Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Sayuar
üzenetére
Én csak havidíj kedvezményt kérek dologgal jöttem. Miután javították a hibát, közöltem velük a kötbér igényt.
Addig csak NMHH-t említettem de hatástalan volt pedig már volt egy NMHH ügyem a telenorral szembe ahol én nyertem és fizetettek is.
Littoral
Na igen. Most már teljesen úgy viselkedik velem a Telenor mint amit én elvártam volna "az ügy" nélkül is. De nem volt így. Kellett egy NMHH-s ügy és ez a legutóbbi hosszú ügy is. Az biztos, hogy így már soha nem fogok hűséget aláírni náluk. Pedig idén sokszor ajánlották de miután elmondtam, hogy miért rögtön elsápadva megértették és elnézést kértek mindig. Pedig ők nem is tehettek a hibáról.Def26
Itt van az NMHH leírása a kötbérről.
Valami miatt el van mentve a könyvjelzőbe...
Nem kell üzérkednek de sajnos ahhoz, hogy működjön a 4G neted normálisan azaz elérd amit szeretnél, élned kell a jogoddal és kötbért kell kérned. A nélkül nem fog menni.
Mivel a Telenor is olvassa a fórumot így hátha nem várják meg amíg te is bejelented a kötbér igényedet hanem maguktól lépnek a javítás felé. Engem már ismernek nick név alapján. Tudják, hogy a "tomp" név alatt ki van. Hogyan hívnak pontosan, mi a számom és az e-mail címem. Sőt ha egy székházas illető meglát már fel is ismernek.
Viktor0610
Na igen de nálam alapértelmezett, hogy ha elérhető akkor. Eleve eléri és működik is csak használhatatlan.
Na de valóban nem jól írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest