Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nzsolt77
üzenetére
Legalább google fordítóval olvasson el, hogy miért nem lehet letölteni, de segítek.
Eredeti idézet az oldalról:
"*) UWAGA! Dostęp do niektórych zbiorów czasowo zawieszony - powód: naruszanie zasad przez użytkowników.
Zmiany w licencji. Czekać cierpliwie....."Kb. magyarán:
"*) FIGYELEM! Hozzáférés bizonyos gyűjtemények ideiglenesen felfüggesztette - ok: megsértése szabályok, amelyeket a felhasználók.
Változások az engedélyt. Türelmesen vár ....." Azt jelenti hogy az oldal üzemeltetője időben nem szerzett engedélyeket, akárcsak én is.
Megvárod, míg megőszülsz vagy lemondasz.(#1593) rush22: Azért mert a kb. 10 éves játékprogramtól elvárható, hogy legalább működjön a W7, ez is nagy ajándék, hiszen a korabeli játékprogramok nem tudnak futtatni az újabb operációs rendszereken. Hát sajnos azóta nem jött meg az újabb javítócsomagot, már rég végleg letették a Micro$oft emberek kezeit, aki hobbiból szívesen fejlesztené a többszálas procikezelést és tudja kezelni a nagyobb felbontást is, erre bizony nagyon várok!

Én sem tudok konkértumot adni az erről készülő pályáról, Bp. Keleti-Miskolc szakaszra is érdeklődök, hát az égvilágon nem csinálták eddig. Eddig úgy ahogy van, ez van.
Ja igen, az a MÁV (H-START) kocsik sokféle ajánlott sebességgel fel vannak ruházva, 80-astól kezdve egészen 200-ig bezárólag, ennél többet nem láttam. Pl. Bp. Déli - Pécs vonalon utaztam vissza ilyen 200-re képes első osztályú kocsin voltam, bámulatos volt a belseje, mintha különkabinos és tolóajtós gyorsvonat és utassszállító repülőgép belsejét összekeverve láttam. Sajnos a gyorsaságnak hátránya van a sínhibát teljesen lenyeli, cserébe teljeskörű kényelmet nyújt az utazók számára, habár hiányoltam a 230V konnektort és szellőzhető dohányzó fülkét. De nagyon gyönyörű, folyosón is szőnyegpadlót borít, levettem a cipőmet és sétálgattam azon. Kellemesen otthonos érzést váltott ki belőlem.
De az még késő estén voltam, a világítása is kellemes. Ja az a WC nem semmi, meleg vízt eresztget a kezeimben, a többi kocsik nincs víz vagy hideg. 
Meg lehet állapítani a kocsik sebesség meghatározását, a kocsik oldalán fel vannak tüntetve mindenféle adatok, pl. a lenti képen rámutató nyíl esetén a 100 mint ajánlott 100 km/h sebességig lehet vontatni/tolatni biztonságosan.
Új hozzászólás Aktív témák

- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvárod, míg megőszülsz vagy lemondasz.
De az még késő estén voltam, a világítása is kellemes. Ja az a WC nem semmi, meleg vízt eresztget a kezeimben, a többi kocsik nincs víz vagy hideg.