Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Az egyikkel bő hüvelykujjnyi ágakat hasítottam ketté tűzrakáshoz, akkor tört el. Igaz nem lágy ecetfa ágak voltak, mint a "promo" videókban. A másikkal szalonnát vágtam, persze már jó kemény volt a bőr, kézzel rátámasztottam a pengére úgy pattant el. Majdnem egy ujjam is odaveszett ahogy kifordult a penge
Az egyik nekem is companion volt és szerettem is nagyon kézre állt nekem az enyhén ívelt nyél. A másik enyhén lecsapott élvégű volt, olyan "tanto" stílusú, de már nem emlékszem a pontos típusra, anno ajándékba kaptam.
#7644 gyapo11
Igen ahogy mondod a markolat nagyon jó. A companion markolata nagyon bejött nekem, nem egy látványos de viszont rettentő kényelmes. Az cirka a markolat előtt olyan 2 centivel tört el, de ez típus hiba, sok ilyet láttam eltörve a netten. A másik bent a markolatban, de azon nem is csodálkoztam mert rettentő keskeny volt a nyéltüske és volt rajta egy bemarás, gondolom hogy jobban megfogja a nyél anyaga, pont ott pattant el.Öt hat éve az egyik barátom vett egy Schrade schf36 -t az amazonon, harmadik túránál eltört az első markolatcsavarnál a penge. Utána olvasott egy két külföld fórumin és kiderült hogy "örök garis" ráadásul hogy a Blade Magazin az olvasok szavazatai alapján megválasztották 2015 év túra késének. Gyorsan felvette a gyártóval a kapcsolatot és visszaküldte nekik a kést, azt hogy honnan vásárolta és van e papírja azt nem is érdekelte a gyártót. Egy hónap múlva kapott egy választ hogy fizessen be (cirka 10 dollárt a pontos összegre már nem emlékszem) és postázzák az új kést. Meg is kapta, ráadásul az új acélból készült kést kapta, itt már korrigálták az első széria hibáját Bár az oda vissza postaköltség, közel egy alsóskategóriás túrakés ára volt.
A MORA -nál vajon ilyen nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest