Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz saelin #14825 üzenetére
Komoly hormonális változás ez egy kisállatnak. Bár, hogy már másnap jelentkezzen ilyen dolog az nem tudom mennyire gyakori.
Mi cicánk is valószínűleg ivartalanítás után változott meg, nem olyan bújós, agresszívebb, ha nem kap annyit enni amennyit ő akarna. Ez van.⭐ Stella
-
bul07
nagyúr
válasz saelin #14697 üzenetére
Hát ez ilyen, kb 7-8napig fog tartani vagyis nálunk addig szokott, amúgy ha lemész a állatgyógyszertárba lehet venni fogamzásgátló tablettát ami rövidítheti a tüzelési időt (nem tudom hogy recept nélkül kiadják e Bújfaluba simán kiadják)
Ilyenkor súlyvesztés se meglepő, mert kevesebbet eszik viszont sokat mozog
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Astroboy
őstag
válasz saelin #14694 üzenetére
Akkor tuti, hogy tüzel. Ne parázz nincs semmi baja ez normális.
Miénk február végén jött elő ezzel, úgyhogy az első alkalom szerintem nem évszak-függő. Utána lehet, hogy beáll erre a tipikus tavaszi/őszi bagzási időpontokra nem tudom. Mi nem vártuk meg mi lesz, hanem 3 nap elteltével amikor csillapodott a dolog - mivel elmúlni nem fog - elvittük a dokijához kimiskároltatni.Ahhoz ennek mindenképp csillapodnia kell, hogy megműtsék. Addig a pár napig pokol volt otthon mert nem fog leállni folyamatosan jön majd és emeli a seggét.
Ráadásul akármilyen cukik meg dorombolnak ilyenkor rossz nézni a szenvedésüket, hiszen segíteni rajtuk nem tudsz, ők meg pörögnek a "hormon-sokktól"Nálunk pár nap után az vált be, hogy sokat foglalkoztam vele játszottunk stb. plusz jutalomfalatok és egész egyszerűen elfáradt estére, így minket is hagyott aludni éjszaka.
Holnap hívj fel egy rendes állatorvosi rendelőt.
-
L4mie
veterán
válasz saelin #13339 üzenetére
van nem riadt is csak nézte megint mit villogtatok
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Louro
őstag
válasz saelin #13306 üzenetére
Ha két nap is, és nem tudsz senkit megkérni vagy nem bízol annyira senkiben sem, ott a cicapanzió. Egy megbízhatót tudok ajánlani.
Évente egyszer két hétre el szoktunk utazni. Az az éves "kötelező" nyaralásunk. Akkor mindig oda adjuk le és olyan illatos és elégedett mosolyú macskákat kapunk vissza, hogy meg is lepődünk.
Mess with the best / Die like the rest
-
tolvaj!
őstag
válasz saelin #13304 üzenetére
Hasonló szitu volt nálunk is amikor párom kapott munkát. Előtte vele volt végig onnantól, hogy hazahoztuk Klolét. Nagyon megsínylette az első hetet szegény (mind a ketten...), de utána helyre jött a kis lelke és azóta amennyit csak lehet babráljuk. Így már nincs gond. Kloé megszokta, hogy nem vagyunk minden percben ott és mivel kétlaki cica így a szomszéd (szintén ivartalanított) cicával elég jól összehaverkodtak. Béke és szeretet, csak akkor van baj, ha megsimogatjuk a szomszéd macskát.... Akkor Kloé odamegy és lekever neki egy párat...
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
bul07
nagyúr
válasz saelin #12736 üzenetére
A miénk nemfél annyira, persze ha közel csap nagy durranás akkor megy az ágy alá
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz saelin #12721 üzenetére
Amúgy azt néztétek hogy az Indexes szerző rendesen benézte mert szerinte csak egy másik terméket reklámoznak ezzel közben nem mert simán megrendelhető
Bár csak USA-be szállítanak mégBár a másik termékük ez a szék alá helyezhető macska függőágy nem is olyan rossz ötlet [link]
-
Louro
őstag
válasz saelin #12635 üzenetére
Akiről írtam, a fehér, az olyan, hogy ha rossz fát tesz a tűzre és "kap a fejére" - szóban és fizikálisan - kb. 20 másodperc múlva, mint aki elfelejtette, jön és dörgölőzik. Ezért nem értem nála a nevelés hatását.
Én is szeretném, hogy jobb legyen nekik, de ésszerű keretek között.
Volt munkatárs macskája esett ki úgy emlékszek, a 4. emeletről úgy, hogy a csípőjének annyi lett és kapott fémet. Igaz azóta nem látszik rajta, hogy baj lenne és a cica se aggódik miatta, de akkor is. Fémdetektoron nem mehetne át.
-
Louro
őstag
válasz saelin #12633 üzenetére
1.: A fehér elég ügyetlen abból a szempontból, hogy meglát egy madarat, akkor ugrik az ablaknak is. Van, mi megfogja. A másik betoji, miatta kevésbé aggódnék.
2.: Néha úgy játszanak, hogy a bejárati ajtótól megindulnak és vagy felugranak az ablakba és ott állnak meg vagy ablakon koppan az egyik feje vagy nem sikerül felugrani az ablakba, ekkor a fenekére huppan az üldözött. Elég nagy lendülettel tudnak futni, szóval sanszos, hogy baj lenne.
Tudom, hogy 2. emelet nem nagy, de volt, hogy a fehérünk kiosont és úgy kellett beráncigálni. Pedig kapaszkodott nagyon a párkányba. Ha ott is lennénk mögötte, egy madár láttán ugrana szerintünk.
Nemsokára tervezünk költözni, - egy éven belül - és akkor a másik lakásban rengeteg polc, cicarejtek és ablakra cicahálót is akarok, hogy kimehessenek az ablakba. Bár biztos karmolnák és nyalnák, mint most a függönyöket.
-
KunEmber
senior tag
-
Nimrod
addikt
válasz saelin #11356 üzenetére
Átmeneti új lakót tegnap vittem állatorvoshoz első oltásra. Doki észrevett egy pici fekete valamit a bundájában. Bolhát irtottunk, sikeresen. Nem hiszem, hogy az lenne.
Karácsonyfa egyébként még megvan. Főleg az alsó díszeket piszkálják néha, de mászókaland szerencsére nincs.
-
Kidus
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz saelin #11170 üzenetére
Egyszeri alkalom még nem olyan nagy gond. Legyen kint neki víz, mert ha sós volt a szardínia, akkor igényelni fogja. Ja és legyen készenlétben valami nagyon jó nedvszívó alom is a kis oroszlánnak, mert valószínűleg f*sni fog az olajtól
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
KunEmber
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest