- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
Aztán majd megint megszólnak a hívők hogy szolídabb szemüveget kéne hordania egy lelkésznek
Egyébként gratula hozzá
Épp visszanéztem, eléggé felpörgött ez a topic, én 2010 jan 4-én csatlakoztam a csapathoz 2004-es indulása óta addig 6270 hozzászólás történt, azóta nem egész 2 év alatt majdnem 15000-nél járunk -
harryls
aktív tag
Ki kérdezte a múltkor hogy kinek van eladó juliet új (halálfejes) érme?
-
leslie031
újonc
Bizony,bizony elkelt a Mars tegnap.Amugy mindenkinek köszönöm az infókat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
2012 januárban érkezik:
-
X-metal
tag
Na srácok, kinek sikerült megvenni a Jordan Marsot?
-
Langosz
csendes tag
mind2 krómban
-
Langosz
csendes tag
Hali!
Szerintetek crosshair 2.0 v c-wire (2011)?, nem tudok ugyanis dönteni
. Köszi!
-
venge
aktív tag
-
PowerBuldog
veterán
Na, megjött az xmetal kemèny tok. Nagyon baba.
-
czanga
őstag
Köszi koxx!
Még szerválok egy mikroszálas törlőkendőt (ezzel csak felitatnám a felesleges folyadékot, meg kimosom elötte a microbag-et (ezzel törlöm majd szárazra).
más:
Bikemag "problémás apróhírdetések" fórumon megy a vita, mert próbáltam segíteni a srácoknak, hogy ne cummantsák be a szokott kamu jawbone-ok valamelyikét.Létezik olyan, hogy az oakley bármilyen matrica szerűséget helyez el a hydrophobic lencséken, szemben a többi lencsével amiken tudtommal sosincs martica? (állítólag ezeken H-betűs matrica látható, és a közvetlen az oakley store-ból rendelte a srác) Változnak az idők ezek szerint?
-
czanga
őstag
Iridium lencsetisztításhoz "merhetek" használni szigorúan alkohol mentes TFT tisztító folyadékot is, vagy maradjak a micro bag + néha langyos folyóvíznél. (Kéretik nem hülyének nézni, csak kétlem, hogy az oakley tisztító folyadéka olyan nagy szám lenne, ha anno a király utcában is más terméket ajánlottak mellé simán
)
-
krain
tag
válasz
PowerBuldog #14561 üzenetére
Szívesen megtenném
-
harryls
aktív tag
Ért valaki az optikai keretekhez?
Már kétszer is láttam egy szemüveget, szögletes icon van a szárán, nagyon hasonlít a dictate-re csak ez műanyag keretes a dictate meg fém. Nézegettem az o-review-et de nem találtam meg. Nem tudja esetleg valaki hogy mi lehet? -
SupaCow
aktív tag
válasz
PowerBuldog #14561 üzenetére
És fogd rá a nyuszira
-
krain
tag
Ma meglógva a kórházból ehussantam a Lab-ba. Felpróbáltam a Holbrook 24k-s változatot, meg egy Antix-ot, meglepetésemre utóbbi tök jó volt, a Holbrook meg annyira állat azzal az arany ikonnal, hogy az csak na. DE. Láttam a Holbrook MotoGp-s verzióját is. Gyerekek, az az emerald lencse BESZ.rÁÁÁÁS milyen szépséges. Valamit ki kell találnom.
-
SupaCow
aktív tag
válasz
PowerBuldog #14554 üzenetére
El tudna koszosodni a bőr annyira hogy megelégeljem, és nyissz
-
SupaCow
aktív tag
válasz
PowerBuldog #14554 üzenetére
Igazából bőrős marsra nem fáj a fogam a bőr része miatt. Jobban kéne egy sima crater amit használhatok rendesen.
-
leslie031
újonc
hello! Szeretnék tanácsot kérni,ugyan is van egy apámtól örökölt kiváló állapotú oakley x-metal mars gold-leather típusú napszemcsim amit nem használok,és szeretném eladni. Azt tudom,hogy nem egy olcsó típus,de mégis milyen ár érte a reális?
-
R3ap3r
tag
Én is köszönöm a kollégának az overcast Unknown-t!
-
Gaborics
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/111019/_rmin_szem_veg_059_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111019/_rmin_szem_veg_059_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Köszi Harryls!!!!!
-
TayRol
nagyúr
a hozza tartozo tarto se semmi.
-
Mambo Antix $450-ért
[link]
-
Langosz
csendes tag
Hello!
Szeretnék venni egy oakley fém keretes szemcsit (azok jönnek be legjobban) több félét is néztem, és nemtudom eldönteni, hogy mi lenne jó, ugye jó volna 1-2 öt felpróbálni mégis hh áll meg jó-e rám stb... nem tudtok helyileg(Bp) vmi jó kis boltot ahol van próbára lehetőség és viszonylag sok modell van? Köszi!
-
hiuzlany
csendes tag
Köszönöm a segítégeteket!
Valóban bizalmatlan vagyok és jelen esetben remélhetően alaptalanul voltam az. Csak már jópárszor megpróbáltak átverni és 1-2x sikerült is... Ugyan abba a folyóba pedig igyeszem csak egyszer lépni, ezért szoktam ellenőrizni a dolgokat, amennyire lehet.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a fent említettek inkább itthon történtek jellemző módon (sajnos).Köszi még1x a hozzászólásokat és megnyugtatást, üdv
-
hiuzlany
csendes tag
válasz
radi8tor #14526 üzenetére
egy ilyen Liv lenne:
http://global.ebay.com/Womens-Oakley-Liv-Sunglasses-05-669-BNWT/260819046542/itemsajnos ez csak egy "általános" kép, tudom, hogy ebből nem lehet megállapítani...
úgyhogy kerestem az eladótól valódi képet (ugyan másik modellről), talán ez: http://www.ebay.co.uk/itm/Womens-Oakley-Behave-Polarized-Sunglasses-BNWT-/250888949713?pt=Women_s_Accessories_UK&hash=item3a6a258fd1
bár ez a kép sem túl nagyazt írják magukról, hogy minden termék eredeti és 1382ből 1382 a pozitív visszajelzés, ez ad reményre okot.
szerinted, szerintetek?
köszi szépen
-
hiuzlany
csendes tag
Sziasztok!
Az e-bayes Brandarenáról (UK) van infotok, hogy eredeti termékeket árul-e? (Nem tudom, mennyire vagytok otthon női szemüvegek terén)
Köszönöm előre is
-
X-metal
tag
A linkelt helyen 1000Ft.
Persze, csak akkor, ha olyan a szín, amit sokat fújnak.
A matt fehér Romeom ott volt másfél hónapig, mert az a szín nem túl sűrűn van használva.
Lehet, úgy is, hogy nem vársz, de akkor ki kell fizetni több ezer forint átállási díjat.
Csak olyan szineket tudnak, amit gyakrabban kérnek, és van nekik raktáron.És kérlek, ne köss beléjük, mert nekem szándékomban áll még jó pár szemüveget készíttetni ott....
-
Viry
tag
x-metal: mennyibe van egy keret szinter? kb~
-
Hullamos
tag
Ment PU
-
harryls
aktív tag
Ja, és még van egy razrwire is. Ki sem lett csomagolva, a doboza is csak azért lett megnyitva hogy egyáltalán benne van-e. Barna a szárgumi és a headset. Tudom hogy nem egy kelendő db de 10e-ért odaadom
-
harryls
aktív tag
Mindenki ez nem a saját gyűjteményem, tartozás fejében kaptam őket. Ha a leírt árakat meg kapom értük kb pénzemnél leszek. Mindegyik tiszta új dobozos, bár a julik doboza kissé megviselt de a szemcsik használatlanok.
Én még nem láttam élőben white chrome/+ red NSJ 2-est de az valami gyönyörűLorcsi: Rakhatok fel képet ha akarod írd hogy melyik érdekel.
-
lorcsi
veterán
válasz
harryls #14494 üzenetére
néhány kép jól jönne ezekről a jó árú szemükről..
X-metal: iylen splice?
-
X-metal
tag
76 fontért (Plusz posta) holnapig megvehetek egy zsir új dobozos Emerald Splice-ot...
Érdekel valakit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest