Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre felszálltam a MDmot nagykereki járatra, fantasztikus volt!
Habár a menetrendje miatt nem gyorsult jobban és a végsebessége 60 Km/h-ig tart.
Másik fórumon írta nekem, hogy érdemes benézni a 108-as járatra, ott jól tud gyorsulni. Valamint gyorsvonattal utaztam oda-vissza Debrecenig, azon van a V43. Működik a GPS navigáció utazás során, azt mondanám hogy a MSTS nem adja vissza az élethű gyorsulást és fékezést. Valódi világban nagyon jól tud gyorsulni és fékezni.
Át kéne iratni néhány szkript sorokat... 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Habár a menetrendje miatt nem gyorsult jobban és a végsebessége 60 Km/h-ig tart.
Másik fórumon írta nekem, hogy érdemes benézni a 108-as járatra, ott jól tud gyorsulni. Valamint gyorsvonattal utaztam oda-vissza Debrecenig, azon van a V43. Működik a GPS navigáció utazás során, azt mondanám hogy a MSTS nem adja vissza az élethű gyorsulást és fékezést. Valódi világban nagyon jól tud gyorsulni és fékezni.
Át kéne iratni néhány szkript sorokat...