Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Már rég írtam a fórumba. Kb. egy évvel ezelőtt vettem az első szériás windből. Azóta is tökéletesen működik. Az akksin picit érződik az idő, becsületére váljon, hogy orba szájba használtam és nem érdekelt, hogy ha töltőről megy nem legyen benne akksi.
Elérkezettnek láttam arra az időt, hogy vegyek bele még 1 Gb ramot, tekintve, hogy win 7-et szeretném feltenni. Nagyon megtetszett az RC. Kértem bontási engedélyt Msi szervízből (albakomp) de a matricát nem szeretném szétbarmolni, valahogy le kellene venni sérülésmenetesen, aztán ha végeztem visszarakni.
Nekem egyszerű matricának tűnik, ami hőre nem enged el, mert még meg sem kopott ellenben a windows serialt tartalmazó matricával...
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan vegyem le?! Nagyon jó lenne ha később eladásnál nem jelentene gondot. Tudom tudom nem fog, meg ha kinyomtatott mailt bemutatom szervízfüzettel, akkor ott a gari, de akkor is jó lenne megoldani sérülésmentesen.
Válaszotokat előre is köszönöm
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyári laptop töltők!! USB-C is!!!!! Jó ár! Nagyobb W is
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
!