- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
-
Dhampir
félisten
Kefét szerettem volna venni, olyat, ami puha és lehetőleg természetes szőre van, de abban a hat boltban, amit felkerestem, egyáltalán nem lehetett ilyet kapni. Lehet, hogy a Fressnapf-ban található, de az eléggé kiesik.
Talán hétfőn jön Trixie gyártmányú az egyik üzletbe, ám elképzelhető, hogy műanyag sörtéjű lesz. No, de majd kiderül. -
bul07
nagyúr
A miénk nem dorombol közben hanem morog magában, és menne
A hasát meg főleg nem szereti, de mondjuk hanyatt se szeret feküdniÉrzem mikkor a hasához érek hogy megrándulnak a hasizmai és feszíti őket
Na igen dupla ár csak nekem a legközelebbi fressnapf 65km, máshonnan meg a szállítás a sok
Amúgy erre gondolsz ugye [link]Most is néztem ezeket a köröm vágókat, tök ugyan olyanok mint amit linkeltem 1300Ft körül lenének itthon is, de még arra rájön a szállítás így már nem 5-600Ft a különbség hanem majd kétezer, nem mindegy
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Mi most váltottunk purina one-ról erre: ARION Origianl Cat Skin & Coat Derma 32/19 2 kg. Sikerült beszerezni itt: allati.com egy ezresért.
Purina One-hoz képest tömörebb kicsit kisebbek a szemek, de sokkal minőségibbé és a cicó is falta egyből.
Eddig többféle szárat próbáltunk, de csak a purina kellett neki. Szóval eddig bíztató.Nektek amúgy van tapasztalatok róla?
-
¤Envy¤
aktív tag
Ó, a Topix. De szerettem, amíg 30%-os volt a hústartalma olyan áron, mint más, ami csak 4%-os... de már ez is 4%-os, szóval nem veszem már.
Mirr Murr: Igen, nagyobb kiszerelésben jobban megéri, de akkor is mocsok drága. Nem is értem ezt.
2,5 kiló 8000 Ft... ebből az árból nagyon sok csirkemellet lehet venni már akkor inkább.Orijen mellett mit tartasz még jónak radi8tor?
-
Vagy ha esik, összeszeded.
Volt ismerős, akinek a macskája rutinból (legalább négy alkalommal) hullott ki a nyolcadikról. Sosem lett semmi komoly baja. Pár napig kerülte a korlátot, meg fájt kicsit a lába egy-egy akció után. Persze nem lehet minden macska ilyen ügyes és szerencsés. Meg ha nincs meg a kellő magasság, nem tudják kikormányozni magukat. De harmadiktól fölfelé már jó esély van.
-
Nimrod
addikt
Nálunk kapnak egyszer reggel 5-6 körül konzervet, utána nap folyamán valamikor szárazat, de azt csak a kölyök maine coon-ok. Régen reggel és este 1-1 alutasak, nap közben pedig száraz volt, de attól csúnyán elhízott az egyik. Vizet cserélem most nekik sűrűbben a meleg miatt.
-
Louro
őstag
Mi reggel és este is adunk nekik, vizet pedig naponta többször is. Főleg nyáron.
Igaz nálunk nem bélpoklosok, szóval szerencsénk van. Igaz mindig marad a tálkában,de azt visszakeverjük a többi kajához, mert nem pazarlunk
Ha diéta van, akkor a tálkába kevesebb kerül. Igaz hazaérve nagyon-nagyon kedvesek tudnak lenni.
@Kinti tartáshoz: Én is attól félek, hogy "a szomszéd" elcsábítja a kis lüke, süket fehérünket kajával és akkor haza se jön. A tesója nagyon ki lenne akadva
Együtt nőttek fel és ha büntiből külön zárjuk őket, akkor az ajtóhoz fekszik mindkettő és szomorkodnak
Alig várják, hogy kinyíljon újra az ajtó. Igaz a lüke hamarabb fel tudja adni, de a másikat nagyon megviseli lelkileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest