- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok !
Az enyém végre ismét elkerült a szervizbe,az akksi ko lett,max 40 amit bírt,a töltő is beesett a 220 csatlakozónál,és beirettem a hibalistára a lekapcsolva maradt magot is,idén változtak a fogyasztóvédelmi szabályok szerintem élni fogok vele.Pénzvisszafizetést kérek majd,és szerintem egy másik gyártó készüléke lesz majd a mediából,hacsak nem tudnak prezentálni egy jó darabot.Azért sajnálnán ha nem lenne jó darab belőle mert itt egy nagyon jó,segítséget nyújtó közösség jött össze,akitől több támogatást ötletet kapott az ember mint a hivatalosnak nevezett supportól,és készülék hiányában én se tudok majd annyit segíteni mint amikor a kezemben volt (csak a már eddig alkalmazott módszerek vannak a tarsolyomban).Ami viszont rossz hir lehet itt a debreceni service ponton azt mondták hogy nincs oly nap hogy legalább 1 myaudios tablet be ne kerülne hozzájuk ,még ha nem is ez a tipus mindig.
Mostanában kevesebbet leszek majd mert sürüek lettek a napjaim miattaMindenkinek további szép napot és gond nélküli tablet használatot kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest