Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsa88
csendes tag
-
bazsa88
csendes tag
Az lehet! Számomra viszont az a lényeg hogy nincs rá szükségem! Ha csak a számlám állását akarom megnézni, akkor csak azt szeretném kifizetni, ami adatforgalmat felhasználok! Kicsit az az érzésem ,hogy így próbálják meg az előfizetőket valamilyen havidíjas internetcsomag felé "terelgetni".
-
bazsa88
csendes tag
Sziasztok! Szeretném felhívni minden kedves Telenoros felhasználónak a figyelmét, legyen kártyás vagy havidíjas a Telenor legújabb kedvezményére! Ez csak olyanokra vonatkozik, akik csak alkalomszerűen, havonta pár alkalommal interneteznek a telefonjukon, és akkor is csak a számlaegyenlegüket, illetve kártyás egyenlegüket nézik meg!
Jelentősen csökkent a Mobil Online Start csomag forgalmi díja! 4,9 Ft / 100 Kb! Viszont bevezették a "Napi elérési díjat" és a "Napi elérési díjban foglalt belföldi adatforgalom" fogalmát. Ez a gyakorlatban azt jelenti például, ha valaki (mint én) általában havonta 3-szor megnéztem WAP-on a számlaegyenlegemet, megúsztam a 3 alkalmat eddig 100 Ft alatt. Most viszont már mindezt 897 FT-ért tudom megtenni! Igaz, kapok még érte 3x1000 Kb adatforgalmat! Micsoda jelentős kedvezmény! Nem hiszem, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy havonta több száz, több ezer forintot "elnetezzen" a mobilján, viszont el tudom képzelni azt, hogy vannak páran ebben az országban, akik csak így tudják, így szokták megnézni az egyenlegüket, számlájukat! Őket ezzel nagyon szépen lehúzza a szolgáltató!
Aki nem hiszi, járjon utána!
http://www.telenor.hu/internet/mobiltelefon/mobile-online-start/ -
Nemeses
csendes tag
válasz
darvinya
üzenetére
üdv!
Neked magyar wm 6.5 van?____ Igen, így vettem
Mobiltelefon-vonal gprs=cellular line(gprs, 3G)____ kész
Hozzáférési port neve=APN(Access Point Name)(online)_____ kész
tovább gomb Utána
[-felhasználó
-jelszó
-domén] ezekkel ne foglalkoz
befezve(finish) készIdáig megtudtam csinálni, és értem is. De az alatta levőket nem találom, mert nincs nekem a wm menüben kapcsolatok menü sem angolul,sem magyarul.
40 szer végignéztem, hátha csak béna vagyok, és nem vettem észre, de nincs.
A keresőjébe is beírtam, de így sem találta.wm menü kapcsolatok(connetions)
utánna a haladó beállítás(advance)
utánna a programok elsődleges kapcsolatai és a beállított fióknév legyen
alatta edit(szerkesztés)
és itt van felső menüben a proxy szerver beírásA lényeg az APN(online) és az proxy szerver cím(amit a telenor honlapon megtalálható)
-
toldy
őstag
Sziasztok, esetleg meg tudja valaki mondani hogy a mikor jelenik meg az X10 mini ? Mert az oldalon fent vana karácsonyig érkezik részben, de semmi több.
-
darvinya
titán
válasz
Nemeses
üzenetére
Neked magyar wm 6.5 van?
Mobiltelefon-vonal gprs=cellular line(gprs, 3G)
Hozzáférési port neve=APN(Access Point Name)(online)
tovább gomb Utána
[-felhasználó
-jelszó
-domén] ezekkel ne foglalkoz
befezve(finish)
wm menü kapcsolatok(connetions)
utánna a haladó beállítás(advance)
utánna a programok elsődleges kapcsolatai és a beállított fióknév legyen
alatta edit(szerkesztés)
és itt van felső menüben a proxy szerver beírásA lényeg az APN(online) és az proxy szerver cím(amit a telenor honlapon megtalálható)
-
csab2
veterán
Bocsánat a duplázásért!
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Praktikum Expressz csomagot vettem Telenor 250-nel.
Kérdésem az, hogy ha a SIM kártyát nem aktiválom, akkor a telefont nem tiltják le ugye? Ugyanis nem az új számmal akarom használni a telefont. -
Nemeses
csendes tag
válasz
darvinya
üzenetére
üdv!
a kapcsolat nevét megtudom adni, de a másik kérdés amit felajánl az a "válasszon egy modemet:
-Bluetooth
-generic irda
-mobiltelefon-vonal
-mobiltelefon-vonal gprsMajd a tovább gomb.
Más választási lehetőségen nincs, és más menüpont sincs, csak a tovább gomb, ahol:
Hozzáférési port neve. Ide bármit beírhatok.
Más beállítási lehetőség itt sincs.tovább gomb
Utána
-felhasználó
-jelszó
-doménhelp
-
bandigno
senior tag
én azt hiszem kértem anno, de nem kaptam ezidáig! De már lezárult a fejlesztés, innentől kezdve a 3G-t terjesztik ki! Nézd meg a várost a lista alapján, hogy benne vagytok-e! Ha igen, akkor a finomhangolást várd ki! Mást nem igazán tudsz addig tenni, max 1-2 bejelentést teszel h WTF? Nem megy!!

-
Piwi
veterán
Telenor oldalán kért valaki tájékoztatást emailben irányitószám alapján mikor ér el hozzá a hipernet? Térkép alapján van nálam de a sebesség nem ezt mutatja... Persze emailt sem kaptam
-
bandigno
senior tag
csekkoltam a városlistát és egy másik térképet, megvan a hspa+, elvi 42 mbps is, viszont a "h" jelzést nem tudom kicsikarni, pedig a teló kompatibilis, igaz max 7,2-ig lefelé! próbáltam mindenfélét töltögetni ilyen-olyan app-al a netről, hátha átáll, de nem! nem olyan nagy lényeges dolog, csak érdeklődésképp írtam be, h másnak SE jelenik meg?! a lényeg h működik rendesen...eddig
és thx 
-
bandigno
senior tag
Nógrád megye, ?hipernet?, 6 MBPS lefelé/1,4 MBPS felfelé!
kérdés: elvileg van hipernet, gyakorlatilag a "H" betű nem jelenik meg, magyarán lehet h ez még csak sima 3G és nem ZTE cella? A telenor mai fb közleményében lévő térképen jelölve van, h cellacsere itt is megvolt és elvileg van hipernet! A telefon egy i4-es! -
-
Nemeses
csendes tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni. Ebben a témában nem vagyok otthon egyáltalán.
Vettem 1 omnia2-est,( használtan, függetlenítve lett, t-mobilosról.
) és van 1 okos-tarifa 180-as élőfizetésem, de az internetet nem sikerül beállítanom. Bevittem a telenor-hoz a Pólusba, de nem tudtak segíteni, mert nem értettek a Windows 6.5-höz, meg nem árultak ilyen készüléket. 
Tanácsukra bevittem a Samsung szervizbe, ahol rátöltöttek 1 beállítást, amivel működni-e keltet volna, de mivel t-mobilos volt, így nem működik ( ezt mondták).
Az okos-tarifával vettem 1 Sonyericson x8-ast, ami tökéletesen működik, az apn beállításokkal, de az omnián nem tudom belőni a nettet.Létrehoztam 1 kapcslatot: Telenor online névvel, és mobiltelefon-vonal Gprs-el,
hozzáférési port neve: Online
Gprs hitelesítés PapÍgy van nettem,(3g+) de eléggé lassú, és mivel nem értem mit csináltam, nem biztos, hogy ez a megfelelő beállítás apn-es netthez. Mert ugye az ingyenes az okos-tarifában.

Segítségeteket élőrre is köszönöm.

-
deathtania
senior tag
válasz
Csibcsala
üzenetére
van köztetek egy érvényes és hatályos szerződés, amiben le vannak fektetve a tarifák. egyoldalúan miért változtatná meg a szerződést a szolgáltató, ha neki nem érdeke. mivel neked érdeked, hogy a kedvezményt megkapd, neked kell bemenned és kezdeményezni a szerződés módosítását. logikus nem?
-
Csibcsala
tag
Csak hát nem szólnak,hogy olcsóbb lett a tarifám, nekem kell bemenni megváltoztatni.
-
Bibby
addikt
Az komoly, hogy a hipernet korlátlan böngészése csak két év hűséggel együtt jár?
-
BéHGT
senior tag
Hipernet 5, Gellérthegy

-
club1
veterán
válasz
Sickboy25
üzenetére
http://tudakozo.telekom.hu
Természetesen ha a telefonszám titkos, akkor nem tudod megnézni, ki az előfizető. -
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Létezik, hogy meg tudjam nézni, hogy ki hívogat, ha a szám is megvan? Sejtem ki, azért nem akarom felvenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Nos ahol én élek, ott az torony kb 1,2-1,5km van a házamtól. Eddig (Sony E Neo) mindig csak Edge ment az is inkább jó ha elérte a 10kb/s. Most lehet már volt cella csere, de azóta HSPA megy 3 csíkkal és stabil 3,5-4mb között mérek le, 1,2mb fel
Okostarifa 180 csomaggal.Nekem jót tett a kínai cucc

-
Piwi
veterán
-
club1
veterán
Na ja, itt viszont az a kérdés, mit is takar a hipernet. Szerintem csak egy marketing szlogen, technikailag valószínűleg a HSPA+ hálózatukat értik alatta. HSPA+-on a cellahatáron nem rossz a 0,2-1 Mbps. Abban persze igazad van, hogy messze van attól az elméleti maximumtól, amit a cella mellett sem lehet elérni...
-
Piwi
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
az még igencsak messze van a hipernettől...
-
alba-regia
aktív tag
-
DNSx
csendes tag
sziasztok
Mobil vásárlás előtt állok (Bónusz program), és a következő kérdés merült fel:
Szerintetek melyik tarifacsomag éri meg jobban:
-Alaptarifa 5 + Mobil Online 500 vagy
-Okostarifa 360 (pontosan egy árban vannak) -
jbl
senior tag
Nálam a HIPERNET

-
Piwi
veterán
Sziasztok.
adott egy idén januárban kötött 2éves előfizetői szerződés,1 év tarifahűséggel.
lenne lehetőségem céges előfizetésre váltani,a kérdésem az hogy ezt az 1 év tarifahűség lejárata után vagy csak 2év után tehetem meg? -
Zolesz007
őstag
válasz
lajcsiii
üzenetére
Hello!
Én úgy tudom telenornál 3000 felett 1 évig él a kártya.
Csak sim: 1590 Ft, mely 400 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz.Tehát 4990 Ft egyszeri költség + évi 3000 Ft a Telenornál
Esetleg Djuice kártyás 29 a legolcsóbb
Itt 2690 a kezdőcsomag 1000 lebeszélhető belőle.
Itt 5690 + évi 3000 ha 26 év alatti vagy.
(6000 ért már készüléket is kapsz) -
lajcsiii
csendes tag
Sziasztok!
Egy halál egyszerű feltöltőkártyás előfizetés kellene nekem. Nagyon keveset fogok róla telefonálni és sms-ezni, szóval a percdíjak, sms-díjak nem különösebben fontosak. Viszont nem szeretnék havonta/háromhavonta/stb xxx ezer forintot feltölteni rá csak azért, hogy működjön. Az lenne a legfontosabb, hogy a legkevesebb befektetett pénzzel a legtovább működjön a sim (tudjak róla hívást indítani és fogadni is). Meg tudjátok mondani, hogy melyik szolgáltató, melyik tarifacsomagjával járok a legjobban?
(Telefon sem kell hozzá, nem akarok netezni, meg semmi efféle "úri huncutság"
)Előre is köszi!
-
Prien
addikt
Na, elvileg holnap egész napos mobilinternet leállás lesz nálunk vidéken, a cella cserék miatt.
Mindezt 2 telefonhívás, egyszer 15 perc+kártyafrissítés (feleslegesen), másodjára 34 perc telefonbeszélgetés után sikerült megtudnom az Ügyfélszolgálattól. Mert már ma is a Download 0.08Mbps, az Upload pedig 0.07Mbps, ami enyhén szólva is kiakasztott.
Kíváncsian várom a holnap estét! -
axioma
veterán
He? Ne mar, a husegszerzodesbe nem irjak bele, hogy a huseg alatt nem lehet tarifa-modosulas? En legutobb (huderegen volt) kabelnetre igy szerzodtem... (telos huseg azert nem erint, mert alapdijat a ceg fizet - mar ameddig itt dolgozom; bar igazad van, ossze-vissza idokben vasaroltunk telokat, es kozben lazan valtozik az ar - igaz, afa-t kiveve lefele!)
-
club1
veterán
Konkrétan a szolgáltatók azt használják ki, hogy az aktuális jogszabályok szerint ÁSZF változás esetében az előfizető akkor állhat el a szerződéstől, ha a változás a hűségszerződésért cserébe kapott kedvezményeit is érinti. Hűségszerződést pedig a szolgáltatók főleg a szolgáltatás mellé adott eszközökre íratnak alá, az erre adott kedvezményt pedig nem érinti az sem, ha a mobilnet árát a negyvenszeresére, sebességét a negyvenedrészére csökkentik... Persze extrém a példa, csak a közérthetőség kedvéért hoztam fel.
-
-
Zirowe
nagyúr
-
club1
veterán
válasz
H A M M E R
üzenetére
Csak annyit, hogy a huletarifában van bizonyos típusú adatforgalom, ami "korlátlan", de amíg nem az online apn-en keresztül éred el, ez a forgalomtípus is a havi forgalmi keretedet fogyasztja.
-
H A M M E R
csendes tag
Üdv,
Valaki el tudná mondani, hogy mit változtat az APN beállítás?
Gamsung Galaxy S telefonom van, eddig 180 perc tarifa és Mobile Online 100 MB internet csomagom volt. Lejárt a tarifahűség és váltottam Okostarifa 180 ra.
A netem tökéletesen működik. Sebesség is jó (5M).
Most látom, hogy "online" APN beállítással kellene használni az okostarifa csomagot:http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/
Nálam jelenleg nem ez van, de mégis működik. Az alábbiakat látom:
APN: wapapndroid
Proxy: 84.225.225.1
Port: 8080APN: mms
Proxy: nincs
Port: nincsSzóval az a kérdésem hogy átállítsam a "wapapndroid" APN-t "online"- ra? Mit változtat ez?
-
válasz
Zolesz007
üzenetére
Igen, azért kell egy olyan ürügyet találni, amire a többség gondolkodás nélkül bólogat.
(#9326) Edenyke: Nem tudok erre konkrétat mondani, de szerintem nem.
Egyértelműen megváltoztatják a szolgáltatást, az ügyfélszolgálattól kérdeztem, hogy van-e jogi felhatalmazásuk, kitérő választ kaptam sokadszorra is. -
axioma
veterán
Az akkor van, ha felmondod. A Telenor modositasa meg gyakorlatilag felmondas es ujrakotes, amibe hallgatas beleegyezes modszerrel mesz bele. Kotber meg akkro van, ha te mondasz fel.
Legalabbis szerintem!
Bankok ellen is lehet elvileg alkalmazni (ha magas az elotorl. dijad, de kondit valtanak, arra hivatkozva elvileg ingyen kene, de persze nem tudom, hogy volt-e mar aki kiprobalta...) -
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy Telenornál kimenő e-mailekhez milyen SMTP szervert kell megadni.
- SMTP
- Port
- Biztonságén a következőkkel próbálkoztam sikertelenül:
mail.telenor.hu
25
nincs -
A telenor jan 1.-től feltolja a saját hálózatára a titkos Interpol szűrőt.
Csakis "pedofil tartalmak szűrésére"...
A kulcsszó a titkos lista.
A másik kulcsszó az, hogy te nem olyen szerződést írtál alá, hogy szűrt netet kapsz.Tehát ha van pár év hűséged akkor itt a remek alkalom, hogy elbúcsúzz a szolgáltatódtól.
Internetcenzúra nem vicces, de az igen, hogy emiatt reklamálhatsz és /szerintem/ beinthetsz nekik.Én két megoldást tudok elfogadni a részükről:
a. szabad internetet kapok
b. Jan 1-től nem kérem a szolgáltatást a továbbiakban.Kapcsolódó cikk és a topik:[link]
-
haromegesz14
senior tag
Sziasztok!
Valaki el tudja nekem mondani ennek a flottás rendszernek a lényegét, alapvető tudni valóit?
Olcsóbbak a készülékek, "flottás" hálózaton belül nincs hívásdíj? Ismerősömnél van ez a munkahelyén, láttam nála az új okos telefonját, elmondása alapján ennek a flottás szolgáltatásnak köszönhetően pár ezer forintért hozzájutott, illetve készülékért semmi havidíjat nem fizet. Google segítségével próbáltam után nézni a dolgoknak, de egyértelmű infót nem kaptam róla. Kedves ismerősöm magyarázta ott a dolgokat, de ő se akart hülyeségeket beszélni, így csak nagyon körvonalasan mondta el a dolgot. -
tomp
félisten
válasz
masterful87
üzenetére
Szerintem ugyan az a helyzet lehet nálad, mint nálam.
Azaz a 2100MHz miatt tuti, hogy a 3G állomás közelebb van mint a gsm. Nálam így van.
GSM állomás kb 500-1000m
3G pedig max 50m
3G max miközben GSM jobb esetben is 50%-os. -
tomp
félisten
válasz
masterful87
üzenetére
3G kb -113dBm -115dBm-ig megy. A fölött elveszti a telefon a jelet.
Nekem jelenleg -95dBm.
A maximális jel az -51dBm 31 asu. De ennél pont szemben állsz az állomással.
Esetleg ilyenkor készíts képernyő mentéseket majd mellékeld a panaszhoz. Ha látják, kimennek házhoz.
szerk.:
ja hogy gsm? Az sanszos!! Az megpusztul -110-nél. Nekem is rosz a gsm térerő a lakásban. Folyamatosan 3G-n vagyok. Tedd 3G only-ba. -
sssz
őstag
válasz
masterful87
üzenetére
nem hiszem, én se használok 3G-t. akksi kímélés végett.
-
masterful87
senior tag
Most éppen másik telefont használok (egy jó régi, Nokia 7210-est), szóval hamarosan kiderül mi az igazság, lesz összehasonlítási alapom.

FONTOS megjegyeznem, az előbb kimaradt: 3G alapból levan tiltva, vagyis ha jól sejtem, akkor csak 2G-s kapcsolatot használ?! (tehát nekem alapból nincsen H, E, meg 3G ikonom)
Lehet muszáj leszek folyton engedélyezni a 3G-t és nem fog szakadozni?
-
sssz
őstag
válasz
masterful87
üzenetére
szinte szomszédok vagyunk

megnéztem, nálam -85 -t ír, nem szakadozik a hívásom szinte sose.
a kártyám szintén 8 év körül van (még naramcssárgga, zöld).próáltad már a sim-et másik telóban?
-
masterful87
senior tag
Sajnos nem találtam térerővel kapcsolatos topikot, így itt kérdezem meg, elvégre Telenoros vagyok.

Béke térnél lakok egy újépítésű házban, és egész nyáron remekül eltelefonálgattam, most ugyanarról a helyről gyakran elkezd dadogni a vonal, majd meg is szakad, és amikor rápillantok a térerő szintre, az azt mutatja hogy minden rendben, van térerő!A telefon egy SGS, sokáig rá gyanakodtam, a Samsung ügyfélszolgálat adott két tippeket is, egy: lehet módosítottak az adótorony beállításain, hatósugarán, kettő: lehet a 8 éves SIM kártyám szorul cserére.
A lakás "legbelsőbb" pontján -110dBm 2 asu értéket mutatott a telefon.
Ez mit jelent, és mennyire rossz?
És mit lehetne tenni? Mert már kezd agyamra menni, hogy minden 3ik hívásnál előjön ez a vételi probléma!
(rákerestem a dBm-re, -70 max térerő, -80 jó, -100 fölött gondok lehetnek, ez így mondhatni mérvadónak?)
-
doc
nagyúr
erdekes uzenetet kaptam a telefonomra...
a felado '1' a tartalom pedig 'Master Card', gondolom MMS mert a telefon kozolte hogy 'Message not downloaded' (kulfoldon vagyok, data roaming tiltva)
valaki talalkozott mar ilyennel? mi a hoher ez?
(telenor, szamlas elofizetes (okostarifa 90))
-
club1
veterán
válasz
madstunt
üzenetére
Mivel az ő rendszerük zárt és hitelesített, max. panasszal élhetsz náluk. Amúgy meg mivel a rendszerük a ZTE átállás óta tök össze-vissza lassítgat, ezért kézzel jó ideje folyamatosan leszedik a bilincseket. Nyár eleje óta ezért inkább az a jellemzőbb, hogy többszörösét tudja az ember normál sávszélességgel forgalmazni a havi keretének...
Azaz ha egy-két napon belül nem szűnik a lassítás telefonálj, ha igen, akkor így működik pillanatnyilag a rendszer... -
madstunt
addikt
mi a helyzet akkor, ha biztos vagyok abban, hogy a Telenor ~400 mega adatforgalom után lassított vissza (pedig gigás csomagom van)
-
jozsi252
veterán
Nos közben eljutottunk oda hogy eltudtam intézni mindent, és a kedvezményesebb készülékárat kellett figyelembe venni így 0 ft ráfizetéssel eltudtam hozni amit akartam. De nemis ez a lényeg!
Hanem hogy 3szor hívtam a telenor ezzel a kérdésemmel kapcsolatban és mind a 3 szor más állítottak, nem azért de mi az hogy senkise tud válaszolni a kérdésemre hanem mindig mást mondtak hogy meghosszabodik a szerződés, akkor más készülékárat kell figyelembevenni nem a kedvezményeset meg ilyenek. Na mindegy megvan minden az a lényeg de azért ezen javítani kellene a cégnél hogy 1 kérdésre senkise tud helyes választ adni.
-
deathtania
senior tag
csak sajna az előfizu bátyám nevén van, aki meg 200km-re lakik tőlem. így boltban csak ő tudná megvenni nekem max a készüléket, de akkor meg nem jön le belőle az 5%os netshop kedvezmény alapból... nembaj, legalább addig a telóhoz rendelt tok és fólia is ideér, és egyből rá tudom tenni

-
Prien
addikt
válasz
deathtania
üzenetére
Hát, én pont ezért sem rendelnék netshopon. Személyesen be, aztán 10 perc múlva már kezedben is a teló. Nem tudnék majdnem egy hetet várni. 2 nap is sok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem értek az SE-hez meg az androidhoz

) és van 1 okos-tarifa 180-as élőfizetésem, de az internetet nem sikerül beállítanom. Bevittem a telenor-hoz a Pólusba, de nem tudtak segíteni, mert nem értettek a Windows 6.5-höz, meg nem árultak ilyen készüléket. 

Két év rabság manapság nagyon reális.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)