- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
válasz
4Grider #75953 üzenetére
Ha a szolgáltatás jó lenne, bátrabban mernék fizetni többet is, de jótékonysági központ sem vagyok, hogy a használhatatlanért még többet fizessek. Nem hiszem, hogy bármi változna ha többet fizetek a szolgáltatásuk minőségében. (De ha tévedek javíts ki, kérlek. Technikailag tudom, hogy nem nagy meló korlátozni az adott előfizetői csoport egyes szolgáltatásait, sebességét, amivel lehet terelgetni az általuk jónak vélt csomagok felé az előfizetőt.) Ha szétnézünk a környező országokba még mindig itt a legköltségesebb a telekommunikáció. Aláírom, hogy javult a helyzet az elmúlt évekhez képest, de közel sem rózsás.
Tudom, hogy szörnyen drágán mennek manapság a frekvenciák, meg részben pofára is megy a tenderek kiírása is, de előfizetőként engem ez nem kellene, hogy érdekeljen.
ui. Nem vitatkozni akartam veled, csak az éremnek mindig két oldala van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel