Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
X-metal
tag
válasz
harryls
üzenetére
Nem az utcán. Ismerős volt.
Hasonló sztori, mint neked a Mars.PowerBulldog: Lottozok is, pont ma adtam be a szelvényeimet, hogy csekkolják, de nem nyert.

Amúgy a Penny-vel kapcsolatban, nem mázli az ilyen olcsón vásárlás, hanem az olcsón felbukkanó szemüvegek mindig figyelőbe kerülnek, és 100-ból egy ilyen áron cserél gazdát... -
X-metal
tag
Akarom mondani, a mars nagyon nem áll jól, és én hordom is a szemüvegeimet...
Jordan Marsot próbáltam már, mert az azért csak elálldogálna a polcon
, de valahogy mindig alálőttem a végső árnak.
Most levelezek egy Amerikai csókával, akinek van pár Mars a polcán, és ha szerencsém van, akkor egy színterezett Juliért kapok egyet cserébe...
Persze nem Jordant, de egy Crater jó custom alap lenne, arra tudnék csináltatni bőrt is akár... -
X-metal
tag
Marsot még nem.
Viszont ma szembe jött velem 2 Juliet Plasma lencsebefogó, meg 2 X-metal színű Juliet szár.
Megkérdeztem mennyibe kerülne. A válasz: 4000Ft. Hát, mondom az kell.
Itthon jobban megnéztem a szárat, és egy ilyen serial volt belegravírozva.
Volt itthon egy ramaty Julim, abból kikerült a középrész, és egyből összeállt ez.
Nem tudom, milyen lencse kerüljön bele.... VR28 Black Polarized, Tungsten Polarized, Gold Polarized, esetleg Titanium Iridium...
Mindenképpen barnás színű lesz. A Titanium nagyon tettszik, de a polár jobb lenne. Tungstenem még sosem volt. Mit tudtok róla mondani?Ha minden jól megy, hamarosan a tulajdonomba kerül egy első szériás (X-metal keretes Ducati graviros) Ducati Juli is.
-
-
-
-
tomtrial
tag
válasz
bandus
üzenetére
Nekem személy szerint az új CH tetszik is meg nem is. Tetszik mert új, nem tetszik mert a lencse telítettségével szerintem megszűnt az igazi varázsa ennek a típusnak. Nekem nagyon bejön a mostani CH-m kissé szögletes lencséje ... Még az első szériás CH-ból van egy titán keretesem és nagyon megvagyok elégedve vele. Előtte egy sima acélkeretes CH-m volt.
Kicsit olyan RÉJBEN-es lett ezzel a lencsével nem?

-
bandus
veterán
hmm, baromira bejön ez az új crosshair, nagy kár, hogy nincsen gradient lencsével
[link] ez pedig nem tudom mennyire tükröződik, inkább félig átlátszó lencsével lenne tuti számomra.. -
válasz
Hullamos
üzenetére
Barna keretes van, de ez nem az hanem csak szimplán szar a kép.
-
Hullamos
tag
Van bronz szinu juli? [link]
-
X-metal
tag
Szert tettem életem első Penny-jére...

-
-
válasz
X-metal
üzenetére
Bakker, ez mekkora pech
pedig nem annyira kapkodnak az 1000 dolcsi oakleykért. 6 jegyű serial vagy 4 nem tökmindegy
vitrinben max te látod, ha meg felveszed senki se látja.BobHead miféle mennyiér, arany, ezüst, platina? egy sörnyitós kulcstartót fel tudok ajánlani cserébe.

-
X-metal
tag
Hát, mint 4 napi levelezés után kiderült, nem ő vette le, hanem megvették Buy-Now 1100$-ért.
Pedig már nagyon beleéltem magam...

Amúgy van egy a felső polc jobb alsó sarkában, csak 6 jegyű a serialja.
És, ha már itt vagyunk. Vennék Titanium-Gold Iridium R1-et.
Vagy cserélem X-metal-Black Iridium R1-re.
Bombázzatok az ajánlatokkal.
Valakinek BobHead kulcstartó?
Vadi új, zacsiban.
Nálam van, azonnal átvehető.
1 db van, és nem olcsó... -
-
harryls
aktív tag
X-metal: A múltkor belinkeltél vagy feltöltöttél egy képet az általad csinált vitrinről. Próbáltam visszakeresni de az istennek nem találom. Légyszi tedd fel újból.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
$75-80
-
PowerBuldog
veterán
-
SupaCow
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Szerintem van a LAB-ban. Elég jól el vannak most látva Jawbone-al. Gondolom sok sok alkatrész is van hozzá.
-
hitman,
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nincs ami nekem kell.
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Van egy Jawbone-om amit motorozáshoz használok.
Szeretnék hozzá venne egy pár Fire Iridium lencsét, szerintetek honnan lenne érdemes?USA ebay vagy eu, esetleg Mo-on valami bolttól?
USA lenne a legolcsóbb még vámmal együtt is?
-
SupaCow
aktív tag
válasz
DemonDani
üzenetére
Thom@snak van eladó.
-
DemonDani
addikt
egy ilyesmi rendberakása mennyi pénzbe kerülhet? mert a keret nem tűnik nagyon kopottnak szal csak szárgumik meg lencse kéne, de pl lencse 40 dodó, egy új canteen meg 75-80
csak a fekete már kihaltnameg csak VL meg Walleva lencséket látok
-
gaborcsu
tag
válasz
harryls
üzenetére
Én pedig ezt próbáltam megnyerni, mert mióta kerestél nálam ilyet és is beleszerettem. De persze utolsó másodpercben 1 eurral többért elvitték
(valóban biztosan többel nyerte meg, de ez így sokkal idegesítőbb)radi8tor1: Nagyon jó az a szállítási megoldás csak nem ilyen értékű cuccoknál. Talán egy 500 dolláros dolognál megéri, de ezeknél borzasztó sokat dob az áron.
-
harryls
aktív tag
Ez sem egy mindennapi keretszín [link], és a paraszt nem akarja postázni
Pedig szvsz nem is lenne drága a végére -
Dispatch van a fején? [link]
-
-
harryls
aktív tag
Koxx: Te is bírod az NSJ-t, erről vélemény?
-
Viry
tag
Fotózáshoz valakinek egy ilyen:
30 x 38 cm
bocs a nagy képért

-
Dedikált Ichiro radar [link] szinte ingyen

-
levics
csendes tag
új:
Matte White/Violet Iridium
Crystal Red/Grey
doboz+zsák+papíralig használt:
Polished Black/24K Iridium
csak zsák van hozzá! -
krain
tag
Hali valakinek elfekvőben egy Holbrook-ja nincs véletlenül?
-
-
riszter
senior tag
Paypalon hogyan utalhatom vissza a maradék forintocskákat a bankszámlámra? Nem találom sehol...
-
-
X-metal
tag
Láttam amit írtál, de még levelezésben vagyok vele.
Úgy néz ki, sikerül rávennem, hogy 35$-ért adja fel trackingel, és tegyen bele egy számlát 80 dollárról.
Most már csak az a kérdés, hogy ö vette le ezért az Ebay-ről, vagy valaki éjjel megvette???

Répa nekem is egyből beugrott a régi bikemag magazinból, mikor belinkelted.

De nem beszéltem vele, hanem leadtam a Julit matt fehér szinterre.
Megy bele Fire lencse, meg piros gumik, aztán Ebay.
Van még itthon 2 festeni való Juli keretem, majd azok közül az egyik lesz Woodland valamikor. -
-
-
Babarnew
tag
Na csak nem cinkelni itt a haveromat
regota ismerem, jo srac, es igazabol jo 5-6 eve rajta keresztul ismertem meg az oakley-t, nagy rajongo volt ( most mar inkabb csak hord nehanyat) masfele erdeklodik mostansag...ja egyebkent topik tars csak ritkan jar erre....ezt meg feltette ha ennyiert elviszik jo, ha nem ugy is jo
UFF -
-
-
-
himen78
újonc
Hali egy "buta" kérdés mennyibe kerül egy ilyen szemüveg ?
(Mars kollekció ) -
-
Hirdetem ugye a ruby radart ebayen, érkeznek is rá a "jobbnál jobb" ajánlatok, ez a legutolsó
"Theses frames sell for 220 in the Oakley store and these have been discontinued by Oakley. I am buying them only for the frame and not the lenses. If you can do the price, I am happy to take them."
csak az a problémám, hogy mi a francot kezdjek egy különálló lencsével
de legalább $140-et ajánlott a keretre, volt 1-2 ember aki a komplettért se ígért ennyit
kicsit el vannak varázsolva.TayRol: igen sztem is, külön szinte eladhatatlan
-
válasz
X-metal
üzenetére
Grat
én szinte biztos voltam benne, hogy elmegy. Azt is biztosra vettem, hogy usák fogja megvenni.Fúba.meg
$175 az iszonyat sok. Kérdezd meg, hogy amerikai címre mennyiért küldené el, onnan meg hazaküldetem EMS-sel. Egyébként vmilyen szinten érthető is, hogy egy ilyen drága szemüt így ad el.Nem sok kicsit 32e ft ezért a splice-ért?
[link] -
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Még ezt is megvehetet baráti áron
A CH-t tegnap feladtam elsőbbségivel, remélem ma megkapod ... -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én bármelyiket

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Synology NAS
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen routert?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha ezt most értem 

, de valahogy mindig alálőttem a végső árnak.

csak ebay-en nem lehet már kapni 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

$175 az iszonyat sok. Kérdezd meg, hogy amerikai címre mennyiért küldené el, onnan meg hazaküldetem EMS-sel. Egyébként vmilyen szinten érthető is, hogy egy ilyen drága szemüt így ad el.