Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
aktív tag
Vannak más fajta macskás fotók is: a moderátorok szoktak ilyen fotókat mellékelni a kitiltások mellé: vizes macska + újságpapír hátulról ♥ - hogy ne legyen felismerhető a macska személyazonossága, ha összefutnál vele az utcán .
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
Freddy76
addikt
Múlt hét pénteken kivették a varratokat (volt kb. 30), Töpörtyű nagyon jól viselte, a sebe is szép. Ma reggel levettük a gallért - esküszöm vigyorgott a macska, olyan elégedett volt. Utána kb. 2 órán keresztül mosakodott, szegény a tölcsér miatt két hétig nem tudott.
Aztán már ment is a játék a nagymacskával, úgy tűnik Tappancs a gallérral nem tudott mit kezdeni. Bejött, meglátta Töpörtyűt gallér nélkül, odaszaladt, lekevert két cicapofont (karom nélkül), majd kilőtt mint a rakéta, Töpörtyű utána, és ment a fogócska jó sokáig. Most lihegve fekszik mind a kettő.
Imádom ezt a két szarost.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nagyúr
Malac itthon van, jól van, evett, nem kóma. Nem tudom hogy tartanám bent éjjel, kb. sehogy
Követeli a kaját. 3 hét múlva lesz szövettani eredmény. Reméljük negatív. Kicsit nyugodtabbak vagyunk.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Sumptuous
senior tag
válasz hiperFizikus #25065 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
baloghgabor
aktív tag
Sajnos ismét beteg szegény Garfieldom. 😿 Anno, mentett Cicaként majdnem megvakult, macskanáthásan, majdnem vakon találták. Kigyógyult, de a fülére ment rá a dolog. Egy éves korában vettük észre, hogy valami nem jó?! Szuper doki a közelben, cisztát látott a bal fülében, próbálta leszívatni, de nagynak bizonyult, műteni kellett. Az egész belső fül ki lett operálva akkor. De mondta, hogy idő kérdése és lehet vissza fog ez nőni? Egy ideje fura a Cica, elvittem kontrollra. Sajnos be is van gyulladva a füle és megint van ott valami. Közben az a valami nyomhatja már bent és ilyeneket produkál. 😪 Mostmár a gyulladás lappadt a fülcsöpp hatására, így jöhet a műtét, jövő héten hétfőn. Nagyon izgulok érte.
bégé
-
nagyúr
válasz baloghgabor #25068 üzenetére
Szorítunk neki Gyógyuljon meg a kis szőrös!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Freddy76
addikt
Gyógyulást neki mielőbb!
-
Dhampir
félisten
Mielőbbi gyógyulást!
-
atosan
veterán
-
hiperFizikus
aktív tag
Menyire drágák az ilyen szuper dokik ?
-
senior tag
Kitartás, rendbe jön.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
DrBubo77
veterán
Mielőbbi gyógyulást neki!
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
baloghgabor
aktív tag
Garfield köszöni mindenkinek, ígéri Ő is, hogy meg fog gyógyulni! 😽
Nem titok, és nem is a reklám helye, az árlista, ami ilyenkor több összetevőből fog állni majd (vérvétel, altatás, műtéti idő, ébresztési idő, amíg nincs magánál, figyelve van, csak ha jól van, akkor adják ki): Móramancs árak
De, mint írtam is már, több Cica köszönheti az életet a dokinak. Nagyon jó szakember és minden van a rendelőben. Mondjuk idén úgysem akartam már nyaralni menni és másra se nagyon akarok költeni mostanában 😸bégé
-
radi8tor
MODERÁTOR
Cica elszabadult a repülőn. “Is anyone missing a CAT. A grey-and-white CAT.”
⭐ Stella
-
hiperFizikus
aktív tag
Hirtelen arra gondoltam, hogy ezek a sok macska betegségek {ciszta, stb.} a növényvédelemben használatos mérgek közvetett hatása miatt van ? Például mérgezett egerek, vagy mérgezett rovarok, amit az egerek megesznek, stb. .
-
Astroboy
őstag
válasz hiperFizikus #25080 üzenetére
Nem hinném, és hál' Istennek közel sincs annyi mint pl. kutyáéknál.
Ott is inkább a mérhetetlen és ellenőrizhetetlen beltenyészet lehet a sok daganat okozója, - nem is beszélve a rengeteg veleszületett rendellenességről -mintsem a vegyszerek vagy mérgek.
Ki van ez találva, a legtöbb ilyen modern méreg amúgy is úgymond "kontakt-szer", magyarán csak a vele közvetlenül érintkező élőlényre veszélyes, az azokat esetlegesen elfogysztó ragadozókra nem, az áldozat szervezetében legtöbbször 24 óra alatt lebomlanak.Mondjujk a macskáknak szerencséje, hogy sose esznek dögöt, ha mégis mérgezéses tünetekkel járnak dokiknál akkor abban valamelyik f@sszopó macska-gyűlölő egysejtű "embertársunk" keze van.
Amúgy neked van macskád?
-
Astroboy
őstag
válasz hiperFizikus #25082 üzenetére
Akkor nincs?
No offense, attól még szívesen látunk, csak tudod néha olyan fura dolgokat mint aki sose tartott háziállatot... -
baloghgabor
aktív tag
Nos, megjöttünk! Nem kis operáció volt. Közel egy órás szabdalás. Hatalmas ciszta, gennyes minden a fülben, mélyen. De túl van rajta szegény:
Igen, a kötést már leszedte valahogy. Remélem a tölcsér marad még? Mivel van benne egy drén is, hogy ürüljön, ami még bent van.
Szegény anno macskanáthas volt, amikor találták, nem is nagyon látott már. Valami maradt akkor és két éve már volt baj, most sajnos megint. Nem egyszerű egy ilyen idegen dolgot onnan leoperálni. Közben idegek, más pályák ott vannak. Remélem nem került semmi az útba. Már evett, és panaszkodik rendesen (kap gyógyszereket is, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, antibiotikum).
bégé
-
Freddy76
addikt
válasz baloghgabor #25086 üzenetére
Jobbulást tölcséresnek.
-
senior tag
Remélem hamar rendbe jön, kitartást.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
Gyors gyógyulást neki!
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
őstag
-
nagyúr
Jobbulást-kicsit kapcsolódva ..... [link]
-
atosan
veterán
-
nagyúr
Gyors gyógyulást Neki!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
baloghgabor
aktív tag
Köszöni mindenkinek Garfield! 😽 Én nem sokat aludtam, de úgy tűnik rendben lesz mostmár. Ezerrel dorombol és enne mindig. 😺
Mikulásbá! Csodákat tudnak ezek a 'dögök', az biztos. Amikor árokba borultam a kocsival, csak az oldalam zuzódott bal oldalt, ezek azon marakodtak, melyik feküdjön oda, ahol fáj nekem. Vagy egyszer, lázasan feküdtem, a nagy, kövér, Dömper Cicám egy egérrel ébresztett. (gondolta, beteg vagyok, nem tudok vadászni sem) 😄 De a legdöbbenetesebb az volt, amikor álmomban nem tudtam felébredni, éreztem, hogy félig ébren vagyok, de húzott valami le, erre megint a Dömper Cicám az orromba karmolt és hangosan morgott, amire magamhoz tértem, egy hatalmas levegő vétellel! Lehet alvászavar, nem vettem levegőt egy ideig, fene tudja, ha Ő nincsen, ott maradok örökre? Egyszer pedig a kínai zseblámpát töltöttem én hülye éjjel, de persze a kisszekrényen, magam mellett, amikor is rohannak rajtam keresztül és ordítanak (még nyávogni is ritkán szoktak), erre kapcsolom a villanyt, nézem a zseblámpa hurka alakban vastagszik és füstöl! 😮 Kitéptem a töltőből, rohantam ki az udvarra és eldobtam, mint a gránátot, az meg szó szerint megnyílt mint a tubarózsa és olyan füst jött belőle, amitől még kint is majd megfulladtam. Szóval nem sokon múlt akkor sem. Ha Ők nincsenek . . . 😽bégé
-
csendes tag
Pihenés, ahogy és ahol csak lehet. Nekem ők a két cicám. Fahéj és Borisz vagyis anyja fia
Fahéj (fekete) már 3 éves és nagy valószínűséggel a sátán macskája, ahogy tud néha nézni. Nem is bújik annyira, kivéve ha éhes, amúgy éli világát. Különleges képessége, hogy teleportálni tud, mert egyik pillanatról a másikra megjelenik, rám meg a frász jön.
Borisz (nem fekete) 2 éves kandúr a kis selyemfiú Na ő teljesen ellentéte az anyjának. Mindig a közelben van, bújik, ugrik ölbe rögtön, ahogy hazaérek, sétálni kell vele úgy hogy ölbe van és persze folyamatosan dorombol. -
homerhamm
addikt
válasz kaszas_101 #25097 üzenetére
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
shteer
titán
A macskák világnapja alkalmából Bertalan ma 2 nagy kiterített egérrel lepett meg - tegnap még egész nap gubbasztott, reggel mint aki jól végezte dolgát a lábamnál aludt
szerintem jónak tűnik..
-
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest