- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
válasz
4Grider #75953 üzenetére
Ha a szolgáltatás jó lenne, bátrabban mernék fizetni többet is, de jótékonysági központ sem vagyok, hogy a használhatatlanért még többet fizessek. Nem hiszem, hogy bármi változna ha többet fizetek a szolgáltatásuk minőségében. (De ha tévedek javíts ki, kérlek. Technikailag tudom, hogy nem nagy meló korlátozni az adott előfizetői csoport egyes szolgáltatásait, sebességét, amivel lehet terelgetni az általuk jónak vélt csomagok felé az előfizetőt.) Ha szétnézünk a környező országokba még mindig itt a legköltségesebb a telekommunikáció. Aláírom, hogy javult a helyzet az elmúlt évekhez képest, de közel sem rózsás.
Tudom, hogy szörnyen drágán mennek manapság a frekvenciák, meg részben pofára is megy a tenderek kiírása is, de előfizetőként engem ez nem kellene, hogy érdekeljen.
ui. Nem vitatkozni akartam veled, csak az éremnek mindig két oldala van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Autós topik
- Synology NAS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus TUF Gamer laptop, újszerű állapotban, gyári dobozával, töltőjével
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Játékos ASUS Magyar VILÁGITÓ Bill NVIDIA 2gb dedikált Intel i5-8265 8gb ram 256gb SSD
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest