- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Viktor0610 #62945 üzenetére
Akkor nem kell sok ilyen előfizetőre számítani. Nem hiszem hogy a nyomógombos-non-netes réteg rohanna 11k-ért mobilnetet kötni.
-
dunc
nagyúr
Nagyon balf@sz egy cég 12.13. óta nem képesek a tarifámba lévő mobilnetem biztosítani.......többször hívtam őket, de csak szerencsétlenkednek, meg panaszt rögzítenek......a megvásárolt egyszeri adatjegyek működnek....érdekes hozzáállás....
-
-
-
tomp
félisten
Telenor SZIP Mobil tarifa
2év hűséggel korlátlan* tarifa 10.990Ft/hó
* Amennyiben az előfizető a Telenor SZIP tarifacsomag igénybevétele esetén napi 30 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál, akkor az internet sebesség csökkentésre kerül (1000/500 Kbps).
Jogosultak listáját itt lehet megtalálni a telenor szerint. Én nem találom... -
Kipróbáltam a mytv-t apple tv-n, a következők a tapasztalatok:
- nagyon jó a képminőség
- gyorsan tölti be a csatornákat, gyors a csatornaváltás
- jó a kezelőfelület, tetszik az app
- a hang késése zavaró tud lenni. -
muszi0521
aktív tag
Most a megrendelésnél a három napot tudják tartani ?
-
tomp
félisten
válasz
#08176384 #62935 üzenetére
Na akkor komoly hálózatfejlesztés volt a balatonon.
Tomas86
Közben már én is erre gondoltam mert ha elhagyom a Keleti pu. környékét akkor mintha rendbe jönne a hálózat. 70-140Mbit lazán megvan.
karikán belüli bázisok lassúak.
Ahogy megfigyeltem a 31-es bázissal össze van kötve mikróval a 463, 5911, 965, 801-es. A 173-as meg a 965-el. Így ha a 31-es kapcsolatnál lag van akkor borul az összes... -
tomp
félisten
válasz
#08176384 #62926 üzenetére
Alapesetben nincs hatással a VoLTE a hálózatra. Gond nélkül megy 4G+ hálóval is.
Szerda óta nálam viszont a telenor csak szenved. Szomszéd bázison 4G+ megy(nálam a bázison csak sima 4G) de az is negyed sebességgel megy magas ping értékekkel.
Siófok mármint a balaton az meg érdekes hely. Tavaly előtt telenor 4G csak dísznek volt. Ha ment akkor 1-2Mbittel. Siófok, füred ugyan az volt. -
yanna
addikt
válasz
Viktor0610 #62927 üzenetére
Megértettem. Az esetemben viszont volt.
-
törölt tag
válasz
4Grider #62929 üzenetére
Akkor adott tornyon ezért lehet eltérő a sebesség. Érdekes, hogy az általam említett torony pár hónapos és Siófok Aranypart van. Előtte szinte nem is volt 4G a Balaton parti épületekben, közvetlen a part mellett. Azóta full a térerő. Vodafone meg ugyanolyan gyenge, mint a beígért hálózat fejlesztés előtt. A nem messze levő kisfaluban 4G+ adnak, az Aranyparton meg a parti sávban alig van térerő, ami tele van turistával. Ennyit pl a Vodafone-ról
-
-
-
törölt tag
Nemrég írtam már VOLTE témában. Ugyanazon a tornyon pl többször észrevenni, hogy a telenor 4g+, míg a Telekom sima 4g ad. Jellemzően a sebesség is lassabb. Lehet a VOLTE gondot okoz esetleg 4g+ kapcsolat esetén a ZTE tornyokon? Telenor nagyon sok helyen bekapcsolta a 4G+t anno, Telekom meg lehet ezért nem? Ez a közös tornyokra is igaz, pl nálunk is ilyen van.Telekom 40-60 a sebesség, Telenor 120-140. iPhone XS Max-om van, Telenor VOLTE sajnos nem tudom tesztelni, gondolom majd egy szoftverfrissítés után működik majd, Telekomnál is kellett egy Carrier beállítás frissítés, amit az alma leküldött.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Van 2 számom a Telenornál, egyéni vállalkozói. Az egyiket egy hónapja átváltottam feltöltőkártyásra, lakossági. Azt át szeretném vinni a konkurenciához. Most kaptam sms-t, hogy a jelenlegi szolgáltatóm (Telenor) elutasította a számhordozást. Egy kártyás számnál mi lehet a gond? -
tomp
félisten
válasz
Diák66 #62921 üzenetére
Tegnap óta rossz. Nincs köze a "helyzethez" mivel napközben is beállt nálam a hálózat. Délelőtt, délután este is. Ping mérés is szépen kiugrik. 17-734ms között minden van. Böngésző is szenved.
Ha kikapcsolom a VoLTE-t akkor 10-ből 9x helyrejön csak hát SIM váltással még ezt is ki-be kapcsolgassam...
Magentánál semmi hiba nincsen. Megy a hanghívás 4G-n közben 17-23ms között van a ping úgy, hogy gyengébb a térerő. -
Diák66
őstag
Biztos sokan közvetítenek a facebookon éppen , vagy youtube-on élőznek stb..... van ilyen. Fontos közlendőik vannak az embereknek.
Amúgy gyanítom a mérés hibás, kimaradhatnak egyes csomagok és ennek eredményét látod. Pingelésnél ezt le tudod ellenőrizni, vagy Wireshark....
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #62915 üzenetére
Jelenleg a 4G(150/50-es cella)
Vagy 34/1,2Mbps 400ms-al, vagy 11/0,03Mbps 20ms-al.
Komoly lag van valahol a szisztemben. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #62915 üzenetére
Inkább megírom nekik. Telefonon csak zenét hallgatok.
De egy érdekesség: VoLTE kapcsoló bekapcsolva, speedtest mérés elindítva, családtag telefonján hívásindítás. "Hívás indítás" állapotban volt a telefonja mind addig amíg nem kapcsoltam ki a VoLTE kapcsolót. Ha nem indítom el a mérést csak aktív az opció akkor nem volt gondja. De ha aktív+sebességet is mérek akkor a másik telefon nem váltott le 3G-re. Na ez eléggé durva. Én magam megfektetem a bázist? Érdekes lenne...
Aréna pláza ma: max 40Mbit/s. Tegnap előttig mindig megvolt a 200Mbit. Valami nagyon nem okés a VoLTE-vel. -
-
tomp
félisten
Ha bekapcsolva hagyom a VoLTE kapcsolót a telefonon(telekom miatt) akkor belassul a 4G! Ha kikapcsolom akkor újra normálisan megy.
Próbálna a telefon kapcsolódni a VoLTE rendszerre de előfizetés oldali inaktív állapot miatt nem tud ezért leterheli a bázist?
Tegnap óta van ez a jelenség. -
atala
addikt
December 10-én volt a számlám fizetési határideje. Csoportos beszedéssel le is vonták, de még mindig úgy szerepel, hogy lejárt tartozás. Ilyen sok idő míg lekönyvelik?
-
janeszgol
félisten
válasz
radio100jozs #62910 üzenetére
Helyettesítői a kábeles hálózatoknak. Valahol lehet, de amúgy krvára nem.
-
snooze
veterán
válasz
radio100jozs #62910 üzenetére
Kell a marketing duma..
-
radio100jozs
őstag
Úgy látszik a Telenor továbbra is nyomja a mantrát, miközben már így is becsigul a hálózata 4G-n a sok mobilnet használat miatt.
"Kőrösi Gábor, a Telenor Magyarország Zrt. szabályozási és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója arról beszélt, hogy a magyar mobilhálózatok nem csak Európában, hanem világszinten is a legjobbak, akár helyettesítői is a fix hálózatoknak."
-
tothjozsi96
addikt
---
-
válasz
4Grider #62894 üzenetére
"A konkurenciánál az idei évben - területtől függően - 20-30 nap között volt kiesés a VoLTE szolgáltatásban. Ez szerinted rendben lévő rendelkezésre állás?"
Szerintem? Ez kb. évi 335-345 nappal jobb volte rendelkezésre állás, mint a telenornál.
"Ilyen rendelkezésre állással valószínűleg bárki tudna szolgáltatni."
Nem úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- LG LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest