Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
enginev3.0 #21606 üzenetére
Toscana fűmagot próbáltad már? Az eléggé szárazság és napfény tűrő.
-
totron
addikt
válasz
Milyen gyomok ezek egyébként? Burjánzik itt a fű, csak a légköri pokol fogja majd kiszőkíteni. Nem abuzáltuk, beállt évek alatt. Be patient.
-
válasz
én is szoktam négykézláb gyomot szedni, pedig én a topic fősodrával ellentétes értékrendet képviselek, és nálunk sorban állnak az egyforma fűszálak.
amikor megerősödik a gyep, akkor általában a nagyrészét a gyomnak kiirtja maga körül, mert egyszerűen elveszi annak az életterét. a megerősödéshez sok minden kell, de leginkább a sűrű fűnyírózás.
és az nem "én heti kétszer szoktam" ami a valóságban 3 hetente négy alkalom, hanem szigorúan két naponta, vagy robot, főleg amikor egy kis nitrogén hatására bedurran.a szelektív szerek valóban tudnak segíteni, de azt csak addig csinálnám, amíg NAGYON sok a gyom. ha már vállalható, akkor inkább a mechanikus módszer.
öntözni hajnalban, nekem 6 kör van, forróságban ezek a víztakarékos fejek mennek akár 40 percet is per szektor, és így reggel 5:00-5:30 között kezdenek
ha este locsolsz, azzal hatványozottan növeled az esélyét a gombásodásnak, ha napközben locsolsz, akkor meg a megperzselődésnek. (azért amikor harmadik hete 35+ fok van, akkor néha én is ráindítok délben egy 5 perces körre, de ez a kivétel, nem a szabály) -
Brandynew
őstag
válasz
A gyakori fűnyírást a fű szereti, a gyom nem, ergo egy idő után eltűnik a gyom, a fű megmarad. Ha nem akarsz heti háromszor füvet nyírni, akkor robotfűnyíró a megoldás, az még mulcsol is. Ha meg öntözőredszert is teszel mellé, akkor katalóguspázsitod lesz.
-
ncc1701
veterán
válasz
Szelektív gyomirtó. De kezdő családi házas lehetsz, ha pázsitra hajtasz. Majd ha felnősz, feladod.
Szerk: haver valami afrikai fűmagot rendelt. Az sem bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest