- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
A Camion Truck & Bus magazinban olvastam a King Long buszokról egy tesztet, amikor az első eresztés érkezett a helyközi típusokból (a fene se fogja a XJ+!%+"4342 típusjelzést megjegyezni...). A tesztben több hiányosságot is említettek, főleg a vezető munkahelyét kritizálták, pedig aztán a Camion magazin nem szokott túl kritikusan értékelni.
Még nem utaztam vele, de lehet, hogy egyszer rászánom magam egy ilyen útra. A Volvók szerintem amúgy egyáltalán nem rosszak, egyszerűen nem arra lettek tervezve, hogy a 7-es vonalán gyilkolják őket. Bár, ahogy hallottam, lett volna lehetőség opciós futómű erősítést kérni, de ez elmaradt.Most látom, a kezdő HSZ-ben a Van Hool típusát elrontottam, mert az egy AG300-as.

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tuning kezdőknek
- Óra topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- További aktív témák...
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- darkFlash Shadow Pro
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még nem utaztam vele, de lehet, hogy egyszer rászánom magam egy ilyen útra. A Volvók szerintem amúgy egyáltalán nem rosszak, egyszerűen nem arra lettek tervezve, hogy a 7-es vonalán gyilkolják őket. Bár, ahogy hallottam, lett volna lehetőség opciós futómű erősítést kérni, de ez elmaradt.