- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
javorszky #2627 üzenetére
Csak hogy segítsek.
Nekem semmi bajom vele, nagyon jól működik. Az akku kijelző beragadását leszámítva nem volt komolyabb problémám vele. De JoHnni kollégának köszönhetően ez is megoldódott.
Szerintem nem rossz készülék ez ennyi pénzért, és pont ezekért (mármint, hogy elég jól hangzó paraméterek vannak elég jó áron) rengeteget adnak el belőle. És a nagy számok törvény alapján ebbe kerülnek hibás darabok is.
A supportról meg: akik forgalmazzák az egy kis miskolci cég. Nem tudom pontosan hányan vannak de a telephelyből ítélve nem akkorák mint mondjuk egy Samsung Magyarország. Nem védeni akarom őket, de én is a szolgáltató iparban dolgozom és tudom milyen az amikor sok a meló az ember meg kevés. Ha bejön nekik a biznisz gondolom majd bővítenek, de addig ez van. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest