Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
wow az éjjel megújult a telenor online... kinézete
szerk: a minőség azért nem változott... megnyitom a kiszámlázatlan hívásokat és üres exelt dob be... ma van a számlazárás utolsó napja és még van kb 1000ft lebeszélhetőm...
-
Varszegig
veterán
válasz
Zolesz007 #8343 üzenetére
"Azért a mobilkvartett 150-nél akár jobb is lehet az okostarifa 180."
Na ez egy nagy marketing hülyeség. 6 hónapra visszamenőleg kigyűjtöttem a számláimat, és az derült ki, hogy a mobilkvartett 150 havi 3000 ft-tal került kevesebbe, mintha már akkor az okos 180-ban lettem volna. Ráadásul semmi megbontásod nincs a forgalomra, hogy multimédia, nem multimédia, használom a teljeses flashes böngészőt, oszt jónapot. Arról nem is beszélve, hogy nekem ne lassítsanak, ha túllépem a keretet. 5 Ft/MB túlhasználati díj volt, túlélhető.
Ez a számolgatás volt az ami miatt most már T-s vagyok. -
Prien
addikt
Sehol. Csak eddig a 6.1 verziót nem lehetett használni. Elvileg. De amúgy kb. nem érdekel, én ki nem lépek a mobilkvartettből, amíg egyoldalúan fel nem mondanak.
Mi van akkor, ha egy weboldalon beágyazott flash tartalom van,(akár egy reklám, bármi), de az okostarifánál már elhasználtad a keretedet? Azt a weboldalt lassítva tölti be? Mert szétválasztani szvsz nem fogja tudni semmi, ha az az oldal úgy egy egész. Akkor hogy böngészel desktop módban? Kb.sehogy. -
darvinya
titán
Nem akartam magyarázatokba bonyolodni.
Pontosan ezért.
Aki nem olvas v. klikkelget utánna.
Nem erti meg a hatterét akkor magyarázatok nem érnek semmit. -
tomp
félisten
Ahogy látom a környéken hard core mobilnetes van. 9elmúlt. Megy is már a 3,5mbit...
Elképesztő. Hipernet 42 meg hasonló. Háttérben van elég kakaó? A fenét... -
darvinya
titán
Az a gond, hogy nincs kiírva az újrendszer miként lehet teljes sávszéleget elérni.
Legyen egy kézülek ami egyszerre kezeli a HSDPA-t és HSUPA-t.
Mert ha csak az egyiket tudja kezelni akkor a min. teljesítmény érhető el.
Ezért nincs már legtöbb helyen 3G(UTMS)-HSDPA csak EDGE. -
tomp
félisten
Még mindig sz@r a 3G. De nem csak a lakásban. Utcán is szar.
Holnap elbeszélgetek velük... -
Prien
addikt
** A tarifacsomagok korlátlan internetböngészést és e-mailezést foglalnak magukban a mobilodon, valamint csatolt fájlok küldését és megtekintését beföldön (illetve Opera Mini böngészőn keresztüli adatforgalmat Opera Mini 6. 0 verzióig), mely nem számít bele a havidíjban foglalt adatforgalomba, és nem kerül további lassításra a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználását követően sem.
Tehát akkor ,ha lenne ilyen okostarifa csomagom, akkor korlátlanul nézhetném a beágyazott flash videókat a gyári böngészőmmel pl. az origo-n? Nem számítana multimédiás tartalomnak? Vagy ők ezt minden egyes telefonon figyelni tudják,hogy ez most böngészés vagy multimédia-megtekintés? Nekem ez nagyon zavaros. -
club1
veterán
Nem értem miért nem érted. A telefonod APN-en keresztül éri el az internetet. Alapból a telefonokban "net" az APN neve, ezt át kell írnod "online"-ra, hogy az okostarifa csomag teljes forgalma ne terhelje a multimédia keretet.
Ahogy az okostarifák leírásában is szerepel:
"A tarifacsomagban foglalt adatforgalom kizárólag online APN-en keresztül vehető igénybe." -
alba-regia
aktív tag
Tarifahűség lejártát követően, de további egy év hűségidő alatt van lehetőség Telenoros díjcsomagról Djuice számlás 20-ra átváltani (26 év alatt)?
-
Haart
addikt
Csomagot váltottam okostarifára, csak az opera mini böngésző adatforgalmát nem számolják bele a letöltésbe? Vagy bármilyen más böngészőt is? Viccesen az oldalon opera mini 6.0-ig van irva, holott már 6.1 van
-
ambrus14
tag
Van valami információtok róla miért nem lehet náluk kapni az lg gt-540-est vagy a samu monte-t? Ma voltam bent ként üzletben is és mindkettő szerint nem is lesz. Tényleg leálltak ezekkel a készülékekkel? Pedig a weblapon, friss szórólapon árral együtt is szerepelnek.
-
nyunyu
félisten
válasz
Watson25 #8315 üzenetére
Csak akkor allitom at 3g-re ha nagyobb fajlt toltok,vagy voipozok.
VoIPhez minek akkora savszelesseg?
Egyaltalan nem tomorito G.711 codechez kell iranyonkent 64kbps, de ezt csak akkor hasznaljak, ha a kommunikalo ket fel nem tud masban megegyezni. (Ez a codecet minden VoIP eszkoznek ismernie kell.)
GSM codechez alig 13kbps. -
-
Watson25
tag
Azoktól kérdezném akik Pesten már használják az uj hálózatot,hogy csak a 3g szolgáltatásnál van válltozás vagy az edgenel is?Az edgenel gondolok itt a ping javulására.
-
club1
veterán
Nem értelek. A hipernet-es csomagok ott is használhatóak, ahol csak GPRS van, és eddig sem lehetett választani azt, hogy kisebb sebességgel akarod használni a hálózatot (max. beállíthattad magadnak - pl. GSM módra - a modemet)...
Új csomagok akkor lesznek, ha a konkurencia versenyképes mobilnet csomagokkal jelentkezik, addig kár rá várni...
Azt azért be kéne már látni, hogy nem a Telenor lesz az, aki az árversenyt ezen a téren beindítja. -
-
kano
nagyúr
A hivatalos álláspont szerint nem tilt IMEI alapján telefont a Telenor. Szerintem a "letiltották az SGS-emet" azt jelentheti nála, hogy nem tudott telefonálni. Míg a másiknál ugye hálóra sem áll fel a készülék.
Olvasva a user hsz-jeit foggalmasa sincs, hogy mit jelent tiltani egy telefont. -
-
ambrus14
tag
Ez az előfizetés is flottába van és akkor aktiválták kéretlenül amikor a szerződés meg lett hosszabbítva
A leírtak alapján nem csak a mi flottánkkal játszotta el ezt a telenor.
Maradt, az hogy megint írok nekik levelet.
Azóta leváltottam a kérdéses készüléket az újban pedig még nincs beállítva az apn, illetve mint említettem le van szolgáltatónál tiltva a mobilnet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fujifilm X
- HTPC (házimozi PC) topik
- Windows 11
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest