Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
válasz
lóvasutas
üzenetére
De jó neked,nekem viszont meg sem jelenik,csak a hibaüzik inváziója van,pedig a másik 3 magyar pálya szinte gond nélkül fut:dél-dunántúl,Balaton-dél,Mura-2.És ugyanúgy telepíteném,mint eme 3-at,de tojik rám,már bin reinstall is volt,de semmi.Pedig a sorrendet betartva raktam a sima 5-re az update-kat is,utána activity-ket,de sztrájkol a kis szemétláda! Pedig akkor is felrakom,ha beledöglök is,igaz az egész játékkal szeptember eleje óta babrálok,hogy magyar legyen,ez a "kis"idő már igazán semmiség.De ha az itt jelenlévők nem írták volna le tapasztalataikat,segítségeiket,észrevételeiket,tudásukat-hát-nem tudom meddig küzdöttem volna ezzel az érzékeny "lelkivilágú"-de amugy jó játékkal. Yadro-gratulálok a Mura-2-höz,jó kis pálya.Activity-k vannak hozzá?Vagy nem találom őket.Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest