- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Már rég írtam a fórumba. Kb. egy évvel ezelőtt vettem az első szériás windből. Azóta is tökéletesen működik. Az akksin picit érződik az idő, becsületére váljon, hogy orba szájba használtam és nem érdekelt, hogy ha töltőről megy nem legyen benne akksi.
Elérkezettnek láttam arra az időt, hogy vegyek bele még 1 Gb ramot, tekintve, hogy win 7-et szeretném feltenni. Nagyon megtetszett az RC. Kértem bontási engedélyt Msi szervízből (albakomp) de a matricát nem szeretném szétbarmolni, valahogy le kellene venni sérülésmenetesen, aztán ha végeztem visszarakni.
Nekem egyszerű matricának tűnik, ami hőre nem enged el, mert még meg sem kopott ellenben a windows serialt tartalmazó matricával...
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan vegyem le?! Nagyon jó lenne ha később eladásnál nem jelentene gondot. Tudom tudom nem fog, meg ha kinyomtatott mailt bemutatom szervízfüzettel, akkor ott a gari, de akkor is jó lenne megoldani sérülésmentesen.
Válaszotokat előre is köszönöm
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vallás
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP Probook 470 G5 (Intel Core i5-8250U 4 mag 8 szál, 17.,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!