- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2405 üzenetére
Szia!
Ez igen, gratulálok! Így kell kezdeni egy évet!
A géppel hasonló cipőben járok mint te. Ez lenne a 2. csere, vagyis a harmadik készülék
! Amikor az első cserét kaptam, kettőt hoztak ki a raktárból. Az elsőt kibontották és a kezembe nyomták. A készülék oldalán volt egy szép nagy lyuk, mert meg volt bontva a ház!!! Mutattam az eladónak, összepattintotta, berakta a dobozába és visszavitték a raktárba. Gondolom valaki most éppen otthon használja... ha működik neki. Amit ekkor kaptam, azt december 3-án adtam le az Extreme Digitálnál (talán még emlékeztek a mérgelődéseimre) és azóta semmi hír róla. Közben beszéltem a fogyasztóvégelemmel és azt mondták, hogy nyugodtan tereljem jogi útra a dolgot, még a jegyzőkönyvet is szabálytalanul vették fel. Ma írok a MyAudiónak, mert az ED azzal az indokkal nem fizet vissza pénzt, hogy csak akkor tehetik, ha a MyAudio jóváírja nekik. Majd meglátjuk...
Eddig ezekről nem akartam írni, mert nem akartam trollnak tűnni vagy állandó elégedetlenkedőnek. Pedig azt gondolom, valóban próbáltam használhatóbbá tenni ezt a ratyit. Az én választásom egy rendes márka lesz, már gyűjtöm a hiányzó pénzmagot, kettő modell között vacillálok, de majd megoldom ezt a komoly dilemmát.
-
Fez69
csendes tag
válasz
Sok örömöt a kisbabához!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Grat a csöppséghez! Idei fogyasztóvédelmi törvényváltozásokról tudnál esetleg egy kicsit bővebben írni pü-ben, vagy egy link formájában?
-
plityo
tag
válasz
gratulálok az édes teherhez
-
pimespo
csendes tag
válasz
Úgy néz ki, én sem úszom meg a szervizt. Kb. 2 hete kezdett el az akksi vacakolni, de most már csk max. 20 percet bír. Ráadásul nagyon melegszik is, és valószínű hogy 'megdagadt, mivel a kijelzőt is nyomja valami szépen hátulról. Ezért a felső részén meg is jelent egy szép kis folt, ráadásul olyan szinten nyomja hátulról, hogy a kamera felett az üveg már 2 mm-re kiáll az illesztésnél.
Szerintem ez már nem vicc, a litium akksik képesek kisebb tüzijátékot is csinálni. -
cekkk
veterán
válasz
Gratula a babához
Szóval te is debreceni vagy?
Lehet nekünk is vissza kellene vinni a tabletet
-
royalka
őstag
válasz
Grat a bébinek.
. Eggyik haveromnak is my auido tabija, 2 hét után ment az is a szervízbe. Megírnád mire gondolsz, hogy mi változott a fogyasztó védelmi törvénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4 teszt
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest