Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lorcsi #35648 üzenetére
ezen mit kell benyalni..? 5500ért kapnak egy jó replikát (akinek tetszik).. ami sokkal rosszabb szerintem, hogy van egy illető aki debrecenben árul ilyesmiket csak 20ezer körüli áron és amikor kérdeztem, hogy ezek ugye replikák, akkor azt a választ kaptam, hogy nem-nem, külföldről hozza.. erre megkérdeztem, hogy akkor a cakkos szélű kendő az hogy..? ja, azt ő veszi hozzá külön, filléres tétel..
-
lorcsi
veterán
ú basszus..és ezt hányan benyalják
[link] -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #35643 üzenetére
Már ezek közt is volt olyan ami tőlem van
Óóóóh ott van a fire spliceazóta sincs olyanod, mi?
-
Head88
addikt
válasz
gaborcsu #35645 üzenetére
Igen. Ezt miután megnéztem a hirdetést, észrevettem én is. A homályos képeken az is látszódik, hogy a lencsén az x-metal felirat és az orrnyeregben a sorszám is megvan.
Viszont akkor más oldalról lesz csalás. Pl: 50.000Ft alatt csak szabálysértés ha átver valakit.Egyébként nehezen tudná bárki is felhívni mert nem adott meg telószámot és a regisztrációja is csak 2 napos.
-
gaborcsu
tag
válasz
Dzsedáj #35642 üzenetére
Icr polárt már nem gyártanak batwolfhoz. Black polár van azonnal polcról.
SpeciCanyon: Tegnap este láttam pont, de aztán úgy döntöttem nem hívom, mert úgyis indul majd a licitálgatás, annyira pedig nem izgat a dolog.
Head88: Ránézésre eredeti darab, ott van alatta a dobozának az egyik része.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon #35643 üzenetére
Csak nem megint egy kamu romeo? Ráírok a tagra faggatózni.
-
Dzsedáj
tag
válasz
SpeciCanyon #35616 üzenetére
Megkérdezhetem pontosan hol lehet ilyen egyedi szemüvegekre akadni?
gaborcsu: Évekkel ezelőtt beszereztem tőletek egy Batwolf-ot, amit imádok. Jelenleg ice irid. polarized lencse van benne és az lenne a kérdésem, hogy ugyan ezt be lehet e szerezni? Egyik éven sajnos fel volt tolva a fejemre és behajolva az autó csomagtartójába izomból lefejeltem a csomagtérajtót. Le is hullott a fejemről és egy csúnya mély karc keletkezett a lencsén az orrnyereg felett középen
Azóta újabb apróbb, használatból eredő karcokkal lett "gazdagabb" és gondoltam kicserélném a lencsét.
-
majorosbence
csendes tag
válasz
SpeciCanyon #35640 üzenetére
gascan SKU: 24-050
-
bet0n
csendes tag
-
-Tsaba-
tag
válasz
harryls #35637 üzenetére
Sajnos Szegedi. De mindennel próbálkoztam, és úgy tűnik nem polarizált (telefon, számológép, vissza tükröződő lámpa). Meg tapintásra is elég vastag a lencse.
Meggyőződésem hogy direkt van ilyen idő, hogy ne tudjam kipróbálni napsütésben
Ha járok majd valami olyan helyen, akkor összehasonlítom egy másikkal... -
harryls
aktív tag
válasz
-Tsaba- #35636 üzenetére
Csak úgy önmagában nem igazán.
Néhány dolgot ki lehet zárni. Az aftermarket lencsék vagy 80%-a polár és nagy zöme vékonyabb mint az oakley. Nézd meg hogy esetleg polár-e. Össze kéne hasonlítani egy eredetivel. Ha Pesti vagy menj be Istihez az optic-lab-ba, legjobb tudása szerint segíteni fog -
-Tsaba-
tag
És végre megvan a Batwolf-om
(végül használtat vettem) . A keret egy nagyon kicsit hajszálkarcos, de a lencse nagyon szép állapotban van.
Már gyanúsan túl szép... Ezért lenne is egy kérdésem, valami módszer létezik arra hogy megállapítsam egy warm grey lencse eredetiségét? -
gaborcsu
tag
válasz
SpeciCanyon #35633 üzenetére
Csak nem egy amber polár? Kár hogy rég megszűnt ez a lencse.
-
berenyiz
újonc
Sziasztok!
Crosshair Titanium keretbe keresek Tungsten Iridium Polarized lencséket. Csak hibátlan érdekel. Ha van tippetek külföldi beszerzésre, az is érdekel.
Köszönöm szépen!
(Ez (volt) a szemsimogató szemüvegem és megsérültek a lencsék.)
-
-
harryls
aktív tag
válasz
Emlékszel még e-öböl barátunkra? Kb azt éreztem most is
-
Head88
addikt
válasz
Azt a perl/trasitions pro racing jacketet én is nézegettem a willhabenen. Csak az nem jött be, hogy az alap szárgumi nincs meg hozzá csak a pro fejpánt. (hordani szerettem volna)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rendes tőle, hogy az árcédulát rajta hagyta.
-
SpeciCanyon
tag
na végre lett időm foglalkozni az újonnan érkezőkkel
decembertől-májusig több eladó artist/limitált szemüveget láttam az aprós/facebookos oldalakon mint előtte kb 3 év alatt...
az egyik fb-s csoportban tett fel egy német srác 10-12 szemüveget, java artist volt, az ilyenekre mindig rákérdezek, azt írta, már nem foglalkozik az oakley-val és eladja, nem hordott, dobozban állt szemüvegek.. mikor rátértünk az árra 120€/db-ot írt, de ha viszek többet akkor ad "kedvezményt", felsoroltam azt a 8at ami érdekelt, erre írja hogy 100€/db?mondom okés
az a jó, hogy meglehet beszélni velük azt hogy részletekben fizetve is jó nekik, ez nekem is jó mert nem egyben kellett most pl 800€-t kifizetnem, még előnye, hogy biztos az enyém a szajré, közben marad pénz a kasszában is a fel-fel tűnő jó áras szemüvegekre.
gondoltam, hogy valami csavar lesz a dologban, mert 100€-ért eladni ezeket, érdekes számomra, persze biztos, hogy nem kenyérre kell neki, meg ha valaki 7-8éve megvett úgy szemüvegeket, hogy nem is gyűjti, csak mert megtetszettek neki....
aztán mikor elindult, láttam a nyom.köv-ön, hogy zweibrücken a település...
lehet másnak is mond valamitegy oakley outlet van itt, 2014-ben egy komolyabb oakley gyűjtő találkozó volt itt [link]
szóval az a bizonyos jó annak aki közel van a tűzhöz... több szemüveg dobozán van ez a matrica, mint itt az art chantry-n
199ről -> 139 majd -> 99€! volt az ára...
A mambo és a kozik tartogat még érdekességet
a mambo figura elvan 2 helyen törve, de meglett ragasztva, a dobozban van egy számla, nincs rajta konkrét megnevezés, csak egy sor O eyewear second cho 35€
szerintetek létezhet, hogy a figura sérülése miatt leárazták az outlet boltban ennyire a mambot?? próbáltam fotózni, de 2010es blokk, nagyon halvány..kozik
anno x-metal kolléga írta, hogy horvátországban bentragadt szemüvegek kerültek vissza bp-re.
[link]
lehetséges, hogy ez a kozik hasonló utat járt meg, csak itthonról került a zweibrückeni outletbe? a dobozán, tollal írt 53 700 .- található, erős a gyanúm, hogy ez FT-ban volt értendő,a will barras montefrio nagyon szépre sikerült szemüveg, kicsit megmosolyogtam, remélem értitek ti is a poént. harryls és head88 "nézeteltérése" jutott eszembe.. ugyanis a szemüvegen egy férfi egy levágott fejet(head
) tart a kezében
lehet nekem vicces csak
ezek csehországból jöttek, a racing jacket az egy 2014-es BP ironman kiadás
ma érkezett egy ilyen.... meg sikerült szereznem egy black amber lencsés monster dogot
-
-
-Tsaba-
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest