Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedwig
tag
válasz
Imibácsi
üzenetére
Jó, a samsonite táskák elég jók, de annyi pénzt nem szeretnék rászánni.
Huh, hát az not good. Nekem a laptophoz való egér Hama
Amúgy én is azt hittem, hogy nagyon kis tömzsi, mert kívülről annak néz ki. De kinyitottam és egész konkrét belülről, majdhogynem harmonikaszerűen kinyitható, tágas. Megerősített vállpántok vannak rajta, amik párnázottak is, plusz az egész táskának a hátulja párnázott, ami miatt kényelmes. Szerintem az oldaltáskás változat sem különbözhet sokban. (Gondolom a pántja annak is párnázott.) Szerintem menj be egy boltba és nézd meg élőben. Az a legbiztosabb. Így "látatlanban" nem igazán tudod eldönteni.
Az uccsó táska is szimpi, de valóban orvosos egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Canon EOS DSLR topic
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Padavan firmware
- Milyen NAS-t vegyek?
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest