- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
katt777 #21767 üzenetére
Igazából én vagyok gyári hibás, mert eladtam... Bár bevallom, volt egy fura problémája, amiról a vevő tudta nélkül nem nyilatkoznék - ő neki viszont így is kellett, s vállalta a kockázatot, s nála elő sem jött az a hiba.
Amúgy nem volt melegedős proci - az én vizem azonban annál gyengébb. A mérések viszont pont az egyik legmelegebb nap délutánján készültek. A szobában 26-27 fok volt, megállt a levegő. A kutyámat hideg vízzel locsoltam, időnként fürdettem. Az Everest csíkon látható, hogy a Samsung vinyó 33-34 fokos. Nos, az 27 fokos szokott lenni, a GTX285 VGA-m pedig terheletlenül, egy LinX mérés után 37-38 fokos, vagyis kb. 10 fokkal hűvösebb, mint azon a napon. A proci magok kb. 10 fokkal voltak melegebbek, mint szoktak egy ilyen 20 körös LinX alatt. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
katt777 #21767 üzenetére
Jaja, mert pont itt a fórumon esett bele vki, hogy vett egy 9400-et fizikázásra aztán csodálkozott, hogy miért maradt szoftveres a gyorsítás. Hát azért mert...
mod:
Én anno 8600GT-t használtam erre, az elég volt a GTS250 mellé, a GTX260 meg már/még elég erős önmagában is ehhez, szóval repült is a GT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest