58937 üzenetére
Én feltöltőst használok és a vezetékes hívó szolgáltatás aktiválható.
-
Ice&Lime
veterán
válasz Viktor0610 #58937 üzenetére
Rendben, köszi, akkor csak túl lett bonyolítva kicsit.
Itt is fel lehet töltetni az egyenleget a telenor üzletekben, és benzinkutakon?
Egyenleg lekérdezés itt is ingyenes vagy egy sms díja? -
Ice&Lime
veterán
válasz Viktor0610 #58935 üzenetére
Köszi a választ!
És a perdíj hálózaton belül és kívül is 19Ft, és vezetékest hívva? Van csúcsidőn belül, csúcsidőn kívül és hétvégi tarifa? Vagy kár volt kérdezni, mert minden egyben van foglalva és minden 19Ft akkor.? -
elithun
őstag
válasz Viktor0610 #58896 üzenetére
Annyit, hogy legyen városon kívül 3G, ezért kérdezem, hogy mennyire lehet rá számítani.
De kipróbálom, amit írtál és kiderül mennyire fogható kint a jel. Köszi!„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
hemaka
nagyúr
válasz Viktor0610 #58849 üzenetére
Nalam nem ment az m4sport kulfoldon, mert a balfaszok meg a 2012-es licensz jogokat ugy kotottek, hogy csak magyar IP-rol lehet nezni az elo kozvetiteseket.
A mytv-t nem probaltam, de gondolom az is azt a streamet hasznalja, nincs nekik sajatjuk.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #58815 üzenetére
Nem, sajnos úgy sem működik.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #58811 üzenetére
Értem. Én most kipróbáltam net nélkül, és nem ment. Na mindegy, engem a VB úgysem érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest