Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dferee
tag
Szevasztok!
Jó állapotban lévő Oakley-t vennék kizárólag fekete színben fekete lencsével a következő moddelekből:
straight jacket , minute , twenty XX
ESETLEg
scar , plate
Ár megegyezés szerint! -
joe69
senior tag
back to the 80's Bővebben: link
megkernek mindenkit hogy a keres kinal tipusu postokat ne ide cimezze! -
PowerBuldog
veterán
CSő!
haverom fű alatt tudna szerezni nekem Oakley napszemcsit! hogy lehet megállípítani, hogy replica-e, vagy eredeti? meglehet egyáltalán?
másrészt ez UP!-nak is megteszi
[Szerkesztve]Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Viperboy
csendes tag
Half Jacket-et vagy Strait Jacket-et nem akar valaki eladni? Esetleg valaki tudna olcsóbban szerezni?
- V i p e r -
-
LOoZzY
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Bővebben: link nézzetek be ide, pls és ha tudtok, adjatok tanácsot, hogy mindenki jóljárjon -
joe69
senior tag
Riddle
Bővebben: link -
joe69
senior tag
Bottlecap
Bash
addikt
Üdv a klubban!
Ma megérkezett nekem is életem első Oakley napszemüvege.
Square Wire 2.0 Springe Hinge Dark / Ice Iridium Polarized: Bővebben: link.
Kb. két hete elmentem boltba, felpróbáltam néhányat, kiválasztottam ezt, egy hete hétfőn pedig megrendeltem. Egy hét alatt meg is jött, bár a postás bácsi igen későn jött. Délután 2-3 között szokott ideérni, ma fél 5-kor jött (új még), de azért még kimentem másfél órára a napra. Kényelmes nagyon, nagyon tiszta a lencse, nem bántam meg. Megérdemlem.http://bashtravel.com/
-
joe69
senior tag
Ducati Crosshair
balkó
aktív tag
Ha vkinek van egy eladó A-wire szemcsije, írjon mailt please
-
KMan
őstag
Üdv a klubban!
Na végre nekem is megvan életem első Oakley szemcsije! Carbon/Black Juliet! Kb. 1 év alatt szántam rá megam h oakleyt vegyek, most tesztelem...Csak a balekok alszanak [SAS]
-
ronaldo
őstag
szeva joe!
olvasgattam kicsit a topicot, aztán rászántam magam h írjak.
valsz. nyár elején meglepem magam egy szemüveggel. első kérdésem az lenne hogy ezeknél a szemcsiknél mennyit vagy miben számít h polarizált-e vagy sem.? valamint hogy hamis e az a szemcsi amit 2,5k-ért vett osztálytársam. nem tudom h kép alapján 'dolgozol-e' vagy esetleg valamire kiváncsi lennél -
Janesz
őstag
gratula!! jó választás!! én már vagy 4-5 éve nyomulok júliában..
még mindig eladó haverom julitte szemcsije
a keret polírozott a lencse pedig blue iriddium!! (bolti ára 90k körül van!!) és elég ritkaság ugyanis a keret pont olyan mint a fire polarized juliette -é a lencse pedig nem az ice hanem a blue iriddium...mostanság már nem találom ezt a tipust az oldalakon de boltban még a multkor a mammut 2-ben láttam..
szal ez lenne külföldről van és nincs doboza de abszolút karcmentes!!
és 50k az ára... -
ronaldo
őstag
Na, közbe néztem, hogy ezen a mofo oldalon, kib'szott drága a szemcsi. ha már az oakley.com árainál maradunk, akkor átlagban 10-15ezerrel drágábbak az 'olcsóbb' szemüvegek.
-
Janesz
őstag
pedig ennyi ezzel jobb ha megbarátkozol...azé olyan sokkal nem drágább az mint kinnt....amúgy nagyjából egységáron van az oakley mindenhol a világon valutaingadozás miatti eltérések lehetnek de nagyjából ugyanannyi mindenhol....asszem kanadába meg az usa-ban olcsóbb....
-
Janesz
őstag
de amúgy mit gondoltál jó óccsó lesz??a haverodé amit vett szerintem fos utánzat mert aki nek pénzre van szüksége akkor sem ezt fogja eladni 2500-ért hanem inkább valami más holmiját...legalábbis én ha az éhhalál küszöbén állnék sem adnám egyik szemcsimet se ennyire olcsón...kicsit a tipus árai alá mennék,hogy az enyémet vegyék meg..ennyi!
-
joe69
senior tag
ha sokat vezetsz, vagy viz kozeleben tartozkodsz, akkor erdemes polarizalt lencset valasztani, mert megszuri a visszaverodo eles fenyt
a 2k-s cucc biztos hogy gagyi
az oakley szemuvegek amerikaban keszulnek, igy torvenyszeru hogy nalunk dragabb, hozzajon a vam, az afa es a kisker haszon
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
nekem az new releases közül a Gascan jön be feketében vagy fehérben. és nem is annyira drága. bár csak akkor derül ki, hogy áll ha feltudom próbálni.
-
ronaldo
őstag
-
-
ronaldo
őstag
házhozszállítatva rendelni lehet vhol? illetve valami bolt-térkép, hogy tetves somogyban volt van oakley ''bánya''?
-
tr00p3r
addikt
szia,
szerintem hívd fel a Moto-t és kérdezed meg őket. biztos segítenek abban, hogy hol vana környéken viszonteladójuk. üzeletek:Bővebben: link
mofo: Bővebben: link
sok sikert,
tr00p3r -
doglotthal
aktív tag
Hali, én is most akarok oakleyt venni.
Szerintetek ez van még?: Bővebben: link -
50 CENT
tag
válasz doglotthal #985 üzenetére
Google is my friend!
Újra én. Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
MODERÁTOR
írj egy mailt az info@mofo.hu-ra vagy hívd fel őket 1/487-7360
[Szerkesztve]Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
joe69
senior tag
lehet kapni, de felhivom a figyelmed hogy ez gyerekmodell, igy a keret eleg kicsi
-
50 CENT
tag
válasz doglotthal #987 üzenetére
Beírod a Google-ba a nevét és szvsz meg fogja keresni!
Újra én. Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
molgergo
csendes tag
Hi!
Hol tudnek egy regi E-wire -hez csak egy jobb oldali lencset kapni olcson?
Elöben vagy netröl, barmely orszagbol, csak olcso legyen.
Kösz
molgergo@web.de -
doglotthal
aktív tag
Hali! Tudom hogy ez oakley topik, de a Smith szemüvegekröl van valakinek valami tapasztalata? Érdemesebb azt venni?
-
molgergo
csendes tag
Az Andrassy-n lehet regi tipusokhoz is kapni lencset?
Ott is csak parban, v egyesevel is lehet?
Nagysagrendileg mibe fog fajni? -
X@b3e
addikt
Ha vkit érdekel Oakley Splice, akkor lenne egy eladó
Bővebben: link
Janesz, ha lenne Fire Iridium lencse a haverod Julietéhez, már vinném is, mert most arra hajtok... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest