- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
megpróbálok a többi olcsóról is infókat beszerezni, ennek a fórumnak az olvasása arról győzött meg, hogy ez a tipus nekem nem kell. Ha a többivel is ilyenek lesznek, akkor inkább gyűjtök több pénzt, és nexus7.
-
hitman300
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy 8 808DCC-t és valami értelmes méretpontos tokot keresnék hozzá lehetőleg támaszost.
Ha tud valaki segíteni aszt nagyon szívesen venném . -
pimi50
aktív tag
válasz
Gabor970 #2796 üzenetére
A wifis probléma annak, akinek van, annak 100% baj. Nekem szerencsére nincs problémám.
Decemberben vettem, semmi gondom vele, -azaz a hlózati töltő alljzatból bizonytalanul tölt, de USB-ről teljesen jó - romot cseréltem, rootoltam, azóta az asszony lenyúlta, Harlequin könyveket olvas rajta (a Cool Readert használja, szerintem baromi jó).
Kipróbáltam netet, hdmi kimenetet. Nem tudom, hogy az idei eresztés milyen, de én nem csalódtam benne, de minden együttérzésem azoké, akik rosszabbul járak. -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásban vagyunk, elsősorban Asszonykámnak lenne, olvasgatni fog róla legtöbbet, de ha már-akkor már, nem baj, ha egy kis netezgetéshez is használható eszközt veszünk.
WayteQ xtab 70dci volt az elsődlegesen kiszemelt. Ma valahogy megpillantottam ezt a MyAudio tabletet, és tetszik amit a specifikációban olvasok tudás szempontjából. A méretet kell meggondolni, mennyivel lehet ez kényelmetlenebb olvasásra, mint a kisebb aksis és 7"-es WayteQ modell, illetve az edigital oldalon a wifivel kapcsolatosan olvastam problémákat. Azt szeretném kérdezni ezek a wifis gondok mennyire valósak?
Én nem fogom hekkelni, nem fogok rá "főzött romot" rakni, úgy akarom használni ahogy jön a boltból.Köszönöm a válaszokat előre is!
-
Fritz Teufel
addikt
Ezen a lapon mindenki pontosan láthatna a jogait és kötelességeit, szépen, érthetően megfogalmazva. Azt gondolom, hogy nem szükséges ehhez további komment, javaslom, hogy foglalkozzunk tovább a készülékkel.
-
royalka
őstag
Én melóba szoktam használni, de ott megy szinte egész nap. Havonta, 7-8 alkalom de oylan 10 órától megy szinte este 10ig. Eddig (kop kop semmi baj), pedig már pár hónapja nyúzom. Figyelek hogy ne melegedjen nagyon, próbálom mindig úgy fordítani hogy tudjon hülni.
-
Apooca
tag
Nekem nem auchanos a garim, hanem myadios. Szerintem a Tied is. attól, hogy Auchan pecsét van rajta, nem ők adják a garit. Egyébként ettől ilyen hosszú a garancia ügyintézése. Beviszed a boltba ahol vetted, onnan jó esetben egy hét alatt összegyűjtik, elviszik a szervizbe, ott jobb esetben 1-2 hét alatt odakerül a szervizeshez, majd szintén jobb esetben egy hét alatt vissza az áruházba, ahol majd valamikor szólnak, hogy mehetsz érte.
15 napos határidő nem jár, hanem törekedni kell a 15 napon belüli javításra, innentől pont nem érdekli őket.
Az ár esetleges visszafizetését a szerviz engedélyezi, nem a bolt hatásköre.
Persze akinek nincs szerviz a közelében, naná, hogy a boltba viszi vissza, akkor én is oda vinném.
Szerencsére ( kopp-kopp) egy-két váratlan lemerülésen kívül semmi baja nincs.
Mag nálam is leáll, de nem zavar. Én még reménykedem a JB-ben. -
jFox
addikt
válasz
Zollkid100 #2789 üzenetére
Nekem a 10.26-os Gadmei van fent december óta. Eddig nekem ez a legstabilabb. Bár előtte a MyAudiós volt, rajta és csak a beragadt akkujelző miatt cseréltem, amit végül is nem oldott meg, de mintha gyorsabb, gördülékenyebb lenne.
-
ChoSimba
tag
Jelentem műxik a külső billentyűm
A mini USB -> mikro USB átalakítót kellett megbütykölkni hogy OTG-s legyen.Idijóta kínaiak aszonták mikrós a billentyű, közben meg minis. Ezért mondjuk nem fogom visszaküldeni és várni még 2-3-4 hetet...
-
válasz
Zollkid100 #2789 üzenetére
myaudio 1023 megspékelve phantom buildproppal a felesleges dolgok root után fagyasztva kitakarítva system tunerrel a rendszerből...esetleg a november eleji gadmei rom hasonló takarítással mint a myaudio...
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Kicsit régen voltam már errefelé.
Felhomályosítanátok ROM témában?
Kinek melyik vált be? Még mindig ugyanaz a felhozatal? (azthiszem valahol a novemberi Gadmei Romnál jártam erre utoljára)
Üdv néktek.
Zoli -
-
jFox
addikt
-
plityo
tag
válasz
this is life #2783 üzenetére
Köszönöm a kedves kívánságot. Nem gyilkolom agyon, kb. a napi 2-4 óra reális. Amúgy működik jól eddig, a wifit azt eldobálja rabszodikusan kikapcsolt kijelzővel, más nincs.
Azért még majd garanciális időhatáron belül kicsit odapakolok neki.
-
-
plityo
tag
válasz
this is life #2781 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy megy náluk a gari téma. Másfajta üzleti kapcsolatban volt/van hozzájuk szerencsém, és hát elég franciásan nyomják.
-
-
plityo
tag
Szidjátok itt az Edigitalt meg a MediaMarktot... Én az Auchanban vettem, ismerve őket bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha egyszer vissza kell vinnem.
Néha felsírok álmomban, mikor eszembe jut.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2777 üzenetére
Na és mit veszel?
-
Na sikerült beszélnem a myaudio supportal ,ezuton utólag minden meg van bocsájtva nekik ,csereutalvány kapok ami a médiában levásárolható ,korrekt volt a szervizes így hát homlokomon kisimultak a ráncok .erre mondom ilyen support kell ,és nem egy olyan amit nem ér el az ember ,emailre nem válaszól...
-
-
Genius68
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy 808 DCC-t és valami értelmes bőrtokot keresnék hozzá lehet billentyűzetes is.
Előre is kösz a segítségeteket. -
-
Rodnasi
csendes tag
válasz
this is life #2769 üzenetére
Gratulálok
Az enyém már 48. napja van az MM-ben. ("mert hülye azért nem vagyok"-vagy igen ,mert náluk vettem?)
Üdv -
-
jFox
addikt
Nem tudjátok az Opera Mobile mitől lassul be? Cache-t már töröltem, de semmi. Turbót is csak 3G-vel használom. Wifi-vel használom főleg.
-
Na fiúk kezdi a x@r elönteni az agyam #&@{} megnéztem a számlám kemény 156 napja vettem a tabletet és eddig 47 nap szervíz ,hívtam őket és még mindig nem tudják mi van vele,mert el vannak havazva és nem látja a rendszerük ,azt hiszem holnap irány a média market és panaszkönyv és jönnek a további lépések is ...
-
ChoSimba
tag
Külső billentyűt hogy lehet rákötni ? Csak a Host kábelen ? Micro USB-n nem megy ???
-
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2762 üzenetére
Sajna így simán nem. CWM-el le lehet menteni a rendszert, de az bonyolult odáig eljutni. Plusz nem is tudom, hogy van-e CWM erre a tabra.
Majdcsak megkapja a forgalmazó és akkor ideadja. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2759 üzenetére
Igazad van! A ROM cserénél alapszabály, hogy CSAK ARRA A MODELLRE szabad a ROM-ot feltenni, amire készítették. Itt nem azonos modellekről beszélünk, így SENKINEK nem ajánlom a telepítést. Még ha működne is, akkor sem! Ráadásul a verziószám is azonos, tehát már ilyen értelme sincs a cserének.
-
Csak óvatosan mert ha valamelyik hardver komponens nem egyezik ki is lehet vele nyírni,pl: touch panel,wifi a kijelző és tsai ....aztán KO a tabletnek
-
Fairplays
aktív tag
Hát nem tudom, én csak azért nem probalom ki mert nagyon belaktam most a gépet.. Nem akarok senkit buzditani, mert nem vallalok fellosséget ha papirnehezéket csimál a gépéből...
Majd én is belekukkantok! Sztem a kijelzője ugyan az, habár nem ismerem ezt a szemüveg nélküli megoldást...
-
jFox
addikt
válasz
Fairplays #2752 üzenetére
Letöltöttem és összehasonlítottam a mi tablet-ünkre való rom-mal. Valóban van egy patch, amiben a 3d alkalmazások vannak, de a fő update sem teljesen stimmel. A mienk g11refE8... ez meg g11refN8.... Szóval nem vagyok teljesen biztos, hogy működne. Na meg a kijelzőnek is kéne valami technológia, mert nem irta sehol, hogy kellene hozzá valamilyen szemüveg.
-
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2750 üzenetére
Olyan rom még nincs közkézen.
Kértem én is a forgalmazótól, azt írták, hogy még ők sem kapták meg a gyártótól. Kértem, hogy rakják ki legalább a honlapra, ha meg van, de eddig semmi.
-
Fairplays
aktív tag
Valaki gondolkozott már hogy ennek a romját feltegye a gépünkre?
Csak mert külsőre ugyan annak tünik, és szerintem csak szoftveresen ugyeskedik valami 3d-vel.... itt van hozzá rom
-
janika1988
tag
válasz
this is life #2706 üzenetére
Koszi a valaszt neked is! Egyelore gondolkodom a gadmei romon, m ez is gyors, nem latok nagy kulonbseget a jatekoknal sem :-\
-
janika1988
tag
Koszi a segitseget! Kepernyozar mellozve, m hamar lemerul, amugy 1-2 napot is bir. Ha ujratelepitem, hol talalom az eredeti romot? Mert ez uj szerias (super 2 logo van a hatuljan) es nem is erzodik, h lassabb lenne, pedig 1 magot ir a system tuner. A build szam pedig myaudio20121130. Lehet ez ujabb, mint a 1128?
-
-
Atis0421
csendes tag
És mennyi időbe telik amig frissíti magát a rom újratelepítésénél?
-
Atis0421
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mikor újratelepítem a gadmei rommal, ez hogy lehetséges, mert megpróbáltam és ilyen fura kódokat ir ki + ott egy androidos figura!
Vlki leírná ennek a menetét pontosan hogy hogy kell? -
pimi50
aktív tag
Lehet, hogy nem figyeltem, de van megoldás a printscreen gomb eltüntetésére, illetve áthelyezésére az alsó sorban?
-
edigital
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2730 üzenetére
Kedves Deception!
Mi történt pontosan?
Ötven nap az rengeteg!
Üdv:
edigital -
válasz
tmilan1989 #2738 üzenetére
Belépés recoverybe és wipe al (data,cache,media partition) hangerő lenyomva és úgy bekapcsolni ...úgy jön elő a recov menü...
-
tmilan1989
csendes tag
!!!SOS!!!
Sziasztok! Baj van. Bármit csinálok, a tablet kikapcsol egy pár másodpercen belül (alvó állapotba teszi magát)!!! Pl elindítom az origo alkalmazást és mire betölt éppen kikapcsol. Valaki tud ajánlani nekem valami ötletet??? -
Ha valakinek gondja lenne és levásároltatni szeretnék akkor itt a ofe honlaprol
Szabályosan jár-e el a kereskedő, ha le akarja vásároltatni a termék vételárát.A levásároltatást a magyar jogrendszer nem ismeri, tehát a kereskedő nem jár el szabályosan abban az esetben, ha nem adja vissza a pénzt, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy a fogyasztó vásárolja le a vételárat az üzletben.
-
Apooca
tag
válasz
Fritz Teufel #2733 üzenetére
Milyen szoft van rajta?
-
válasz
Fritz Teufel #2733 üzenetére
Grat a készülékhez és mit ne mondjak isteni türelmed van ,hátha valami csoda folytán jót kaptál vissza ,mert hát benne van a pakliban az is .Nálam sürü k..ss van,igaz még csak 22 napja szervozelik.Priviben megírod mit kell tenni és miként lépjek majd ha lekotlik a visszakapott készülékem ?
-
Fritz Teufel
addikt
De igen, viszont ettől az Extreme Digital mereven elzárkózik. Beszéltem a Fogyasztóvédelemmel és kicsit ki lettem okosítva a dologból. Most lépésről-lépésre végigjárom a dolgot. Elhozom a készüléket, de a Vásárlók Könyvébe tárgyilagosan leírom a történteket ( a másolatot el fogom hozni). Nem fogom visszaadni a Szervizátvételi jegyzőkönyvet, azt megtartom bizonyítéknak, hogy ez már a csere készülék javítása volt. Ráadásul szabálytalanul van kitöltve. Ha az új készülék csak eltüsszenti magát, megy vissza... aztán jöhet a Békéltető Testület. Olyan nincs, hogy a végtelenségig cserélgethetik meg javíthatják!
-
Apooca
tag
válasz
Fritz Teufel #2730 üzenetére
Az a baj, hogy mióta EU tagok lettünk, nem a vásárlók számára kedveznek a dolgok, jótállás, stb.
-
jFox
addikt
válasz
Permet Elek #2726 üzenetére
Én meg a 708AG-t venném mai fejjel, de nem a hibák miatt. Nekem jól műxik a 808DCC.
Csak amaz kisebb, vékonyabb, könnyebb, benne 3G. De lehet, hogy azzal meg több a baj.Deception: az nem semmi!
De te nem pénzvisszafizut kértél?
-
Fritz Teufel
addikt
50 nap elteltével megérkezett a javított készülékem az Extreme Digital-hoz. Nem semmi javítási idő. Gondolom, csináltak rajta nekem egy ORT-t (Operational Readiness Testing) is, hogy megnyugodhassak, a készülék innentől kezdve röccenés nélkül tenni fogja a dolgát még évekig. Ettől függetlenül, az Extreme Digital Vásárlók Könyvét nem hagyom bejegyzés nélkül, had dolgozzanak még picit ezen a problémán.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Agent Orange #2728 üzenetére
A te döntésed. Nekem először jött a Wifi eldobálás. Romcsere orvosolta. Majd a mag off. Képernyőzár off megoldotta. Jött az akku kijelzés hiba. Mókolással most jó. Várom mikor lesz megint valami baja. Ha akarom, ezen a tabon is látom, ha nyomom a hátulját. Megoldás: nem kell nyomkodni. Csak fogni.
Már mint a hátulját. +Még egy zavaró dolog. Hogy ha el akarnám adni 30-ért már nem kell senkinek A sok hiba miat. A 708dcc-n azért nem buksz ennyit, ha mégse jönne be.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Permet Elek #2726 üzenetére
A 708 dcc fórumán is fogyik ám a zsebkendő, átlátszik a vékony kijelzőn, hogy hol fogod a tabletet
meg az akksi is pár óra alatt lemerül. Nekem ez valahogy jobban tetszik.
-
royalka
őstag
válasz
osztraksajt #2725 üzenetére
Ennek is panaszkodtak a wifire, Nekem soha nem volt bajom vele. Sztem nagyba számít az is hogy milyen a router..
-
Permet Elek
senior tag
Ha tényleg valami normálisat akar. Vannak az oldalon t-s 7"-os samsungok. 45-ért. Pár naposak. Igaz valószínű letiltják őket. De a tablet funkció megmarad. Bár a gari is ugrik. De support, minőség garantált. Én ha annó tudom,hogy ennyit kell mókolnom, hogy használható legyen a tabom. Inkább azt veszem. Vagy a 708dcc-t. Ami még akkor nem volt kapható.
-
osztraksajt
őstag
-
CsCsigusz
tag
Nálam nincs vele semmi baj. 10.26-os rommal, teljesen jó, semmi akkubaj, semmi nem volt még vele. Első tápja lehalt de az ugye nem a tablet. Tavaly október elején vettem azóta 10.26-os rom meg a build prop okosság után semmit nem mókoltam vele. Rootolt.
Azért nem napi rendszerességgel van használva, de egy hétből olyan 3 napot használom, legalább 3-4 órát átlagosan mind a három nap
Amire nekem kellett arra tökéletes,lehet hogy a neheze még hátra van mert benne van a pakliban
, de én megvenném megint ha ugyanott lennék.
-
pimi50
aktív tag
Tudod, ez is igy működik. Akinek mincs gondja, vagy kérdése, az csak olvas.
Ha probléma támad, akkor jön a sikítozás és futkosás...
Nem olyan rossz, mint ahogyan a panaszainkból látszik, és nem olyan jó, hogy leálljon a topic. Remélem, hogy a hibák elfogynak, de azért az info forrás marad! -
Smithy87
senior tag
Összességében nekem jól működik. Minden géppel fordulhatnak elő hibák. A "noname" kínai gyártókéval talán kicsit több. A lényeges külömbeség ezek és a nevesebbek között a support. Ezeknek a szuportják mármint hazait elsőkörben a közösség látja el. Bányászik külföldi módosításokra vagy magunk ügyködünk. A lényeg tudd, hogy mit kapsz és mennyiért.
Összességében szerintem jó kis gép.
-
Nono76
tag
Van itt olyan is akinek jól működik ez a gép? Pont ezt a típust néztem ki, de csak a rosszat olvasom róla.
-
Smithy87
senior tag
Szaisztok!
Újra itt most nincs idm átfutni a topikot olyan probléma lépett fel, hogy nem akar a visszejelzés szerint 88% fölé töltődni az akku. Kikapcsolt állapotban töltöm. 4.0.4 van fent a gadmei verzió build szám E8-HD Custom v1.1 by Phantom. Ha jól emlékszem a 10.19 es rom és a note 2-es build prop. Mi lehet a hiba oka?
-
-
-
vrobi.nyh
csendes tag
-
vrobi.nyh
csendes tag
Sziasztok
Kb egy hete én is vásároltam egy 808dcc az MM ben. Olvasgattam ezért előtte de bevállaltam
kb 2 órát használtam elkezdet merülni az aksi gondoltam ráteszem töltőre de kb semmi nem történt
vissza vittem kicserélték a töltőt kipróbáltam az MMben és ment rendesen a töltés.
A mag off azt a system tuner alvó modba váltás után offnak jelzi de az xmbc megnéztem system infonál és tökéletesen meg mind a 2 mag egy másik program is jelezte rendesen a 2 mag működését csak a system tuner látja offnak az egyiket. A töltő hibán kívül én eddig meg vagyok elégedve a kis tablettal teszi a dolgát .
Micro hdmin keresztül Full HD tvn nézek filmet linux nasrol röccenésmentesen wifivel (dvd.isot) xmbcvel.
Nekem az ilyen androidos kütyüknél az jött be hogy a routert sima wepre kell állítani nem wap2 re és
megindul az adatátvitel szépen kb 2-3mb/sec persze nem a legbiztonságosabb de ez van.Üdv Robi
-
Na ma csoda történt
sikerült a myaudiot elérnem,pontban reggel 8 kor ,persze a kérdésemre érdemi válasz semmi ,majd bevizsgálás után...pedig már 20 napja náluk a tablet..A gondok vele: akksi halál 16 perc müködés full töltésről aztán kikapcs,a szokott ,mag off,beesett töltő dugvilla,a feldagadt akksitól elszíneződött kijelző...na mindegy még 10 nap,aztán kiderül milyen irányba lépek....
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2702 üzenetére
Az üzemidő maradt, és a telefonom 0,7 A-es töltőjével úgy tölti ahogy szokta.
Egyébként a tablet érintkezője korábban már elromlott, de egy erősebb gumival megkötözve úgy töltött mint azelőtt. Most sejtelmem sincs, mi baja lehet.
Köszönöm plityo a korrigálást -
eckmester
tag
Csak félig szakmai, mert azért tablet van benne.
[link] -
válasz
janika1988 #2704 üzenetére
A képernyőzár mellözáse azt jelenti hogy csak simán a beállított időben lekapcsolja a kijelzőt és visszakapcsolni csak egy gombnyomás a tetején,és nem kell se csuszkát se ábrát ,vagy pinkodot beirni a használathoz.A hátrányát a fentebb szóló leírta,a mag onba marad de valami miatt a magokat nem lassítja le kellően alacsony tempora és emiatt a készenléti huszon x óra helyett leredukálódik kb 6 órára aztán lemerül...Ahol érezhető az egy mag az a számításigényes feladatok pl játékok ,de próbáld ki ha lehetőséged van youtube video nézésekor a hangot kinyomni bluetoothon ,na akkor szaggat mint a veszedelem...de a menü is akadósabb 1 maggal,igaz 2 vel sa túl folyékony gyári launcherrel...
-
plityo
tag
válasz
janika1988 #2704 üzenetére
kicsomagolod a ROM-ot, akkor egy könyvtár van benne (amiben van két zip, igen), és ezt a könyvtárat másolod fel sd kártyára, gyökérbe. és ezt telepíted recovery-ből.
a képernyőzár mellőzése pedig azt jelenti, hogy kikapcsolod a képernyőzárat, azaz nincs kislakat. de attól még a képernyő nem világít, csak nincs alvó mód.
-
janika1988
tag
Es a kepernyozar mellozese azt jelenti, h allandoan vilagit a tab,vagy csak nem megy alvoba? Mert nekem 1 maggal is tok gyors a videolejatszas meg a bongeszes.. igazabol a gadmei azert erdekel,h hatha meg gyorsabb a rendszer.. amugy a gadmei zipet kicsomagolom, akkor ket zip van benne, ezeket install from sd card paranccsal inditsam a recoverybol, vagy magat a zipet installaljam? Mert magara a zipre signature hianyt ir... :-( koszi a segitseget elore is!
-
-
5zilárd
csendes tag
Az mitől lehet, hogy a gyári töltőről 17 óra alatt tölt fel 54%-ra??? Reggel is döbbenten néztem, amikor még piros volt az akkujelző, kb 8 órája volt akkor töltőn. Csak arra tudok gondolni hogy az akku hibásodott meg, mert ha a jelzés lenne rossz, szerintem nem töltődött volna ennyi ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest