Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #59990 üzenetére
Ez lesz az, köszi.
MOD
yanna
Vodánál megtaláltam, a céges Telenor.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Be lehet úgy állítani a hívás átirányítást hogy csak akkor legyen aktív ha ki van kapcsolva a telefon?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #37983 üzenetére
Jelentem a sarki gsm kivágta. A Telenor ügyfélszolgálatán előttem elég nehezen tudta elmagyarázni a két srác egy külföldi nőnek hogy milyen mobilinternet csomagok vannak és mennyiért, miközben a harmadik kolléganő folyamatosan piszkálta őket. Ők amúgy nem vágtak, csak a csere volt opció, de ahhoz vagy meghatalmazás, vagy ügyfélkód kellett volna.
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #37983 üzenetére
Én úgy látom ez gyári, nem méretre vágott, kis chippel. Majd azzal kezdek hogy le szeretném vágatni, nem nagyon reklámozom hogy nem az enyém.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Micro méretű sim kártyát milyen módon tudnék nano méretűre cserélni? Elképzelhető hogy a sarki gsm is kivágja nekem?
Nem az én nevemen van az előfizetés, céges flotta.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom egy előfizetéses díjcsomag váltáson, érdekelne létezik-e olyan a Pannonnál amelyiknél meghatározhatok egy számot (vagy kettőt) amivel ingyenesen beszélhetek?
Családban már volt ilyen, a nevére nem emlékszem, de ott mindketten azonos díjcsomagban voltak, fontos, hogy most csak én váltok.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Szemezek a Pannon 1 GB-os mobilinternet csomagjával (korábban 5 GB-os Vodás volt), érdekelne milyen a szolgáltatás minősége. Vodánál voltak problémák, HSDPA sebesség sokszor nem volt, valamint vidéken (Somogy megye) még 3G sem.
A Pannon büszkén hirdeti hogy nekik a legnagyobb a lefedettségük, van esetleg lefedettségi térkép vhol interneten? Az 1 GB-os csomag nekem elég, a 2500 Ft-os havidíj sztem vállalható, plusz ahogy néztem nem muszáj feltétlen 2 év hűséget vállalni, újszerű modemmel lehet csak 1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest