Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Áhh buszos topic

Nállunk tavaly nyáron cserélték le az Ikarus,MAN,Neoplan,Berkhof fajtákat (remélem nem hagytam ki senkit)
Most Volvok vannak
Szépek, újak télen meleg van,de csörögnek csattognak tegnap leghátul ültem és néztek ahogy a tetőszerkezem mozog jobbra balra,csodálkozom,hogy ennyit engednek az oldalüvegek és nem repednek.Kevesebb rajtuk a hely mint a régi szólókon,kispóróltak belőllük mindent, nem hinném kibírják-e a 15-20évet mint az Ikarus
Én visszasírom a "tarkabarka bandát" amikor a Hajdú Volán csinálta a Helyi buszközlekedést.
Néhány videó.
1.[link]
2.[link]
3.[link]
4.[link]
5.[link]
6.[link]
7.[link]
8.[link]
Nem titkolt vágyam hogy helyi járaton sofőr legyek,nem tudom ki van még így vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Video konvertálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest